- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
belirti aramak yok yok yok
slm kızlar hepimize geçmiş olsun artık yaaaBende guya ara verdimde ama aklimdan atamiyorum...hsg sonucunu gostermeye gittigimde dr ikinci asilama yapalim sana dedi ara vermek istiyoruz dedim tmm dedi 4aylik klomen -duphaston yazdi eger yil başına kadar olmazsa yine dr yollarına dusceemm.. Klomenide ilk kez kulanicam
cnm. niye telas yaptin? ben yanlis birsey mi yazdim sana? bak bilemesim simdi. herkese yorum yapinca kafam karisabiliyr.
adetlerinin suresi ne kadar?
Yumurta gelistirici ilaclarla yumurtalarin buyutuluyo ...benim bu safhada igne kullandim gonal f ve menegon 4,5,6,7 ye varan yumurtam buyuyor bu ignelerle benim...neyse... Yumurta takibi yapiyo dr n en olgun oldugu donemde cat ignesi oluyorsun dr su saatte gelin diyo esin sperm veriyo bu spermler yikandiktan sonra en iyileri secilmis oluyor sonra dr n spermleri rahim bosluguna birakiyoraşılama nasıl yapılıyo :44:
Normalde 27 ya da 29 gun aralığında adet oluyordum. 3 ay önce kurtaj oldum son adetim 25 günde geldi ondan önceki 30 a yakın gun aralığı. Sormak istediğim 25 günde adet olunca yumurtlama olmuyor mu?? Zaten son uğraşlarım bırakıcam bu ısı yoksa cok odaklandım iyi hissetmiyorum artık bebek bebek diye kafayı yicem
bende yımırtlamıyom cnm....dr ultrasyonla söylediler hiç bu testleri kullanmadım anlamıyorum..ama eğer yum olmasa 40 günde bi olursun adetin kaç gün sürüyo..Eki Görüntüle 790052 Eki Görüntüle 790053
kızlar ve cutecım ne dersınız dunden bugune dahamı koyulastı t yoksa aynımı? acaba yumurtlıcammı bu ay? yoksa doktorun dedıgı gıbı yumurtlamammı belkı
geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun üzme kendinisanada çok geçmiş olsun canım Allah tan genel aneztezi ile uyuttular beni
bi atlatabilsem daha yeni olduğundan çıkamıyorum o psikolojiden ki, ama dediğin gibi canım zamanı geride alamıyoruz malesef
Yumurta gelistirici ilaclarla yumurtalarin buyutuluyo ...benim bu safhada igne kullandim gonal f ve menegon 4,5,6,7 ye varan yumurtam buyuyor bu ignelerle benim...neyse... Yumurta takibi yapiyo dr n en olgun oldugu donemde cat ignesi oluyorsun dr su saatte gelin diyo esin sperm veriyo bu spermler yikandiktan sonra en iyileri secilmis oluyor sonra dr n spermleri rahim bosluguna birakiyor
olsun canim agrini bebege yorma reglin gelince cok uzulursun sonra 15ay yasadim bu hayal kirikliginisadece göbeğim altında belırgın bı ağrım baya ağrıyo
Mrb canim evet haziran 5te ilk asilamami oldum bi kandil gunuydu....umudum yoktu ama regl olunca cok uzuldum canim...ins senin ilk asilamanda tutar devlette mi ozelde mi yaptiriyorsun hangi ilaclari kulanacagin belli mi igne kullanacaksan rapor cikart derimslm kızlar hepimize geçmiş olsun artık yaaa
hicran aşılama oldunmu tutmadımı
yoksa sade çat iğnesimi kullandın..
bende dün gittim dr.eylül 11 gibi BAT.ozaman gidecem başlıyacaz aşılamaya..
eşimin sperm sonuçlarıda iyi çıkmış bi kaldı hsg röntgeni onuda adet bitimi yaptıracaz..
bu CUMA günün bu mubarek ayların günlerin hürmetine RABBİM OL DE hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar gönder..
hımmmm anladım canım inşallah yılbaşına kadar beklemeden hamiş kalırsın
saol cnm. insallah gebeliktendir. iste kendimi kandirmak istemesem de yine de insan umitleniyor.
kasik agrim dedigin gibi. hele dun aksam yattigim yerden kalkamadim. sag kasigima ogle bir girdi ki belime hatta ayagima bile vurd agri... ama cabuk geciyor. oyle surekli degil. gogus agrim var ama boyutu degismedi henus. baklim kismet. haftaya cumaya kadar sabretmem lazim.
dedigin gibi akintibda var cnmm iste o olmazdi adet gelirken. afedrsin sari renlik. az ama . surekli camasirim da islaklik oluyr. boyle birsey bosaldi gibi hissediyrm gidip bakiyrm azicik bir akintim bilemedim valla.
insallah senden de guzel haber gelecek cnm.
inşlllah tutar yoksa benim koca asla daha yapmazolsun canim agrini bebege yorma reglin gelince cok uzulursun sonra 15ay yasadim bu hayal kirikligini
Mrb canim evet haziran 5te ilk asilamami oldum bi kandil gunuydu....umudum yoktu ama regl olunca cok uzuldum canim...ins senin ilk asilamanda tutar devlette mi ozelde mi yaptiriyorsun hangi ilaclari kulanacagin belli mi igne kullanacaksan rapor cikart derim
Nette 25 gün ve daha az zamanda adet olunursa yumurtlama olmaz diyor?? Kafam iyice karıştı bir de iki tarih arasından 14 gunu mu çıkarıyorsun nasıl hesapliyorsun?? Mesela ben 25 Ağustos'ta adet oldum normalde 28 günde adet oluyorum şimdi Eylül un 11 i falan mı yumurtlama
aynen öyleeeeKizlar bir pkolu olarak diyorum ki düzenli adet olmak cooooooook büyük nimet
Ooo guzel canim univ hastanesinde yaptiriyorsan rapor cikartir dr n zaten ozelde sorun oluyor ilac almasi...ben raporla aldim ilaclari asilamami ozelde yaptirdim benim ilaclarim eger rapor cikmasaydi 1500tl falan yapacakti ben hepsini 250tlye aldiminşlllah tutar yoksa benim koca asla daha yapmaz
elazığ da oturuyom fırat ünverstesi tüpebebek merkezinde yani ünverste hastanesi.
ilaçlar falan belli değil
rapor nasıl çıkacak
Aaa evet cocugun varsa rapor cikmiyo bildigim kadariyla neyse ki ilaclarin cok tutmayacak bir kutu falan kullanirsin igne buyuk ihtimalaynen öyleeee
bu arada dr dediki 200 tl hastanete ödiyecen 400-500 ilaçlar tutarmış
bı kızım var diye devlet karşılamıyo
Nette 25 gün ve daha az zamanda adet olunursa yumurtlama olmaz diyor?? Kafam iyice karıştı bir de iki tarih arasından 14 gunu mu çıkarıyorsun nasıl hesapliyorsun?? Mesela ben 25 Ağustos'ta adet oldum normalde 28 günde adet oluyorum şimdi Eylül un 11 i falan mı yumurtlama
cnm. ben hesap yapmiyrm. ates olctugum icin kesin yumurtlama gunumu biliyrm.
nete guvenm sen.
gecen ay ilk kes ovulasyon testi de kullandim. ilk kez de 25. gun adet oldum. hem test hem de ates yontemi 12. gun yumurtladigimi gosterdi.
ben hepnates olctugum icin kesin yumurtladigimi biliyrmm cunku yumurtlamazsan tablinda da belli oluyr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?