Su an öyle bisey olsaaa keskeee....horul horul uyuyo hala yaaabiktin mi kiz kocisten.. ??
ohh ohh iyi degerlendirdin mi bari..
sipos meselesi olmasa cocuguda kendimiz yapcaz
Su an öyle bisey olsaaa keskeee....horul horul uyuyo hala yaaa
ahh canim benim yaa..
git yanina uyandir yaklas.. (ama buyuk bi tartismaysa falan sen bilirsin kucuk bi kuslukse yaklas..) yada yarin sabah artik
(zaten iki gun sonra bariscaksin sonra pisman olcan)
Tartismanin sebebini bile hatırlamıyorum çok gereksiz bişeydi ana çok uzattık ikimizde yaaa...aynen yarin barismis olcaz pisman olmadan biseyler yapmaliyimmm
hadi bakalim kizceler. bana bir cevap verin. tabi aranizda yasayan varsa.bir iki degisiklik var vucudumda. yazayim 8 gun sonra bakariz. adet okursam ondan yoksa bebektenmis deriz :))
dunden beri gogus agrim var. uclari cok hassas degil ama birsey degince aciyor. dusta su akan su bile degince aciyor. ozellikle kahve halka var ya orasi daha cok aciyr ucuna gore. ve alt taraflarda da agri var.
ara arada sag kasigima agri giriyor.
iste bu kadar. var mi aranizda yasayan? daha yumurtlayali 4 gun bitti ama.
Yook elaammm yaa ağlama kiyamammm....ben telden giriyorum ya o yüzden alıntıları kaciriyorum bazen bende bildirimler görünmüyor ....hsg cektirdim canim aselin topiginede yazdım hatta şükür temiz çıktı
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
1EYLUL bat i olanlar ne alemdeler acaba:) yok mu test yapanınız hadi güzel haber verin
biktin mi kiz kocisten.. ??
ohh ohh iyi degerlendirdin mi bari..
sipos meselesi olmasa cocuguda kendimiz yapcaz
yok bkmadm hayatm hep byere gturyodu bnde tpiğe gremyom dye uzulyodummm
vaaarr var olmazmıı...4 gündür geciktim pazar günü test yapıcam bakalımm :18:
Pazartesiyi niye bekliyorsun yapsanaa:))
valla aklımıı çeliyosunnn :) yarınn yaparım olmassa aslında bende merak ediyoooruuuummmm....:18:Pazartesiyi niye bekliyorsun yapsanaa:))
canim benim biz burdayiz bak kacmadik..
keyfini cikar !! gez toz..
selam kizlar giremiyicekdim sandim ama geldim:79: aslinda tasinmamiz gerekdiama evi esim begenmedi:92: yine kaldik burda nasilsiniz varmi guzel haberler
selam kizlar giremiyicekdim sandim ama geldim:79: aslinda tasinmamiz gerekdiama evi esim begenmedi:92: yine kaldik burda nasilsiniz varmi guzel haberler
vaaarr var olmazmıı...4 gündür geciktim pazar günü test yapıcam bakalımm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?