Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bende tursu yapiyorum kirmizi kapya biber dograyip buzluga koyuyorum taze fasulye haslayip koyuyorum...

KIZ INSAN BIRAZ BURAYA YOLLAR..
buranin ne meyvesinden bisey olur ne sebzesinden.. tadi bile yok
nerde turkiyeyin meyvesi sebzesi..ohh ohh bahceden pazardan..

Turkiyem turkiyem cennetim benim essiz milletim turkiyede oldugumuda kim soyledi ilkel asya ulkesinde bulabildigimiz kadar

Turkiyem turkiyem cennetim benim essiz milletim turkiyede oldugumuda kim soyledi ilkel asya ulkesinde bulabildigimiz kadar

Turkiyem turkiyem ozledim..
Ahh canim benim.. gavur meleketi bizimkide hic guzel degil vallahi hic biseyi..turkiyedeki domasteslerin bile bi kokusu var ve cok guzel burda

KIZ INSAN BIRAZ BURAYA YOLLAR..
buranin ne meyvesinden bisey olur ne sebzesinden.. tadi bile yok
nerde turkiyeyin meyvesi sebzesi..ohh ohh bahceden pazardan..

Turkiyem turkiyem cennetim benim essiz milletim turkiyede oldugumuda kim soyledi ilkel asya ulkesinde bulabildigimiz kadar kazakistandayim ben

nerde yasiyorsun canim:26:

sen erken başlamışsın yapmaya canım ben otuz yaşındayım bende 2 yıldır yapmaya çalışıyorum
Ya canim kisin sebze meyvenin tadi tuzu olmuyor kokusu bile yok kislik biseyler yapayimda arada guzel bisey gecsin bogaximizdan diyorum
Turkiyem turkiyem ozledim..
Ahh canim benim.. gavur meleketi bizimkide hic guzel degil vallahi hic biseyi..turkiyedeki domasteslerin bile bi kokusu var ve cok guzel burda
Bebeciimmm kisss uzulme tr ye tatile faksan gelmiyor musun hic

Hiimmm demek kazakistannn...:26:Sagolasin ama ogrenmem gerekeeennn cook sey var cook
Emin ol benimde daha ogrenecegim cok sey vardir bu arada cikmam gerekiyor arkadaslar sonra gorusuruz iyi muhabbetler derken korktum valla cunku topigi okumaya calismak zor oluyor sayfalar hizla ilerliyor yetisebilene askolsun opuldunuz topikcanlarim

arkadaşlar merhaba
benim adetim yeni bitti çalışmalara başlamadık henüz
adetlerim çok düzensiz olduğu için şu gün adet olucam diyemiyorum ama yinede beni listeye ekler misiniz eylül sonu adet olurum artık

Canin hergun yapma derm ben sposlarin kalitesj dusyrmus illa yapacam dersende esjne bol.bol findik fistij bal tayli seftali fln.yedr.bnm.akkim bunlar geldi ama baska varsa arastr bakalm
canım bende 1 eylülü beklyodum ama az önce adet oldum...
Oyyy uzuldun canjn ama sglik olsun vakti gelmemis daha demek ki seb umudunu kaybetme canini.skma Rabbim.en kisa zamanda saglikli ozursuz bebkler nasil etsb jns cumlemize

Emin ol benimde daha ogrenecegim cok sey vardir bu arada cikmam gerekiyor arkadaslar sonra gorusuruz iyi muhabbetler derken korktum valla cunku topigi okumaya calismak zor oluyor sayfalar hizla ilerliyor yetisebilene askolsun opuldunuz topikcanlarim
güle güle canım yine gel öptük....

Mrb cnm hg aramiza ilk denemen mi ins hemen gelir melegin

nerde yasiyorsun canim:26:

Ya canim kisin sebze meyvenin tadi tuzu olmuyor kokusu bile yok kislik biseyler yapayimda arada guzel bisey gecsin bogaximizdan diyorum

Bebeciimmm kisss uzulme tr ye tatile faksan gelmiyor musun hic

Canim ben daha yeni gelmis sayilirim tatilden.. turkiyem den

selam kızlar nasılsınız
bata son 8 gün kaldı benim ama heyecan yok merak yok bişey yok

ha bu arada umutları ekime kalmış hamiş adayları diye bi topik açılırsa ilk sıraya beni yazın şimdiden söyleyeyim bat 8 ekim

Benim eylul de 2yil bitecek canim 23yasindayim gecen yaz yaptim bu yil baska şeylerde yapmak istiyorum

Kiz ayni benim gibi..
2 yil biti bile
23 yasindayim, ben bunlari cok severimde hic yapmam annam yapar verir sagolsun.. kociste zaten hic istemez gormemis cocuk napsin (annasi yapmazmis )

ahhhahhhh
bir yere gitmek yok !!

insallah kalirsin canim..

duymuştum o kitabı melodramik bir kitapmış...eğer okumadıysan uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş harika romanlar şiddetle tavsiye ederim

:) okudum canım zevkler aynı sanırsam incir kuşları ve piraye'yi okuyabilirsin. incir kuşları, bin muhteşem güneşe benzer bir kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…