canım sen pıhtılaşma tahlillerine baktırdınmı kalbi durdu demişsin 2 kerede düşük olmuş.trombofili paneline ve anti kardiyolipine bakıldımı? eğer öyleyse kan sulandırıcı kullanman gerekir benimde bebeğimin kalbi durdu ben yaptıracağım bi kısmınıda yaptırdım
evet okurum ama geçen yıl çok yoğun çalıştım biraz seyrelmişti bu sene hazır evdeyken okuyayım diyorum ama canım elimdeki okunmamış kitapları okumak istemiyor
:44:
benim canım nişanımdan kalma bi resimdi değiştirdim şimdi ama :)
Ayy bu konularda acemiyim gecen yil ilk kez yaptim seninki gibi uzum ve nohut koymamistim ben guzelde olmustu tum tursulari yapiyorum ama diger kisliklari bilmiyorummm...:26:
Kimi menemen gibi yapip kavanozlari kaynatiyo konserve yapiyo bende denemek istiyorum ama olmazsa diye cesaret edemiyorum:26:
много merciMeeeaasallaaaahhhh
Canim bu dpo dediginiz ne oluyor,erken derken mesela adetten birgun once benim ates dusuyor biliyorum kirmizilar geliyor sayet hamilelik olursa bu ates daha yukselecekmi yoksa o gun dusmeyecekmi yani ben ne kadar takip etsemde birgun oncesindemi anlayabilecegimdaha erken farkediliyormu cokmu karistirdim nehe canim de bakem
konserve domates ve kapya biberden kahvaltilik yapiliyor ya kozleyip bunlari yapmak istiyorum:26:cok mu sey istiyorummmSen ne yapmak istrsen sor tatlim bildiklerimizi paylasiriz
ablam öyle yapıyo işte hatta kavanoz patladı falan dedi geçen haftaacemiysen deneme hiç ben çiğden atıyorum daha basit bende çok anlamam.
ablam öyle yapıyo işte hatta kavanoz patladı falan dedi geçen haftaacemiysen deneme hiç ben çiğden atıyorum daha basit bende çok anlamam.
duymuştum o kitabı melodramik bir kitapmış...eğer okumadıysan uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş harika romanlar şiddetle tavsiye ederimbende de genelde öyle oluyo sanki kenarda beklerken o kitabı okumuşum gibi oluyo :) eğer alırsan kitap önerim 'senden önce ben' oku ama çook çook ağlatabilir seni hamiş olursan onu okumabaşka al neşeli şeyler
Bende kavanozlara guvenmiyorum yillar oncesinden zehirlenmistik o yuzden domatesleri soyuyorum ve dogruyorum rende yada blendirdan daha iyi oluyor hele menemen superrrr
kavanozu tercih edende çok daha sağlıklıymış poşet zararlıymış
kavanozları kaynatmak yerine domatesleri kaynatın annnem öyle yapıyor domatesi rendeliyor içine sarımsak tuz az yağ kaynatıyor koyulaşana kadar. sarımsdak zevk meselesi koymayabilirsiniz. sıcak sıcak kavanozlara dolduruyr kapakları iyice sıkıyor ters çevirip diziyor bi battaniyeyye sarıyor öle bekletyr soğuyana kadar tadıda çok iyi oluyor
konserve domates ve kapya biberden kahvaltilik yapiliyor ya kozleyip bunlari yapmak istiyorum:26:cok mu sey istiyorummm
Abowwwww
Bende kavanozlara guvenmiyorum yillar oncesinden zehirlenmistik o yuzden domatesleri soyuyorum ve dogruyorum rende yada blendirdan daha iyi oluyor hele menemen superrrr
kavanozu tercih edende çok daha sağlıklıymış poşet zararlıymış
Canim elbette cam daha sagliklidir ama posetlerede kesinlikle sicak koymuyorum zaten sicak olursa zararli madde geciyor
Ooo masallahin var canim...Ben yaptiklarimi yazayim
Tursu
Kirmizibiber koz patlican kozde
Aci sos
Taze fasulye (domatesle beraber hafif kaynatip rengini degistirene kadar azici zeytinyagi)
Bamya(temizleyip yikayip cig olarak)
Karniyarik(patlicanlari kizartip)
Yemeklkk menemenlik domates(azicik zeytinyagiyla birzcik kavurup)
Kuru patlican biber
ben o kadar uğraşsam sıkılırım zaten benimki temiz iş yıka doğra at dolaba :d
dpo demek "day past ovulation". yani yumurtlamadan sonra gecen gun demek. ben dpo12 de adet oluyrm. suan dpo4. onun icin erken diyorum. ama aylardir olctugum icin tablonun genel gidisatindan biliyrm.
senin de adetten birgun once dusuyor ve sonra adet geliyorsa o zaman son ana kadar beklemek lazim. eger o gun ates dusmez ve sabit yada yuksek giderse hamilesin demek olur. senin de aylarca olcum degerlerin okursa tablonun gidisatindan bilebiliriz. en azindan yorum yapabikiriz. tabiki yanildigimizda oluyr ama genelde tutturuyorum. saniirm en az 3 gebe bildim. 10 dan fazla da adet olacagi. belki de cokkkk daha fazla.
valla biz geçen hafta domateste yaptık ama kaynanamda kaynatmıyr kavanozları kaynattı o çigden koydudomatesleride robottan geçirdik kabuğunu kolay soymak içinde domatesleri sıcak suda kaynattı çok kalpazanız canımmm
Ben yaptiklarimi yazayim
Tursu
Kirmizibiber koz patlican kozde
Aci sos
Taze fasulye (domatesle beraber hafif kaynatip rengini degistirene kadar azici zeytinyagi)
Bamya(temizleyip yikayip cig olarak)
Karniyarik(patlicanlari kizartip)
Yemeklkk menemenlik domates(azicik zeytinyagiyla birzcik kavurup)
Kuru patlican biber
Ooo masallahin var canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?