- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
selam kızlar nasılsınız
bata son 8 gün kaldı benim ama heyecan yok merak yok bişey yok
ha bu arada umutları ekime kalmış hamiş adayları diye bi topik açılırsa ilk sıraya beni yazın şimdiden söyleyeyim bat 8 ekim
aaaaaa su koyvermek yook cimcime haniiimmm hamis kalmadan bu topikten gitmek yoook ekim topigi acilsa bile burdayiz bizselam kızlar nasılsınız
bata son 8 gün kaldı benim ama heyecan yok merak yok bişey yok
ha bu arada umutları ekime kalmış hamiş adayları diye bi topik açılırsa ilk sıraya beni yazın şimdiden söyleyeyim bat 8 ekim
Kiz ayni benim gibi..
2 yil biti bile
23 yasindayim, ben bunlari cok severimde hic yapmam annam yapar verir sagolsun.. kociste zaten hic istemez gormemis cocuk napsin (annasi yapmazmis)
ahhhahhhh
bir yere gitmek yok !!
insallah kalirsin canim..
slm canım h.g.
nasılsın inşallah ekime geçiş yapmayız hiçbirimiz
aaaaaa su koyvermek yook cimcime haniiimmm hamis kalmadan bu topikten gitmek yoook ekim topigi acilsa bile burdayiz biz
hahahaa olur kız eylüller tükendimi desene
hahahaa olur kız eylüller tükendimi desene
Niye boyle birden karamsarliga dustun cimcimemmm:26:
neyyyy
2014 eylulu olmaz annem. en gec 2013 ekim.
benimde 8 gunum kaldi ve senin gibi umuitsizim. sen niye atesi biraktin?
karamsar değilim hamile olmadığımı hissediyorum sadece
keşke ekim olsa ama ben yoruldum yaa ara vercem bikaç ay
ya ben ateşi zaten dönem ortasında ölçmeye başlamıştım ve ne zaman adet olacağımı bilmiyodum
hadi adet başlayınca devam edeyim dedim sonrada unuttum :26:
keşke ekim olsa ama ben yoruldum yaa ara vercem bikaç ay
ya ben ateşi zaten dönem ortasında ölçmeye başlamıştım ve ne zaman adet olacağımı bilmiyodum
hadi adet başlayınca devam edeyim dedim sonrada unuttum :26:
merhaba arkadaşlar.ben kulübe yeni üye oldum ve bu ay hamile kalmaya çalışanlardanımadetlerim düzensiz.o yüzden yumurtlama dönemimi de tam kestiremiyorum.Anlayacağınız yeniyim.herkesin dilekleri gerçek olsun inşallah
Pozitif ol sekeriiiimmm yaaa:115:
cimcimesultan ya san bişey dycem folk asit içiyorum ya bazen 1-1,5 gbi bazende 3,5-4 gbi içiyorum sıkıntı olurmu çokk ???:44:
Mrb canim.hg aramiza merak ettigin seyleri sor elimizdrn değdiği kadar yardımcı olmaya çalışırız
daha topoge yeni geldim cnm. gecmis olsun. bir fikrim yok bu konuda. insallah tedavisi cok basit birsyedir. ve tedavi sonrasi hemen gebe kalinabilen turden birseydir.
umitsiz olmak; cok uzulmek yok. hersey bizim icin cnmm bugun uzul ama yari kendini toplamis olarak gel aramiza tekrar. oyle hemen kendini birakmak yokm ayrica burasi sadece gebeler icn degil cnm hepimizin derdini paylasmak icin. kendini yalniz hissetme lutfen.
folik asit içmeyi bırakmıştım bu ay yeniden başladim bi umut
yok icranım öle yapma. bende çok rahatsız oluyorum o sorulara ama napayımAyyy insss esrarengiziiimmm yaaa olsun artik iyice psikolojim bozuldu evden disari çıkmak istemiyorum biri görüp soracak diye
evet inanmak baarmanın yarısıdryaptık olacak
Zafer Bayramımız kutlu olsun kızlar. Çalışan varmı bugün?
sağol cutem dün kürtaj yaptılar patolojiye gitti parça BEBEĞİM OLMADAN KÜRTAJ OLDUMTARİFİ İMKANSIZ BİR MORAL BOZUKLUĞU YAŞIYORUM YAŞIYORUM ağlamaktan göz pınarlarım kurudu
sağol cutem dün kürtaj yaptılar patolojiye gitti parça BEBEĞİM OLMADAN KÜRTAJ OLDUMTARİFİ İMKANSIZ BİR MORAL BOZUKLUĞU YAŞIYORUM YAŞIYORUM ağlamaktan göz pınarlarım kurudu
ins ilk denemede kalirsin canim dr sorun yok dediyse ins tez vakitte muradina erersin cnm...bence yasinda cok gec degil tatlimçok teşekkür ederim.2 yıllık evliyim,mayıstan bu yana folik asit alıyorum ve ilk kez bu ay denemeye başladım.yaşım da 30.aslında en çok çekincem bundan, geç kalmış olabilir miyim,istediğim zaman hamile kalabilir miyim..kafamda binlerce soru.bir de tabi adetim de düzensiz.gerçi hamilelik planlaması için doktora gittiğimde sorun yok strestendir demişti ama.:18:bir de doktor bazı testler yaptı ama işte kızamıkçık,kan testleri falan...bebeğe engel bir şey var mı ben de nasıl öğrenirim bilmiyorum.herkese sevgiler
geçmiş olsun canım üzme kendini ne olur artık rabbim bi daha yasatmasin bu acilari...ins hemen gelir artik yawrunsağol cutem dün kürtaj yaptılar patolojiye gitti parça BEBEĞİM OLMADAN KÜRTAJ OLDUMTARİFİ İMKANSIZ BİR MORAL BOZUKLUĞU YAŞIYORUM YAŞIYORUM ağlamaktan göz pınarlarım kurudu
iyi yapmışsın icranım folik asit iyidir :128: bırakma bidaha
yok icranım öle yapma. bende çok rahatsız oluyorum o sorulara ama napayım
ewet yapcam dedim ve yaptımm:90::90:
ben warımmmmmmm
canım çok geçmiş olsunnnçok üzüldüm.. Rabbim bidaha yaşatmasın.. sende bir an ewel kendini toplamaya bak cnm böle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?