ooww sen yenisin. sana bişi söyleyeyim sakın sakın stres yapma gerisi kolay inşallah
Kizlar bu 84 85 dogum tarhleriniz mi
Amiiinnnn canim ya artik o kadar ozledim ki bebisimi gelsinde koklayayim :) bide boyle tedavide ikiz olma ihtimali oluyo ya sanki oyle olacakmis gibi heycan yapiyorum. bir beklerken iki melek super olmaz mi kizlar
Dra gittin mi canim kan verdin mi.
İnşallah bu listeye girmeden hamis olduğunu ogreniriz canimm
cnmm hayrdr nere yolculuk :79:
mersine geldik canım..sinirden dişlerimi sıkmaktan dişlerim dökülecek az kaldı.. eşimin bana son dakika süprizine bakın.. kuzeni karısı ele avuca sıgmayan 2 yaşında kızları veeeeeeeeeeee 18 yaşında erkek kardeşinide kiraladıgımız eve davet etmiş... ha bu niye bu kadar sıkıntı olsun...?? hemen söyleyim bu ay tamda dört dörtlük yumurtlamamın oldugu ay nerdeyse hergün yada gün aşırı birlikte olmamız gerek iken((( offfffffff düşüncesizligi beni öldürecek.. anlıyacan gitti bu ay.. klomenlerde boşa gitti.. ÖLÜR MÜSÜN ÖLDÜRÜR MÜSÜN ((
Evet ya biz daha cok yeniyiz ama hep dediğim gibi insan korunmayi bırakınca hemen hamile kalacagini saniyo benimki o psikoloji oldu herald. Buay elimden geldigince akisina birakmaya caliscam bakalim yapabilirsem
Bende 88 :)Evet cnm bnm dogum tarihimm))
Rabbim hayirlisini versin insallah. isteyen herkese cifter cifterAyyy ikiz olursa tadindan yenmes wallaa) hadi insallahhh sen kalbini temiz tut )
mersine geldik canım..sinirden dişlerimi sıkmaktan dişlerim dökülecek az kaldı.. eşimin bana son dakika süprizine bakın.. kuzeni karısı ele avuca sıgmayan 2 yaşında kızları veeeeeeeeeeee 18 yaşında erkek kardeşinide kiraladıgımız eve davet etmiş... ha bu niye bu kadar sıkıntı olsun...?? hemen söyleyim bu ay tamda dört dörtlük yumurtlamamın oldugu ay nerdeyse hergün yada gün aşırı birlikte olmamız gerek iken((( offfffffff düşüncesizligi beni öldürecek.. anlıyacan gitti bu ay.. klomenlerde boşa gitti.. ÖLÜR MÜSÜN ÖLDÜRÜR MÜSÜN ((
Merhaba arkadaslar... bu ay kimyasal gebelik yasadim... hala kalintilari bitmedi :-( kimyasalda ara vermek gerekmiyormus gibi okudum ve hemen sonraki aylarda hamile kalan oldukca fazla... ne diyeyim nasip ins. Bu ay hep birlikte seviniriz... bat imi de simdi eylul un kacinda olur bilemiyorum.... hayırlısı olsun hepimiz icin...♥
Canim anliyorum seni zor bir durum esinden destek gormemek. erkekler neden takarlar bu konuya anlamam zaten. biz nerdeyse heray gidiyoruz baktiriyoruz. Allah kolaylik versin canim insallah kendiliginden olur bu ay da sevindirir rabbim seni.bütün umutlarım eylüle kalmıştı oda bitti...hsg röntgeni için gittim dr.bana aşılama yada tüpbebek yapmalısın dedi
eşim kabul etmiyo..anasından izin alamadı
düngittik hastaneye sperm tahlili yaptıracak.tam sıra bize geldi kaçtı resmen yaaaasinirden çıldırdım..sperm tahlilini verse hemen tedaviye başlıyacaktık..dosyam hazırlandı ..aşılama için anlaştık..yok beyefendi kendini rezil edemezmiş..
olursa olsun olmassa sktir et demezmi ...
ben eşşekmiyim peki son 6 aydır hafta en az 2 veya 3 defa gittim dr.her defasında alttan muayene oldum..
kan verdim.simir testi yaptırdım ..benimki can değil ben utanmadım ...
artık neyaparız bilmem..dünden beri ağladım ağladım öldümm.gerizekalı yaa lafa bak kendimi rezil edemem..sanki ırzına gececekler..
özür dilerim sinirlerim çok bozuk.batım 12 eylül ..
hepimize ALLAH kolaylık versin
Canim benim tahmin edebiliyorum psikolojini ama sakin bu konuyu tartisma boyutuna getirmeyin yinede gun asiri dus alacaksin sonucta iliskiyide o aralara sıkıştırirsin moralini yüksek tutki tum bunlara ragmrn bebişin yüzünü güldürsun
Canim sıkma canini. sizde arada kacamak yaparsiniz :)
Tatildesin ole dusun kapini kapadiginda kime ne yanii gunasiri aksamlari iliskiye gir sknti stres yapma kendine bence ama hbrsiz cagirma olayinin hesabini sora sorarsin elbet cnm.... Evde birileri var die iliskiye girmicek diilsin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?