kızlar
ben bgn test aldım ve az önce yaptım t nin çok aşağısında kıl gbı pembe bır cızgı var.neye yormam lazım benım bunu? eşimde gordugunu onayladı hattadedım benmı yanlış goruyorum dıe ama esimde var dedi .sizin yorumlarınız ne?
tşk ederim :) su çok tüketiyorum aslında 2 litre falan.sigara ve içki yok ama bgn ilk defa bi deniyim dedim votkayı pişman oldum :S
bazı arkadaşların yazdığını görmüştüm idrar koyu ve tortulu oluncada hamilelik oluyormuş.tabii ne kadar doğru bilemiyorum
inşallah hamişsindir neyse bize haber vermeyi unutma
bu arada bende de tuhaf bir koku ve sızı var sol tarafımda ama daha bat a13 gün var umutlanmak istemiyorum ama kalbim küt küt....:18:
Cnm tebrik ederim)) hamilesin ama kan testi yaptirki kesinlessin bide doktora gorun tabi hadi bklm darisi basimizaaa ))
şekerim ben sana detaylı anlatiyim istersen
ayın 19 unda ilk denememizi yaptık.öncesinde geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.ayın 19unda adetime 7 gün vardı.dün de adetim bitti.ama kısa sürdü 2 ped anca kullandım ve 3 cü günde bir iki damla geldi kan.kesildim 3cü günde.testi yapmadan önce votka içtim ya azıma tüküriyim
inşallah hamişsindir neyse bize haber vermeyi unutma
bu arada bende de tuhaf bir koku ve sızı var sol tarafımda ama daha bat a13 gün var umutlanmak istemiyorum ama kalbim küt küt....:18:
inletirim burayı valla hamişsem :) senin içinde dua edicem canımm
canım senin durum biraz karısık..şimdi adetın düzenli mi kaç gunde bır oluorsun?
bırde votkayla bır alakası varmı testın onu anlamadım..sankı bır ıhtımal son günü gebe kalma ıhtımalın var ama anlattıklarından net bırsey söylemek cok zor..beklemelısın..
ayrıca neden test yaptın adet oldugun halde senı suphelendıren kısa sürmesi miydı yoksa gebelık belırtılerı mı yasıyorsun mesela cok şiddetli gögüs şişmesi uyku gelmesi gibi v.s??
Esimle isten gelince tartistik sebep neydi onu bile hatırlamiyorum su anda uzadı da uzadi simdi horul horul uyuyo koltukta...bugun calismamiz gerrkirkeeennn!
bizdede geçen hafta tartışma oldu ben inat ettim uyandırmadım sonra pişman oldum ya o gündüyse diye yarın pişman olmamak için hemen git
Esimle isten gelince tartistik sebep neydi onu bile hatırlamiyorum su anda uzadı da uzadi simdi horul horul uyuyo koltukta...bugun calismamiz gerrkirkeeennn!
bizdede geçen hafta tartışma oldu ben inat ettim uyandırmadım sonra pişman oldum ya o gündüyse diye yarın pişman olmamak için hemen git
Kizlar bi test buldum
Iphone da indiriyosun bi program sorular var cevapliyosun ve sonuc hamileyim
ay allah'im inanmadim tabi ama insan seviniyo ve inanmak istiyo..
insallah.. yakinda gercek olur
git uyandır kötü emellerine alet et sonra yine uyur
hemsoooooooo ne programı bnada dyıver bnde cvaplaym
hemsoooooooo ne programı bnada dyıver bnde cvaplaym
hemso prgmin adi "pregtest"
bana hamilesin cikti insallah..
hadi haber ver yapta..
Elaaammm mrb cnm naber
hemso prgmin adi "pregtest"
bana hamilesin cikti insallah..
hadi haber ver yapta..
Yook elaammm yaa ağlama kiyamammm....ben telden giriyorum ya o yüzden alıntıları kaciriyorum bazen bende bildirimler görünmüyor ....hsg cektirdim canim aselin topiginede yazdım hatta şükür temiz çıktıcnm sen nerdesn yaaa kac tane msj attm hc cvap vermdn esm senelk iznndede sreklı gremyodum cnm hsg yı faln sorcaktm brden topkte grunmyorum sandmmmm
tatlm bu arada esm senelk ıznnı kulanyoda gremyodum ama bgun bnm pazartesı izni btyo kurtuldummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?