Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
1EYLUL bat i olanlar ne alemdeler acaba:) yok mu test yapanınız hadi güzel haber verin

Su an öyle bisey olsaaa keskeee....horul horul uyuyo hala yaaa

ahh canim benim yaa..

git yanina uyandir yaklas.. (ama buyuk bi tartismaysa falan sen bilirsin kucuk bi kuslukse yaklas..) yada yarin sabah artik
(zaten iki gun sonra bariscaksin sonra pisman olcan)

ahh canim benim yaa..

git yanina uyandir yaklas.. (ama buyuk bi tartismaysa falan sen bilirsin kucuk bi kuslukse yaklas..) yada yarin sabah artik
(zaten iki gun sonra bariscaksin sonra pisman olcan)

Tartismanin sebebini bile hatırlamıyorum çok gereksiz bişeydi ana çok uzattık ikimizde yaaa...aynen yarin barismis olcaz pisman olmadan biseyler yapmaliyimmm

Tartismanin sebebini bile hatırlamıyorum çok gereksiz bişeydi ana çok uzattık ikimizde yaaa...aynen yarin barismis olcaz pisman olmadan biseyler yapmaliyimmm

ahh canim bosuna iste sonra keske diyip durcaksiniz oda ne yatiyoo anamm..

biseyler yap...

evet bendede olmuştu geçen ay eyvahh demiştimm :) ama bişiy olmamıştı özellikle kahverengi kısım çok acayip şişmişti ilk defa okadar şişti 75 den 85 e terfi emiştim :) kasık ağrısından oturamyorum şuan benmde 12 gün var bata azıcık yaslanmadan oturayım bel ve kasıklarım ağrıyor bide ani derin nefes alıncada birden belime sancı ouruyor üşütüm mü ne :44:

Yook elaammm yaa ağlama kiyamammm....ben telden giriyorum ya o yüzden alıntıları kaciriyorum bazen bende bildirimler görünmüyor ....hsg cektirdim canim aselin topiginede yazdım hatta şükür temiz çıktı

acyomu peki cnm rahmi acyolar dyosun nasl oluyo o

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
1EYLUL bat i olanlar ne alemdeler acaba:) yok mu test yapanınız hadi güzel haber verin

vaaarr var olmazmıı... 4 gündür geciktim pazar günü test yapıcam bakalımm :18:

Son düzenleme:
selam kizlar giremiyicekdim sandim ama geldim:79: aslinda tasinmamiz gerekdi ama evi esim begenmedi:92: yine kaldik burda nasilsiniz varmi guzel haberler

selam kizlar giremiyicekdim sandim ama geldim:79: aslinda tasinmamiz gerekdi ama evi esim begenmedi:92: yine kaldik burda nasilsiniz varmi guzel haberler

yok tatlm braktgn gbı ama lorenadan hans haberı beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…