Ben yaptiklarimi yazayim
Tursu
Kirmizibiber koz patlican kozde
Aci sos
Taze fasulye (domatesle beraber hafif kaynatip rengini degistirene kadar azici zeytinyagi)
Bamya(temizleyip yikayip cig olarak)
Karniyarik(patlicanlari kizartip)
Yemeklkk menemenlik domates(azicik zeytinyagiyla birzcik kavurup)
Kuru patlican biber
Benim eylul de 2yil bitecek canim 23yasindayim gecen yaz yaptim bu yil baska şeylerde yapmak istiyorumCanim 11 yillik evliyim ama son iki yildir yapiyorum ogrendikce elimden geldigince
KIZ INSAN BIRAZ BURAYA YOLLAR..
buranin ne meyvesinden bisey olur ne sebzesinden.. tadi bile yok
nerde turkiyeyin meyvesi sebzesi..ohh ohh bahceden pazardan..
Benim eylul de 2yil bitecek canim 23yasindayim gecen yaz yaptim bu yil baska şeylerde yapmak istiyorum
Turkiyem turkiyem cennetim benim essiz milletim turkiyede oldugumuda kim soyledi ilkel asya ulkesinde bulabildigimiz kadar
KIZ INSAN BIRAZ BURAYA YOLLAR..
buranin ne meyvesinden bisey olur ne sebzesinden.. tadi bile yok
nerde turkiyeyin meyvesi sebzesi..ohh ohh bahceden pazardan..
Turkiyem turkiyem ozledim..
Ahh canim benim.. gavur meleketi bizimkide hic guzel degil vallahi hic biseyi..turkiyedeki domasteslerin bile bi kokusu var ve cok guzel burda
Benim eylul de 2yil bitecek canim 23yasindayim gecen yaz yaptim bu yil baska şeylerde yapmak istiyorum
nerde yasiyorsun canim:26:Turkiyem turkiyem cennetim benim essiz milletim turkiyede oldugumuda kim soyledi ilkel asya ulkesinde bulabildigimiz kadar
Ya canim kisin sebze meyvenin tadi tuzu olmuyor kokusu bile yok kislik biseyler yapayimda arada guzel bisey gecsin bogaximizdan diyorumsen erken başlamışsın yapmaya canım ben otuz yaşındayım bende 2 yıldır yapmaya çalışıyorum
Bebeciimmm kisss uzulme tr ye tatile faksan gelmiyor musun hicTurkiyem turkiyem ozledim..
Ahh canim benim.. gavur meleketi bizimkide hic guzel degil vallahi hic biseyi..turkiyedeki domasteslerin bile bi kokusu var ve cok guzel burda
Ooo guzelim asil senin masallahin var yasimida soylemiyeyim ben yaa
Emin ol benimde daha ogrenecegim cok sey vardir bu arada cikmam gerekiyor arkadaslar sonra gorusuruz iyi muhabbetler derken korktum valla cunku topigi okumaya calismak zor oluyor sayfalar hizla ilerliyor yetisebilene askolsun opuldunuz topikcanlarimHiimmm demek kazakistannn...:26:Sagolasin ama ogrenmem gerekeeennn cook sey var cook
Canin hergun yapma derm ben sposlarin kalitesj dusyrmus illa yapacam dersende esjne bol.bol findik fistij bal tayli seftali fln.yedr.bnm.akkim bunlar geldi ama baska varsa arastr bakalmmerhaba canlar nasilsiniz kızlar biz bi karar aldık bu ay elimizden geldigince hergün çalışacağız ama acaba yanlış karar mı siposlarin kalitesini düşmeyelim sizce ne yapmalıyım. bu arada ilk defa silkeledik ayaklarında yatak başına koydum yatıyorum yarım saat olsun kalkayim ama kahve yapmayı unuttum onu da yarın yapayim
Oyyy uzuldun canjn ama sglik olsun vakti gelmemis daha demek ki seb umudunu kaybetme canini.skma Rabbim.en kisa zamanda saglikli ozursuz bebkler nasil etsb jns cumlemizecanım bende 1 eylülü beklyodum ama az önce adet oldum...
güle güle canım yine gel öptük....Emin ol benimde daha ogrenecegim cok sey vardir bu arada cikmam gerekiyor arkadaslar sonra gorusuruz iyi muhabbetler derken korktum valla cunku topigi okumaya calismak zor oluyor sayfalar hizla ilerliyor yetisebilene askolsun opuldunuz topikcanlarim
arkadaşlar merhaba
benim adetim yeni bitti çalışmalara başlamadık henüz
adetlerim çok düzensiz olduğu için şu gün adet olucam diyemiyorum ama yinede beni listeye ekler misiniz eylül sonu adet olurum artık
nerde yasiyorsun canim:26:
Ya canim kisin sebze meyvenin tadi tuzu olmuyor kokusu bile yok kislik biseyler yapayimda arada guzel bisey gecsin bogaximizdan diyorum
Bebeciimmm kisss uzulme tr ye tatile faksan gelmiyor musun hic
selam kızlar nasılsınız
bata son 8 gün kaldı benim ama heyecan yok merak yok bişey yok
ha bu arada umutları ekime kalmış hamiş adayları diye bi topik açılırsa ilk sıraya beni yazın şimdiden söyleyeyim bat 8 ekim
duymuştum o kitabı melodramik bir kitapmış...eğer okumadıysan uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş harika romanlar şiddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?