Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hicccc uzulme. biraz daha koyu bugun. normal gdiyr testin. 12. gun filan koyulasir bence. daha 10. gunundesin.

Butun belirtiler cikcak die bisey yok canim ins bu damarlasmalar kuccuk tosbagandandir

Testi 3saat sivi almadan ce wc ye cikmadan yaptim canim

amin cnm. ama yine de kendimi kandirmak istemiyrm iste.
buarada testi dogru yapmissin. bence dah yumurtlamadin. daha lh artmaya baslammis vucudun da. sorun yok yani merak etme. bir iki gune baslar t cikmaya.

yavrucum göğsümde birey yok ama ovulasyondan beri kasık ağrım var 27-28-29 hele ki 29 da öldüm ağrıdan....bu sabah kalktım bişecikler yok demekki ovulasyon ağrısıymış dememe kalmadan sol taraf sızlamaya başladı şimdi elimle bastırıyorum tam kaldırırken sızlıyor döllenme olmuşsa en fazla 3. günü....yani benim de kafam karışık bu durumdan ötürü...hee bu arada es geçmeyeyim sağdan da soldan da yumurta atlatmışım bu ay. yani şimdiki ağrının sebebi ovulasyon olamaz....bu arada sol da 1bucuga 2 cm çikolata kistim var ama daha önce böyle ağrımadı hiç....

inşallah hamişlik belirtisidir bunlar... cimcime döllenmeden sonraki kaçıncı günün bugün??

doktor iğneden sonra 12. gün kan testi yaparsan çıkar demişti ama benim iğneden sonraki 14. günüm olacak hoş çarşamba beklenen adet tarihim olarak görünüyor hesaplayıcılarda ama ben geçen ay 7 sinde oldum bu ayda öyle bekliyorum bu arada geçen ay böyle etkiler görmemiştim hani ilk ay olsa neysede....
canım cadılık falan değil yaptığın herkes söylüyo ilk aylarda bu etkileri görmüşler

canım benimde hamileliklerimde göğüslerim yumurtlamadan 3 4 gün sonra ağrımaya başladı ve dolgunlaşıyor büyüyordu. uçları hiçç ağrımadı. Hatta kızım var ya benim doğuma kadarda uçları ağrımadı yani. kasık ağrısı en büyük belirtilerden biri tek taraflı ve ani hareketlerde bıçak saplanıyor gibi olur. akıntı ve vajinanın yumuşamasıda büyük bir belirti. banyo yaparken bile farkeder insan. günün geçincede koku hassasiyeti falan başlar,
ben 4 hamileliğimde de hep aynı şeyleri yaşadım ve şimdide aynı çook korkuyommm.
İnşallah hamilesindir sende sağlıcakla canım benim

Surekli yapmiyorum bu ay canim onceki aylarda yaptım sıkıldım agrimdan da fark ediyordum yumurtladigimi..bugunde agrim olunca bi test yapayim dedim ilk kez silik bile cikmadi...usuttum galiba

Ayy ayni gun hamis olgumuzu ogreniyomusuz ayni gun dogum yapiyomusuz biri kiz biri irkek olursa besik kertmesi yaparik artikin cok mu uctum nee

uc uc nolcek.. ben erkek istiyom kizini alirim annasi pek bi becerikli zaten kizinada ogretir..
ben daha cok uctum galiba
ahhh canim insallah !!

Bende 3kez oldum cat ignesi vee bi suru yan etki yasadimm

bu arada dün akşam arkadaslarla ailecek yemeğe çıktık
normalde bayıla bayıla yediğim bi yemek sipariş ettim
ama ne hikmetse daha ilk lokmada midem bulandı
tabağımı bitiremedim bile eşim kızdı hiçbişey yemiyosun çok açtın hani diye
arkadaşta sen kesin hamilesin bak dedi dersin dedi bendeki tepki aynen şu:
hah -hah- hah
farkettinmi gtümle güldüm sana

tabi bunu söylerken ben kocaları unuttum bi utandım bi utandım bütün gece yüzlerine bakamadım valla

Bende 3kez oldum cat ignesi vee bi suru yan etki yasadimm

hadi yaaa :26:
ben hiç yaşamadımda ondan bilmiyorum
amaaaan olmadıysa zaten bu ay sondu biraz ara vercem 2-3 ay dinlemek istiyorum kafamı ocaktan beri hergün bebek düşünmekten iflahım kurudu

uc uc nolcek.. ben erkek istiyom kizini alirim annasi pek bi becerikli zaten kizinada ogretir..
ben daha cok uctum galiba
ahhh canim insallah !!
biri bizi durdursuuuuunnnn

Ayyy o gunler bi gelse yok kilo aldim yok cok tekme yedim yok cok midem bulaniyo desek bunlari konussak

inşallah canım ama benim hala umudum yok :44:
döllenme olduysa eğer 10. gün

hmm benim 10 gün olsa sabah akşam test yapıyo olurdum heralde ama doğru değil yapmamak lazım bence 3 gün bekle sonra kan testi yaptır yani bata kadar bekleyebilirsen süper tabi

hmm benim 10 gün olsa sabah akşam test yapıyo olurdum heralde ama doğru değil yapmamak lazım bence 3 gün bekle sonra kan testi yaptır yani bata kadar bekleyebilirsen süper tabi

ben beklerim canım 7 eylüle kadar test yapmıcam 7 eylülde adet olmazsam o gün yaparım

tam cimcimelik yapmissin

saol cnm. insallah gebeliktendir. iste kendimi kandirmak istemesem de yine de insan umitleniyor.

kasik agrim dedigin gibi. hele dun aksam yattigim yerden kalkamadim. sag kasigima ogle bir girdi ki belime hatta ayagima bile vurd agri... ama cabuk geciyor. oyle surekli degil. gogus agrim var ama boyutu degismedi henus. baklim kismet. haftaya cumaya kadar sabretmem lazim.
dedigin gibi akintibda var cnmm iste o olmazdi adet gelirken. afedrsin sari renlik. az ama . surekli camasirim da islaklik oluyr. boyle birsey bosaldi gibi hissediyrm gidip bakiyrm azicik bir akintim bilemedim valla.
insallah senden de guzel haber gelecek cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi yaaa :26:
ben hiç yaşamadımda ondan bilmiyorum
amaaaan olmadıysa zaten bu ay sondu biraz ara vercem 2-3 ay dinlemek istiyorum kafamı ocaktan beri hergün bebek düşünmekten iflahım kurudu

Bende guya ara verdimde ama aklimdan atamiyorum...hsg sonucunu gostermeye gittigimde dr ikinci asilama yapalim sana dedi ara vermek istiyoruz dedim tmm dedi 4aylik klomen -duphaston yazdi eger yil başına kadar olmazsa yine dr yollarına dusceemm.. Klomenide ilk kez kulanicam

aşılama nasıl yapılıyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…