Ayyy eveeeettttt o tabloyu hamislerle dolduralimmmm cok heyecanli ya
valla zor ama denicem gecen ay cok agladim cunku bakalim ya gerci boyle diyorum ama simdidrn test stogu yaptim
İnşallah en kısa sürede sonuç verir bebişine kavuşursun inşallahhh ama neden söktürücü verdi? doğal olarak olmasını beklemiyor anlamadım :S
valla enteresan şeyler yaşıyoruz hep diyorum diyeceğim o bebiş bi gelsin popişine popişine şaplak atacağım(inşaallah) anneyi bu kadar beklettin diyeşaka bi yana eylülde holeeeeeey hamileyiiiiiiiiim demek istiyorum artıık,hepberaber tabii
hadi inşaallah hayırlısı işin garip tarafı ben o listede yokum bir bat ım bile yokvalla gülüyorum burda ALLAH ağlatmasın
Ben de anlamadim kist olmus ondan olabilir belki. Ama almam da demedim. cunku annem ameliyat oldugunda almadim dr verdi 20 gun gec gelmisti.
evet canım bugün 9. günümReglin mi gecti canim
:))))) inşaallahh cnm sen ne kadardır deniyordunnn?
Amiiinnnn canim ya artik o kadar ozledim ki bebisimi gelsinde koklayayim :) bide boyle tedavide ikiz olma ihtimali oluyo ya sanki oyle olacakmis gibi heycan yapiyorum. bir beklerken iki melek super olmaz mi kizlarhımmm anladım canım zaten doktor verdiyse elbet bir bildiği vardır tabikide :) hayırlısı olsunnn cnm bnm inş. kısa sürede bebiş yollara düşerr kucağına doğru :)
Dra gittin mi canim kan verdin mi.evet canım bugün 9. günüm
Dra gittin mi canim kan verdin mi.
Baya olmus baktirali peki hissettigin bisi var mien son 6 ağustos kan testimde negatif çıktı pazartesi ye kadar bekleyip tekrar kan değerime baktırmayı düşünüyorum
İnsallah koca boslugun icinde minicik bi kalp vardir
Kasiklarinda sislik acima olsa kistin olabilir dicem de bende oyle oluyo da
İnsallah eylulun ilk hamisi olursun
İnsallah koca boslugun icinde minicik bi kalp vardir
Kasiklarinda sislik acima olsa kistin olabilir dicem de bende oyle oluyo da
İnsallah eylulun ilk hamisi olursun
canım yaa gözlerim doldu,sizi bunun için çok seviyorum bazen anne-abla vs den daa yakın olabiliyorsunuz,çok teşekkür ederim inşallah öyledir ALLAH herkese bu güzel duyguyu tatdırsın
İnsallah canim yaa. Umutluyum insallah rabbim yuzumuzu guldurur
Sen nekadardir deniyosun canim
hadi inşaallah hayırlısı işin garip tarafı ben o listede yokum bir bat ım bile yokvalla gülüyorum burda ALLAH ağlatmasın
gecen ay denedik ilk defa ama olmadi bakalım eylulu bekliyoruz simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?