Eki Görüntüle 790052 Eki Görüntüle 790053
kızlar ve cutecım ne dersınız dunden bugune dahamı koyulastı t yoksa aynımı? acaba yumurtlıcammı bu ay? yoksa doktorun dedıgı gıbı yumurtlamammı belkı
Butun belirtiler cikcak die bisey yok canim ins bu damarlasmalar kuccuk tosbagandandir
Testi 3saat sivi almadan ce wc ye cikmadan yaptim canim
yok kiz ondan demedim herseyi benzio yaa hayirdir diyorum kusum..
çok teşekkür ederim.2 yıllık evliyim,mayıstan bu yana folik asit alıyorum ve ilk kez bu ay denemeye başladım.yaşım da 30.aslında en çok çekincem bundan, geç kalmış olabilir miyim,istediğim zaman hamile kalabilir miyim..kafamda binlerce soru.bir de tabi adetim de düzensiz.gerçi hamilelik planlaması için doktora gittiğimde sorun yok strestendir demişti ama.:18:bir de doktor bazı testler yaptı ama işte kızamıkçık,kan testleri falan...bebeğe engel bir şey var mı ben de nasıl öğrenirim bilmiyorum.herkese sevgiler
inşallah hamişlik belirtisidir bunlar... cimcime döllenmeden sonraki kaçıncı günün bugün??wuuhuuuuuuuu
seni çok ay lav yu beybi
sendeki bu belirtilerin aynısı bende de var sağ kasığıma daha fazla olmak üzere ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. göğüs uçlarım şuan bile sızım sızım sızlıyor belimde de ağrım var ama onu saymıyorum zaten son 1 aydır hep bel ağrım var
inşallah hamişsindir... hamişizdir...
Canim cadilik yapiyogibi olabilirim ama cat ignesinin yan etkileri olabilir bunlar igne olduğum ay ben dün hamilelik belirtilerini yasadim zaten ignenin iceriginde bhcg var o yuzden en az 12-13 sonra ignenin etkisi geciyor simdi test yapsan cift cizgi cikar ignenin bhcg si ile
hadi bakalim kizceler. bana bir cevap verin. tabi aranizda yasayan varsa.bir iki degisiklik var vucudumda. yazayim 8 gun sonra bakariz. adet okursam ondan yoksa bebektenmis deriz :))
dunden beri gogus agrim var. uclari cok hassas degil ama birsey degince aciyor. dusta su akan su bile degince aciyor. ozellikle kahve halka var ya orasi daha cok aciyr ucuna gore. ve alt taraflarda da agri var.
ara arada sag kasigima agri giriyor.
iste bu kadar. var mi aranizda yasayan? daha yumurtlayali 4 gun bitti ama.
Surekli yapmiyorum bu ay canim onceki aylarda yaptım sıkıldım agrimdan da fark ediyordum yumurtladigimi..bugunde agrim olunca bi test yapayim dedim ilk kez silik bile cikmadi...usuttum galibahicccc uzulme. biraz daha koyu bugun. normal gdiyr testin. 12. gun filan koyulasir bence. daha 10. gunundesin.
amin cnm. ama yine de kendimi kandirmak istemiyrm iste.
buarada testi dogru yapmissin. bence dah yumurtlamadin. daha lh artmaya baslammis vucudun da. sorun yok yani merak etme. bir iki gune baslar t cikmaya.
Ayy ayni gun hamis olgumuzu ogreniyomusuz ayni gun dogum yapiyomusuz biri kiz biri irkek olursa besik kertmesi yaparik artikincok mu uctum nee
inşallah hamişlik belirtisidir bunlar... cimcime döllenmeden sonraki kaçıncı günün bugün??
doktor iğneden sonra 12. gün kan testi yaparsan çıkar demişti ama benim iğneden sonraki 14. günüm olacak hoş çarşamba beklenen adet tarihim olarak görünüyor hesaplayıcılarda ama ben geçen ay 7 sinde oldum bu ayda öyle bekliyorum bu arada geçen ay böyle etkiler görmemiştim hani ilk ay olsa neysede....
canım cadılık falan değil yaptığın herkes söylüyo ilk aylarda bu etkileri görmüşler
Bende 3kez oldum cat ignesi vee bi suru yan etki yasadimm
uc uc nolcek..ben erkek istiyom kizini alirim annasi pek bi becerikli zaten kizinada ogretir..
ben daha cok uctum galiba
ahhhcanim insallah !!
inşallah canım ama benim hala umudum yok :44:
döllenme olduysa eğer 10. gün
hmm benim 10 gün olsa sabah akşam test yapıyo olurdum heraldeama doğru değil yapmamak lazım bence 3 gün bekle sonra kan testi yaptır yani bata kadar bekleyebilirsen süper tabi
bu arada dün akşam arkadaslarla ailecek yemeğe çıktık
normalde bayıla bayıla yediğim bi yemek sipariş ettim
ama ne hikmetse daha ilk lokmada midem bulandı
tabağımı bitiremedim bile eşim kızdı hiçbişey yemiyosun çok açtın hani diye
arkadaşta sen kesin hamilesin bak dedi dersin dedi bendeki tepki aynen şu:
hah -hah- hah
farkettinmi gtümle güldüm sana
tabi bunu söylerken ben kocaları unuttum bi utandım bi utandım bütün gece yüzlerine bakamadım valla
caným benimde hamileliklerimde göðüslerim yumurtlamadan 3 4 gün sonra aðrýmaya baþladý ve dolgunlaþýyor büyüyordu. uçlarý hiçç aðrýmadý. Hatta kýzým var ya benim doðuma kadarda uçlarý aðrýmadý yani. kasýk aðrýsý en büyük belirtilerden biri tek taraflý ve ani hareketlerde býçak saplanýyor gibi olur. akýntý ve vajinanýn yumuþamasýda büyük bir belirti. banyo yaparken bile farkeder insan. günün geçincede koku hassasiyeti falan baþlar,
ben 4 hamileliðimde de hep ayný þeyleri yaþadým ve þimdide ayný çook korkuyommm.
Ýnþallah hamilesindir sende saðlýcakla caným benim
hadi yaaa :26:
ben hiç yaşamadımda ondan bilmiyorum
amaaaan olmadıysa zaten bu ay sondu biraz ara vercem 2-3 ay dinlemek istiyorum kafamı ocaktan beri hergün bebek düşünmekten iflahım kurudu
Bende guya ara verdimde ama aklimdan atamiyorum...hsg sonucunu gostermeye gittigimde dr ikinci asilama yapalim sana dedi ara vermek istiyoruz dedim tmm dedi 4aylik klomen -duphaston yazdi eger yil başına kadar olmazsa yine dr yollarına dusceemm.. Klomenide ilk kez kulanicam
belirti aramak yok yok yokkızlar ya hala belirti yok napcaz şafak 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?