Kizlar bir pkolu olarak diyorum ki düzenli adet olmak cooooooook büyük nimet
cnm bn cok dzenli adet oluyorum 1 gun faln one kayar dun esim sperm verdi snucu öğln aldk temz cktı kızlar
elaaam sen ne kadar suredır bebek calısması yapıyorsun
15 aydr evlym 15 aydr bebek istyoruz cnm seeen
bende yımırtlamıyom cnm....dr ultrasyonla söylediler hiç bu testleri kullanmadım anlamıyorum..ama eğer yum olmasa 40 günde bi olursun adetin kaç gün sürüyo..
canım aslında yumurtluyorum yanı gecen ay pık yaptı testım yanı yumurtladım ama bu ay 1 hafta erken adet oluca doktor belkı yumurtlamassın dedı ama doktorum adam gıbı doktor degıl yanı pek guvenemıyorum o doktora dogrusu doktor dedı bana ovu testı kullanmaya devam et daha emın olursun dıye. benım adetım 1 hafta suruyo canım
kıslar ben bu adeti ayı atlatıyım diğer ay ovulasyon testı almayı düşünüyorum..
Ben 6 aydır istiyorum tutturamadık henüz
Allahım en kısa surede kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar
ben bgn test aldım ve az önce yaptım t nin çok aşağısında kıl gbı pembe bır cızgı var.neye yormam lazım benım bunu? eşimde gordugunu onayladı hattadedım benmı yanlış goruyorum dıe ama esimde var dedi .sizin yorumlarınız ne?
cvp vermıcekmısınız kızlar
kızlar
ben bgn test aldım ve az önce yaptım t nin çok aşağısında kıl gbı pembe bır cızgı var.neye yormam lazım benım bunu? eşimde gordugunu onayladı hattadedım benmı yanlış goruyorum dıe ama esimde var dedi .sizin yorumlarınız ne?
cvp vermıcekmısınız kızlar
benim yorumum eger testte bir yanlışlık yoksa kesinlikle gebesin..:)
yumurtlama günlerinin son zamanları gebelik tutmuş olacakki bebegin şuanda küçücük..4-5 haftalık ya var ya yok..
yarın sabah ilk idrarınla tekrar başka bir test yapmanı öneririm..benim en sevdiğim gebelık testiyse pro klınık..3 4 lıra filan.
gebelik canım.adetimde kısa sürmüştü üstünemi gördüm acaba .[/QUOT
normal şartlarda adete 7 gün kala yumurtan olmaz ama belki geç yumurtlaöışsındır, bunu düşünerek biraz bekle kendine dikkat et 3-5 gün sonra tekrar test yap derim ben bata çok var anladığım kadarıyla
gebelik canım.adetimde kısa sürmüştü üstünemi gördüm acaba .[/QUOT
normal şartlarda adete 7 gün kala yumurtan olmaz ama belki geç yumurtlaöışsındır, bunu düşünerek biraz bekle kendine dikkat et 3-5 gün sonra tekrar test yap derim ben bata çok var anladığım kadarıyla
evet canım daha 3 gün falan oluyo 6 gun sürseydi dün temizlenmiştim ama sürmedi.bidahaki batı beklemiyim değilmi?çok var çünki.pazartesi günü tekrarliyim diye düşünüyorum.idrarım çok koyu hamilelikle alakası varmıdır arkadaşım? bu pazarda doğum günüm keşke daha belirgin olsaydıda eşime sürpriz yapsaydım
evet canım daha 3 gün falan oluyo 6 gun sürseydi dün temizlenmiştim ama sürmedi.bidahaki batı beklemiyim değilmi?çok var çünki.pazartesi günü tekrarliyim diye düşünüyorum.idrarım çok koyu hamilelikle alakası varmıdır arkadaşım? bu pazarda doğum günüm keşke daha belirgin olsaydıda eşime sürpriz yapsaydım
nice yaşlara canımptesiden sonra yap bence çarşamba falan en azından daha kesin sonuç olur, idrar koyuluğu az su içmekten olabilir bir de sigara falan kullanıyorsan o da etkiler...hamilelikle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum ama belli, de olmaz
nice yaşlara canımptesiden sonra yap bence çarşamba falan en azından daha kesin sonuç olur, idrar koyuluğu az su içmekten olabilir bir de sigara falan kullanıyorsan o da etkiler...hamilelikle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum ama belli, de olmaz
tşk ederim :) su çok tüketiyorum aslında 2 litre falan.sigara ve içki yok ama bgn ilk defa bi deniyim dedim votkayı pişman oldum :S
bazı arkadaşların yazdığını görmüştüm idrar koyu ve tortulu oluncada hamilelik oluyormuş.tabii ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?