aslında doktor adetin 3. günü çağırmıştı muayene için ama adet gelmeyince gitmeyim diyorum,hem olsaydı idrarda çıkardı,ama doğru çok taktım galiba inşallah düzelirim,inşallah hep beraber mutlu haberler alırız
Bazen hemen idrarda çıkmaz diyorlar hani en az 10 gün geçsin bekleyin öle yapın... ozaman kesin sonuç verebilir...
bende dayanamayıp yapıorm hemen ama yine regli olana kadar bi şüphe olmuo değil :)
Merhaba kizlaaar hoşgeldiniz aramiza bu ay hep birlikte gülcez inş
artık bilemiyorum ben birşey okumuştum burda siz okudunuz mu? bu gecikmeler vücudu hazırlama dönemi oluyor muş,spermle karşılaşan rahim kendini bu reaksiyona hazırlarmış,bir de benim yumurta kıvamı uzayan akıntım var 3 gündür,inanın hamilelik için değilde bu durumların hazırlanış evresi olabileceği bile güzel geliyor insana
artık bilemiyorum ben birşey okumuştum burda siz okudunuz mu? bu gecikmeler vücudu hazırlama dönemi oluyor muş,spermle karşılaşan rahim kendini bu reaksiyona hazırlarmış,bir de benim yumurta kıvamı uzayan akıntım var 3 gündür,inanın hamilelik için değilde bu durumların hazırlanış evresi olabileceği bile güzel geliyor insana
Ayy o heyecanlar yokmu bu ay yapmicam bakalım
Hosbulduk canim insallah
Benim bat 13 agustostu gelmedi kanda baktirdim bisi de yok dr sokturucu verdi. bakalim ne zaman regl olcam. sonra tedaviye baslicaz hayirlisiyla. dua edin kizlar bana da
hos geldinmrblar kızlarr hep birlikte bekliyoruzzz neler yapıyorsunuz deniyorsunuz anlatın bnde uygulayayımm 10 aylık evliyimm
mrblar kızlarr hep birlikte bekliyoruzzz neler yapıyorsunuz deniyorsunuz anlatın bnde uygulayayımm 10 aylık evliyimm
uygulama konsuunda herkes başka birşey demiş ama walla ben adaçayına başladım ama zaten çok yeni normalde 3-4 aydan 1 seneye kadar normal eğer 1 seneye kadar olmazsa problem var diyorlar.. o yüzden çokta ekstra bir şey yapmıyorum...
öncesinde doktor kontrollerimi yaptım şimdide ovülasyon döneminde gün aşırı ilişki okdr :)
Hosbulduk canim insallah
Benim bat 13 agustostu gelmedi kanda baktirdim bisi de yok dr sokturucu verdi. bakalim ne zaman regl olcam. sonra tedaviye baslicaz hayirlisiyla. dua edin kizlar bana da
Selam canim. oyle hazirlama donemi olabilir diyolar ama benim gecikti kist olmus ondanmis. O akinti bende de vardi bat in bir hafta oncesi pembe akinti da geldi ama malesef
kendimi de hamileyim diye kaptirmisyim bide
yok bunu okumadım sanırım. ya da okdr çok şey okudumki hatırlamıyorum :) ben çok dikkat etmiyorum aslında sadece olabilecek günlere dikkat etmeye çalışıyorum bide dün adaçayı içince iyi geliyormuş onu okudum iki gündür içiorm.
walla insan duyunca bile başkası için heyecanlanıo :) kendimde çift çizgiyi görünce neler olucak bilmiorm :)
emin misin? bende geçen ay demiştim öle aslında ayy hayırlısıyla olur zaten falan ama baktım gecikti bi gün hemen eczanede buldum kendimi :) yoksa bi hafta sözde beklicektim :)
Canim ben adacayi iyi degil diye biliyorum. regl sokturucu gibi kullaniliyor.
Canim surekli dualar ediyorum hepimiz icin ins.olumlu sonuc alirsin tedaviden
valla enteresan şeyler yaşıyoruz hep diyorum diyeceğim o bebiş bi gelsin popişine popişine şaplak atacağım(inşaallah) anneyi bu kadar beklettin diyeşaka bi yana eylülde holeeeeeey hamileyiiiiiiiiim demek istiyorum artıık,hepberaber tabii
Hosbulduk canim insallah
valla enteresan şeyler yaşıyoruz hep diyorum diyeceğim o bebiş bi gelsin popişine popişine şaplak atacağım(inşaallah) anneyi bu kadar beklettin diyeşaka bi yana eylülde holeeeeeey hamileyiiiiiiiiim demek istiyorum artıık,hepberaber tabii
ovülasyona kadar içiosun reglini düzenlediği için tam olarak yumurtanın çatlama gününü tutturabiliomuşsun.. Ama çatlamadan sonra içmek düşük tehlikesine yol açabiliyormuş. dikkat etmek gerek yani.. benim 31-32-33 değişiyor o yüzden de belki 28e düşer diye bu ay deneme yapıyorum.. aslında herşey herkesde aynı etkiyi yapmıyor tabiki en güzel beklemek.. eğer sorun olduğunu düşünüyorsan doktora gitmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?