kıssss hani portakaldı smdı karpuzmu olduuuu9: bnde bda bakıym bnmkıne baktım bda bakıyım wala tık yooooooh
kız diyorumya ha bire şişiyolar valla yalan dersin inammazsın ama mesela sırt üstü yattığımda bende göğüs kalmazdıçamaşırın içini doldurmak şöyle dursun çamaşır bile emanet dururdu şimdi sırt üstü yatınca geriliyo tişörtten bile belli şuan.
aslında hoşuma gidiyo silikonlu gibi oldu dik ve dolgun
inşallah batta inipte beni yine üzmezler
ay cmcmeeeem nasl guldm yaaaa eller gogsüm kucuk olsun der bzm kız ne dyo:1 inş bat gelmez de kurtuluruzz
ay cmcmeeeem nasl guldm yaaaa eller gogsüm kucuk olsun der bzm kız ne dyo:1 inş bat gelmez de kurtuluruzz
inşallah canım ama hakkaten yok bende
hatta ablama falan diyorum bende göğüs yok sivilce çıkmış 2 tane diye
olsun kuşum yine eylülü kaçırmıyosun bakvalla kızlar bende 1 eylüldüm dün kırmızı kart gördüm
olabileceğinden de erken oldum...
bat 25 eylül oldu :44: gene eylül ayında kaldım
sizden güzel haberler bekliyorum inşallah
evet bebeğim adetliyken gitmek lazım en geç 3. günü ilaç verebiliyor dr bir de o zaman görmesi lazım yumurtalıkların halini geç kalmadan git derim benkızlar doktora adetli iken mi gitmek gerekir...
ben adetlerim uzun sürüyor die gitcem hemde muayene olmş olurum diyorum...
adet bittikten sonra gitsem olmaz mı...
bide alttan mı bakıcaklar adetli iken:26:
aradaki fark ne...
olsun kuşum yine eylülü kaçırmıyosun bak
evet bebeğim adetliyken gitmek lazım en geç 3. günü ilaç verebiliyor dr bir de o zaman görmesi lazım yumurtalıkların halini geç kalmadan git derim ben
veee güldenim hamileymişsin kuzum....hayırlı uğurlu olsun bidenem çok mutlu oldum
kaç tane alayım sence kuzum garanti
Cnm slm.gebelik gecirmistin sen dimi.gebelikte akinti ne tür oluyo bilgin var mi ?
valla bende biraktim cnm. senin de bat yakin. olmaz artik. keyfine bak.
cnm netten labquick almistim. yumyumdan 5 gun gecti. belki diyrm daha erkende olmus olabilir yumyumun. henuz kafam karisik cnm. kesinlessin bir o zaman al istersen.
hayır bebeğim geçirmedimve akıntıyla da ilgili hiçbirşey bilmiyorum ben de merak ediyorum benim de var arada sarımsı oluyo arada beyaz jelimsi kıvamda:44: iğrenç tarif ettim dimi
kizlar. demin ikinci bir test daha yaptim. soyleki 5 dk icinde t cikti. ama cok silik. ya eleman var ve cok kucuk yada bu testler yine bana oyun oynuyor.
Bişey olmasa negatif çıkardı bence..İçimden bir his hamile olduğunu söylüyor..Kendim için hissetmiyorum ama seni tanımasamda öyle hissettim umarım doğru hissediyorumdur.Bol şans canım inşallah güzel haberi paylaşırsın en kısa zamanda
bitanem güzel haberle geleceksin inşallah ya
ben bi yerde okumuştum ana hatirlamiyorum şimdi ihtilas sorunu olanlar günde bi tane bebe aspirinin kullaniyorlarmış ama ne kadar güvenilir bilmiyorum bi doktora sormak lazim
guldennnnnnnnnnnnnnnnmn yawrımmmmmmmmmm
kiz nası sevindim anlatamammmmm canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsinohhh ohhhhhh hamisvar oh ohhh bebis var
Selam kızlar nasılsınız
Hamilemiz var galiba:)) gülden hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah. Cute canım ben telefondan görüyorum.hafif de olsa:)) bata var zaten bence var sende de. Cimcimeemm yapsana bi test sen dee:))
ben neler kacirmisim guldenim hamile tebrik ederim coooooooooooooook sevindim halaya mende varim kizlarbu bugun gordugum en guzel haberlerden biri
evet evet var silik cizgicutem canim topikimizin bas bakani hamilesin insallah o cizgi koyulasir ve kan sonucun yukseklerde cikar her ikinizede cok sevindim saglikli gelsin bebekleriniz darisi basimiza
Canimmmm super yaa cok sevindim bildigin cizgi cikmis rabbim tamamina erdirsin :)
benimde yarin tahminimce ama benim bel ve karin agrim carsamba persrmbe oldu gecti ve persembe sutlu kahve ucuk pembe akintim olmustu ama hepsi gecti beyaz sari akintim oluyor sadece canim :)) hadi insallah yaa bizde sevinelim
güldenim detayları paylaş bizle bata kaç gün vardı belirtin varmıydı falan..... ayyy ok heyecanlandımHepinize çooook teşekkür ederim canlarım inşallah allah bütün isteyenlere bu mutluluğu tattırır
Benimki daha iğrenç bak simdibembeyaz krem gibi peynir gibide olabilir gunlerdir hicbir belirtim yok sadece bugun oyle akintim oldu ama adete yakin ayni akintim oluyordu yani demekki bi ay yine olmadi :-(
amin canım. umarım hisselerin doğru çıkar.
evet canım haklısın. bende sorun çıkmadı testlerim temiz. ama koruma amaçlı günde 1 be aspirini alıyrm.
canım ya biz bugunu değer
elendik 40 ayakları dikip yattim kalkarken çamaşırı peçete koydum wc ye gittim ama bi de baktım peçete de spermler karışık kan var 4-5 damadı belki ama spermlerle karışınca.pembelesmis canım neden oldu acaba ya bebek olmaz herhalde off :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?