Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

tabiki cnmm herseyime bakildi ikinci dusuk sonrasi. hic bir testte sorun yok. onun icin allahtan dediler.

zaten iki dusugun birbirinden farkli. nedenleri ayni degil. niye hep karnimda öluyorlar diye dert etke dediler. kismet iste.
umarim senin de kolayca hallolur testlerin.

evet okurum ama geçen yıl çok yoğun çalıştım biraz seyrelmişti bu sene hazır evdeyken okuyayım diyorum ama canım elimdeki okunmamış kitapları okumak istemiyor
:44:

bende de genelde öyle oluyo sanki kenarda beklerken o kitabı okumuşum gibi oluyo :) eğer alırsan kitap önerim 'senden önce ben' oku ama çook çook ağlatabilir seni hamiş olursan onu okuma başka al neşeli şeyler

dpo demek "day past ovulation". yani yumurtlamadan sonra gecen gun demek. ben dpo12 de adet oluyrm. suan dpo4. onun icin erken diyorum. ama aylardir olctugum icin tablonun genel gidisatindan biliyrm.

senin de adetten birgun once dusuyor ve sonra adet geliyorsa o zaman son ana kadar beklemek lazim. eger o gun ates dusmez ve sabit yada yuksek giderse hamilesin demek olur. senin de aylarca olcum degerlerin okursa tablonun gidisatindan bilebiliriz. en azindan yorum yapabikiriz. tabiki yanildigimizda oluyr ama genelde tutturuyorum. saniirm en az 3 gebe bildim. 10 dan fazla da adet olacagi. belki de cokkkk daha fazla.

Sen ne yapmak istrsen sor tatlim bildiklerimizi paylasiriz
konserve domates ve kapya biberden kahvaltilik yapiliyor ya kozleyip bunlari yapmak istiyorum:26:cok mu sey istiyorummm

ablam öyle yapıyo işte hatta kavanoz patladı falan dedi geçen hafta acemiysen deneme hiç ben çiğden atıyorum daha basit bende çok anlamam.

Abowwwww

ablam öyle yapıyo işte hatta kavanoz patladı falan dedi geçen hafta acemiysen deneme hiç ben çiğden atıyorum daha basit bende çok anlamam.

Bende kavanozlara guvenmiyorum yillar oncesinden zehirlenmistik o yuzden domatesleri soyuyorum ve dogruyorum rende yada blendirdan daha iyi oluyor hele menemen superrrr

duymuştum o kitabı melodramik bir kitapmış...eğer okumadıysan uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş harika romanlar şiddetle tavsiye ederim

kavanozları kaynatmak yerine domatesleri kaynatın annnem öyle yapıyor domatesi rendeliyor içine sarımsak tuz az yağ kaynatıyor koyulaşana kadar. sarımsdak zevk meselesi koymayabilirsiniz. sıcak sıcak kavanozlara dolduruyr kapakları iyice sıkıyor ters çevirip diziyor bi battaniyeyye sarıyor öle bekletyr soğuyana kadar tadıda çok iyi oluyor

ben o kadar uğraşsam sıkılırım zaten benimki temiz iş yıka doğra at dolaba :d

konserve domates ve kapya biberden kahvaltilik yapiliyor ya kozleyip bunlari yapmak istiyorum:26:cok mu sey istiyorummm

Abowwwww

Ben yaptiklarimi yazayim
Tursu
Kirmizibiber koz patlican kozde
Aci sos
Taze fasulye (domatesle beraber hafif kaynatip rengini degistirene kadar azici zeytinyagi)
Bamya(temizleyip yikayip cig olarak)
Karniyarik(patlicanlari kizartip)
Yemeklkk menemenlik domates(azicik zeytinyagiyla birzcik kavurup)
Kuru patlican biber

Ooo masallahin var canim...

ben o kadar uğraşsam sıkılırım zaten benimki temiz iş yıka doğra at dolaba :d

valla biz geçen hafta domateste yaptık ama kaynanamda kaynatmıyr kavanozları kaynattı o çigden koydu domatesleride robottan geçirdik kabuğunu kolay soymak içinde domatesleri sıcak suda kaynattı çok kalpazanız canımmm

Tesekkurler canim bekliycez yaniii

KIZ INSAN BIRAZ BURAYA YOLLAR..
buranin ne meyvesinden bisey olur ne sebzesinden.. tadi bile yok
nerde turkiyeyin meyvesi sebzesi..ohh ohh bahceden pazardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…