Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

selam kızlar
çok fazla giremiyorum ara ara takip ediyorum sizleri guldencim tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aklına kötü şeyler getirme inşallah bu sefer herşey güsel olacak
bebişlerini umutla bekleyen anne adayları rabbim tez zamanda sizlerede bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah

kıssss hani portakaldı smdı karpuzmu olduuuu9: bnde bda bakıym bnmkıne baktım bda bakıyım wala tık yooooooh

kız diyorumya ha bire şişiyolar valla yalan dersin inammazsın ama mesela sırt üstü yattığımda bende göğüs kalmazdı çamaşırın içini doldurmak şöyle dursun çamaşır bile emanet dururdu şimdi sırt üstü yatınca geriliyo tişörtten bile belli şuan.
aslında hoşuma gidiyo silikonlu gibi oldu dik ve dolgun

inşallah batta inipte beni yine üzmezler

ay cmcmeeeem nasl guldm yaaaa eller gogsüm kucuk olsun der bzm kız ne dyo:1 inş bat gelmez de kurtuluruzz

valla kızlar bende 1 eylüldüm dün kırmızı kart gördüm
olabileceğinden de erken oldum...
bat 25 eylül oldu :44: gene eylül ayında kaldım
sizden güzel haberler bekliyorum inşallah
olsun kuşum yine eylülü kaçırmıyosun bak

kızlar doktora adetli iken mi gitmek gerekir...
ben adetlerim uzun sürüyor die gitcem hemde muayene olmş olurum diyorum...
adet bittikten sonra gitsem olmaz mı...
bide alttan mı bakıcaklar adetli iken:26:
aradaki fark ne...
evet bebeğim adetliyken gitmek lazım en geç 3. günü ilaç verebiliyor dr bir de o zaman görmesi lazım yumurtalıkların halini geç kalmadan git derim ben

veee güldenim hamileymişsin kuzum.... hayırlı uğurlu olsun bidenem çok mutlu oldum

Cnm slm.gebelik gecirmistin sen dimi.gebelikte akinti ne tür oluyo bilgin var mi ?

Cnm slm.gebelik gecirmistin sen dimi.gebelikte akinti ne tür oluyo bilgin var mi ?

hayır bebeğim geçirmedim ve akıntıyla da ilgili hiçbirşey bilmiyorum ben de merak ediyorum benim de var arada sarımsı oluyo arada beyaz jelimsi kıvamda:44: iğrenç tarif ettim dimi

valla bende biraktim cnm. senin de bat yakin. olmaz artik. keyfine bak.

cnm netten labquick almistim. yumyumdan 5 gun gecti. belki diyrm daha erkende olmus olabilir yumyumun. henuz kafam karisik cnm. kesinlessin bir o zaman al istersen.

Bişey olmasa negatif çıkardı bence..İçimden bir his hamile olduğunu söylüyor..Kendim için hissetmiyorum ama seni tanımasamda öyle hissettim umarım doğru hissediyorumdur.Bol şans canım inşallah güzel haberi paylaşırsın en kısa zamanda

hayır bebeğim geçirmedim ve akıntıyla da ilgili hiçbirşey bilmiyorum ben de merak ediyorum benim de var arada sarımsı oluyo arada beyaz jelimsi kıvamda:44: iğrenç tarif ettim dimi

Benimki daha iğrenç bak simdi bembeyaz krem gibi peynir gibide olabilir gunlerdir hicbir belirtim yok sadece bugun oyle akintim oldu ama adete yakin ayni akintim oluyordu yani demekki bi ay yine olmadi :-(

kizlar. demin ikinci bir test daha yaptim. soyleki 5 dk icinde t cikti. ama cok silik. ya eleman var ve cok kucuk yada bu testler yine bana oyun oynuyor.

bitanem güzel haberle geleceksin inşallah ya
ben bi yerde okumuştum ana hatirlamiyorum şimdi ihtilas sorunu olanlar günde bi tane bebe aspirinin kullaniyorlarmış ama ne kadar güvenilir bilmiyorum bi doktora sormak lazim

amin canım. umarım hisselerin doğru çıkar.

bitanem güzel haberle geleceksin inşallah ya
ben bi yerde okumuştum ana hatirlamiyorum şimdi ihtilas sorunu olanlar günde bi tane bebe aspirinin kullaniyorlarmış ama ne kadar güvenilir bilmiyorum bi doktora sormak lazim

evet canım haklısın. bende sorun çıkmadı testlerim temiz. ama koruma amaçlı günde 1 be aspirini alıyrm.

slm kızlar hepinize hayırlı geceler. sizce çalışmalara devam etsemmi sat 9ağustos. geçen ay baya geç adet oldum normalde 28 30 arası olurdum geçen ay 34 günde oldu.

guldennnnnnnnnnnnnnnnmn yawrımmmmmmmmmm
kiz nası sevindim anlatamammmmm canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsinohhh ohhhhhh hamisvar oh ohhh bebis var

Hepinize çooook teşekkür ederim canlarım inşallah allah bütün isteyenlere bu mutluluğu tattırır

Benimki daha iğrenç bak simdi bembeyaz krem gibi peynir gibide olabilir gunlerdir hicbir belirtim yok sadece bugun oyle akintim oldu ama adete yakin ayni akintim oluyordu yani demekki bi ay yine olmadi :-(

hayır olumsuz düşünmek yok güzel enerji lazım bize pozitif ol

amin canım. umarım hisselerin doğru çıkar.

evet canım haklısın. bende sorun çıkmadı testlerim temiz. ama koruma amaçlı günde 1 be aspirini alıyrm.

canım ya biz bugunu değer
elendik 40 ayakları dikip yattim kalkarken çamaşırı peçete koydum wc ye gittim ama bi de baktım peçete de spermler karışık kan var 4-5 damadı belki ama spermlerle karışınca.pembelesmis canım neden oldu acaba ya bebek olmaz herhalde off :'(

muhtemelen biraz tahriş olmuş olabilir vajianan. kanama ondan olmuştur. eğer bebek olacaksa merak etme kısmetinse havada karada olur cnm. içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…