Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

benim ilk denemem değil 9 aydır deniyoruz olmuyor.
doktora gittim kist olduğunu söylediler eşimde tahlillerini yaptırdı onda bir sorun yok
ben bu ay doğum kontrol hapı kullandım kist erisin diye
bu ayda deneyelim diyoruz olmazsa rahim filmi çektiricem

aaaaaa su koyvermek yook cimcime haniiimmm hamis kalmadan bu topikten gitmek yoook ekim topigi acilsa bile burdayiz biz

Kiz ayni benim gibi..
2 yil biti bile
23 yasindayim, ben bunlari cok severimde hic yapmam annam yapar verir sagolsun.. kociste zaten hic istemez gormemis cocuk napsin (annasi yapmazmis )

Sat das bat das yas dasiz i zaman senle kiss herseyimiz ayni he he memleket nere bebem

Niye boyle birden karamsarliga dustun cimcimemmm:26:

karamsar değilim hamile olmadığımı hissediyorum sadece

neyyyy
2014 eylulu olmaz annem. en gec 2013 ekim.

benimde 8 gunum kaldi ve senin gibi umuitsizim. sen niye atesi biraktin?

keşke ekim olsa ama ben yoruldum yaa ara vercem bikaç ay
ya ben ateşi zaten dönem ortasında ölçmeye başlamıştım ve ne zaman adet olacağımı bilmiyodum
hadi adet başlayınca devam edeyim dedim sonrada unuttum :26:

Pozitif ol sekeriiiimmm yaaa:115:

merhaba arkadaşlar.ben kulübe yeni üye oldum ve bu ay hamile kalmaya çalışanlardanımadetlerim düzensiz.o yüzden yumurtlama dönemimi de tam kestiremiyorum.Anlayacağınız yeniyim.herkesin dilekleri gerçek olsun inşallah

Mrb canim.hg aramiza merak ettigin seyleri sor elimizdrn değdiği kadar yardımcı olmaya çalışırız

Mrb canim.hg aramiza merak ettigin seyleri sor elimizdrn değdiği kadar yardımcı olmaya çalışırız

çok teşekkür ederim.2 yıllık evliyim,mayıstan bu yana folik asit alıyorum ve ilk kez bu ay denemeye başladım.yaşım da 30.aslında en çok çekincem bundan, geç kalmış olabilir miyim,istediğim zaman hamile kalabilir miyim..kafamda binlerce soru.bir de tabi adetim de düzensiz.gerçi hamilelik planlaması için doktora gittiğimde sorun yok strestendir demişti ama.:18:bir de doktor bazı testler yaptı ama işte kızamıkçık,kan testleri falan...bebeğe engel bir şey var mı ben de nasıl öğrenirim bilmiyorum.herkese sevgiler

sağol cutem dün kürtaj yaptılar patolojiye gitti parça BEBEĞİM OLMADAN KÜRTAJ OLDUM TARİFİ İMKANSIZ BİR MORAL BOZUKLUĞU YAŞIYORUM YAŞIYORUM ağlamaktan göz pınarlarım kurudu

folik asit içmeyi bırakmıştım bu ay yeniden başladim bi umut

iyi yapmışsın icranım folik asit iyidir :128: bırakma bidaha

Ayyy insss esrarengiziiimmm yaaa olsun artik iyice psikolojim bozuldu evden disari çıkmak istemiyorum biri görüp soracak diye
yok icranım öle yapma. bende çok rahatsız oluyorum o sorulara ama napayım

evet inanmak baarmanın yarısıdr yaptık olacak

ewet yapcam dedim ve yaptımm
:90::90:

Zafer Bayramımız kutlu olsun kızlar. Çalışan varmı bugün?

ben warımmmmmmm

sağol cutem dün kürtaj yaptılar patolojiye gitti parça BEBEĞİM OLMADAN KÜRTAJ OLDUM TARİFİ İMKANSIZ BİR MORAL BOZUKLUĞU YAŞIYORUM YAŞIYORUM ağlamaktan göz pınarlarım kurudu

canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm.. Rabbim bidaha yaşatmasın.. sende bir an ewel kendini toplamaya bak cnm böle olmaz

agla cnm. bosalt icini. en iyi ben bilirim o kurtaji. zamanla kapanir yaran. ama simdi ne istiyorsan nasl istiyorsan oyle davran. nasil olsa toparlacaksin biliyorum.

gerci dr.un soylemistir ama demeden gecmek istemiyorum. 15 gun iliski yasak. 1 hafta ayakta yikanacaksin oturmak yok ve su ilik olacak. ilac vermis opmasi lazim. antibiyotik. onu duzenli kullan.

yemegine dikkat et cnim. aaklarini ve sirtini da sicak tut ki hemen toparlansin vucudun.

ins ilk denemede kalirsin canim dr sorun yok dediyse ins tez vakitte muradina erersin cnm...bence yasinda cok gec degil tatlim

geçmiş olsun canım üzme kendini ne olur artık rabbim bi daha yasatmasin bu acilari...ins hemen gelir artik yawrun
iyi yapmışsın icranım folik asit iyidir :128: bırakma bidaha

yok icranım öle yapma. bende çok rahatsız oluyorum o sorulara ama napayım

ewet yapcam dedim ve yaptımm
:90::90:

ben warımmmmmmm

Dusuncesiz insanlarin pat diye salakca bisey sormasindan nefret ediyorum afallayip kaliyorum boylee

canım çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm.. Rabbim bidaha yaşatmasın.. sende bir an ewel kendini toplamaya bak cnm böle olmaz

bişi konuşumıyorum canım diyemiyorum burayada gelmicem artık diyorum duramıyorum neyse ki burada mutlu insanları görüp mutlu olmaya çalışıyorum bilmiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…