Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hadi bakalim kizceler. bana bir cevap verin. tabi aranizda yasayan varsa.bir iki degisiklik var vucudumda. yazayim 8 gun sonra bakariz. adet okursam ondan yoksa bebektenmis deriz :))

dunden beri gogus agrim var. uclari cok hassas degil ama birsey degince aciyor. dusta su akan su bile degince aciyor. ozellikle kahve halka var ya orasi daha cok aciyr ucuna gore. ve alt taraflarda da agri var.

ara arada sag kasigima agri giriyor.

iste bu kadar. var mi aranizda yasayan? daha yumurtlayali 4 gun bitti ama.

Kizlarr adet olacakmisim gibi agri var suan bat 8 eylul nie bole oldu ya:-( bide ben isim geregi hoplayip ziplamak zorunda kaliyorumbugun gemilerdeyim mesela risk analizlerini yapiyoruz o yuzden ordan oraya hoplaya ziplaya gecmek zorunda kkaliyorum.bu benim icin dezavantaj olabilirmi ya.bole giderse ya isten ayrilacagim yada bi sureligine ofis calismalarini ustlenecegim.

Cuteemm ben hiç yaşamadım ama hamislik haberi alan arklarim ilk sinyallerin göğüslerin verdiğini söyledi hep gogus agrisi gogus acimasi sizlamasi kahve alanin renginin koyulasmasi ve buyumedi gogusteki damarlarin belirginlesmesiii...insss seninde öyledir canım ins

cuteem onun içimde olmadığını biliyodum ama o masaya çıktığımda sanki onu orda bıraktım ahh canım çok yanıyor anezteziden uyanırkende çok haykıra haykıra ağlamışım annem herkesi ağlattın be yavrum dedi o evladına ağladı bende olmayan evladıma işte

tavsiyelerini için sağol canım hepsini doktorum söledi antibiyotik ağrı kesici düzenleyici hepsi var da.... bi o yok

patolojim iyi çıkar inş. o da endişelendiriyor bizi

wuuhuuuuuuuu
seni çok ay lav yu beybi
sendeki bu belirtilerin aynısı bende de var sağ kasığıma daha fazla olmak üzere ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. göğüs uçlarım şuan bile sızım sızım sızlıyor belimde de ağrım var ama onu saymıyorum zaten son 1 aydır hep bel ağrım var

inşallah hamişsindir... hamişizdir...

amin canım inş.

Cuteemm benimde bi sorum var sana bugun ovu testi yaptim silik bile cikmadi 13.gunum kasik ve bel agrim vardi bi tane yapim bakim dedim ama...acaba test falan mi bozuk ki

geçmiş olsun canım kürtaj olmuşsun dilerin en kısa zamanda ayaklanırsın. şükretki anestezi vermişler ben canlı canlı oldum kürtajı.
canının nasıl yandığını çok iyi anlıyorum. ama artık önüne bakman lazım. zamanı çok istesekte geri alamayız

insallah iyi cikar cnm.

soyle bak olaya. suan rahmin tertemiz oldu. bu durumda senin gebe kalmani kolaylastiracak birsey. emin ol. allahim yuzunu guldursun cnm. kiminle ne zaman istiyorsan o zaman gorus konus. kimsenin kalbini yapmayi bekleme. birak sen kendine bakm kendini topla. esine saril. ondan guc al. baska turlu yenemezsin cunku.

aaaaaa su koyvermek yook cimcime haniiimmm hamis kalmadan bu topikten gitmek yoook ekim topigi acilsa bile burdayiz biz

Sat das bat das yas dasiz i zaman senle kiss herseyimiz ayni he he memleket nere bebem

he kizz hayirdir.. memleket yozgat 66 sen ?

canım yaa inşallah bu ay çok çok sağlıklı bir şekilde hamişsindir allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne zor bu işler ya

me too baby...

peki adet gelecegi zaman da yasiyr muydun bunlari?
ben gecen ay yasadim ama gogsumun uclari filam acimiyrdu. boyle kol altimdan itobaren agriyordu goguslerim. bu ayki oyle degil.

Cuteemm benimde bi sorum var sana bugun ovu testi yaptim silik bile cikmadi 13.gunum kasik ve bel agrim vardi bi tane yapim bakim dedim ama...acaba test falan mi bozuk ki

cnm daha lh yukselemistir vucudunda. bu da henuz yumurtlama yok demek. yani test bozuk egildir. olabilir bu durum.
hem testi nasil yaptin bakayim?

buarada yorum icin saolc. goguslerimin damarlari baya belli ama hep mi boyleydi simdi mi boyle bilmiyrm.ama kahve kisim koyulasmadi.

sanada çok geçmiş olsun canım Allah tan genel aneztezi ile uyuttular beni
bi atlatabilsem daha yeni olduğundan çıkamıyorum o psikolojiden ki, ama dediğin gibi canım zamanı geride alamıyoruz malesef

Son düzenleme:
Butun belirtiler cikcak die bisey yok canim ins bu damarlasmalar kuccuk tosbagandandir

Testi 3saat sivi almadan ce wc ye cikmadan yaptim canim

me too baby...

peki adet gelecegi zaman da yasiyr muydun bunlari?
ben gecen ay yasadim ama gogsumun uclari filam acimiyrdu. boyle kol altimdan itobaren agriyordu goguslerim. bu ayki oyle degil.

valla ben hep adetten 10 gün önce başlayan aşırı mide bulantıları ve adetin ilk günü nasıl karın ağrısı olur öyle karın ağrısı yaşardım bu ay daha gelmedi bu belirtiler. uçlarındaki koyular artmadı büyümedilerde ama dolgunluk var biraz.
bende erken gebelik testi var salı günü yapsammı diye kurtlandım burda ama yapmiiciiiimmmmm bu ay test yapmiciiimmmmm

Canim cadilik yapiyo gibi olabilirim ama cat ignesinin yan etkileri olabilir bunlar igne olduğum ay ben dün hamilelik belirtilerini yasadim zaten ignenin iceriginde bhcg var o yuzden en az 12-13 sonra ignenin etkisi geciyor simdi test yapsan cift cizgi cikar ignenin bhcg si ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…