Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cnm tebrik ederim )) hamilesin ama kan testi yaptirki kesinlessin bide doktora gorun tabi hadi bklm darisi basimizaaa ))

Cnm tebrik ederim )) hamilesin ama kan testi yaptirki kesinlessin bide doktora gorun tabi hadi bklm darisi basimizaaa ))

ya sevgi de silik görmüştü çizgiyi sanırım ama hamiş değildi benimde öyle olabilir diye ümitlenmek istemiyorum.bıde ilk deneme adete 7 gün kala olduğu için umudum yok pek.keşke dediğin gbi olsa :)

canım senin durum biraz karısık..şimdi adetın düzenli mi kaç gunde bır oluorsun?
bırde votkayla bır alakası varmı testın onu anlamadım..sankı bır ıhtımal son günü gebe kalma ıhtımalın var ama anlattıklarından net bırsey söylemek cok zor..beklemelısın..
ayrıca neden test yaptın adet oldugun halde senı suphelendıren kısa sürmesi miydı yoksa gebelık belırtılerı mı yasıyorsun mesela cok şiddetli gögüs şişmesi uyku gelmesi gibi v.s??

28 günde oluyorum canım.ya eger hamileysem bebeğe zarar vericeğini düşündüğüm için öle dedim :) evt adetim 3 gün sürdü ve çok azdı.üstüne gördüm diye düşündüğüm için test yaptım.belirti hiç yok

Esimle isten gelince tartistik sebep neydi onu bile hatırlamiyorum su anda uzadı da uzadi simdi horul horul uyuyo koltukta...bugun calismamiz gerrkirkeeennn!

Esimle isten gelince tartistik sebep neydi onu bile hatırlamiyorum su anda uzadı da uzadi simdi horul horul uyuyo koltukta...bugun calismamiz gerrkirkeeennn!

bizdede geçen hafta tartışma oldu ben inat ettim uyandırmadım sonra pişman oldum ya o gündüyse diye yarın pişman olmamak için hemen git

Kizlar bi test buldum

Iphone da indiriyosun bi program sorular var cevapliyosun ve sonuc hamileyim
ay allah'im inanmadim tabi ama insan seviniyo ve inanmak istiyo..

insallah.. yakinda gercek olur

hemsoooooooo ne programı bnada dyıver bnde cvaplaym

cnm sen nerdesn yaaa kac tane msj attm hc cvap vermdn esm senelk iznndede sreklı gremyodum cnm hsg yı faln sorcaktm brden topkte grunmyorum sandmmmm
Yook elaammm yaa ağlama kiyamammm....ben telden giriyorum ya o yüzden alıntıları kaciriyorum bazen bende bildirimler görünmüyor ....hsg cektirdim canim aselin topiginede yazdım hatta şükür temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…