kızlar bugün giremedim hiç geçmişe de çok bakamadım, ara ara dönüp bakıyorum anlamak için
cutecim yavrum sen de mi hamilesin eneeeeee çok sevindim kıııızayy ptesi doktora gidecek misin?
kızlar bugün giremedim hiç geçmişe de çok bakamadım, ara ara dönüp bakıyorum anlamak için
cutecim yavrum sen de mi hamilesin eneeeeee çok sevindim kıııızayy ptesi doktora gidecek misin?
muhtemelen biraz tahriş olmuş olabilir vajianan. kanama ondan olmuştur. eğer bebek olacaksa merak etme kısmetinse havada karada olur cnm. içini ferah tut.
uyku tutmuyo beni yaa depresyonda gibiyim stresliyim nedense kızlar, bu da belirti heralde aklınızda olsun
göğüslerimde de damarlar çıktı uçlara doğru uzanıyorlar, akıntım az az ve beyaz renkte çok az ama, kasık ağrım adet olacak gibi sanki bazen geçiyor bazen bir saat sürüyor, göğüsler ağrıyor dolgunlaştı ve çook yorgun hissediyorum grip olmuşum gibi
belirtilerim bunlar canlarım
iyi geceler
bnde hc yok belrtı sz dyosunuz ya gogsm siş agryo falan dye bnde kontrol edyorum yok annnemm bnde tık yok
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ule-kalan-hamis-adaylari-kopun-gelin-347.html
bakmak istersen testler bu sayfada canım.
uyku tutmuyo beni yaa depresyonda gibiyim stresliyim nedense kızlar, bu da belirti heralde aklınızda olsun
göğüslerimde de damarlar çıktı uçlara doğru uzanıyorlar, akıntım az az ve beyaz renkte çok az ama, kasık ağrım adet olacak gibi sanki bazen geçiyor bazen bir saat sürüyor, göğüsler ağrıyor dolgunlaştı ve çook yorgun hissediyorum grip olmuşum gibi
belirtilerim bunlar canlarım
iyi geceler
cnm ne yaptın? var mı bir gelişme?
Valla ben degilde sen baya bisyler yapmissin:) Ins hamissindir canim ya testi bikac gune tekrar et bakalım, bende pek bi değişen bsy yok hafif akintimm var, ates ayni yerlerde,göğüs sis ve acio, , hemen test yapmayi düşünmüyorum bakalım.
Bugun 30. Gunum ve rutin adet gunum kizlaaar ama gelen giden yok adetin 26 27. Gunlerinde sadece iki kere bulanik sutlu kahve ucuk pembe akintim oldu ve gecti tik yokk goguslerim agriyor bekliyorum bakalim :))
heyecanlı89Bugun 30. Gunum ve rutin adet gunum kizlaaar ama gelen giden yok adetin 26 27. Gunlerinde sadece iki kere bulanik sutlu kahve ucuk pembe akintim oldu ve gecti tik yokk goguslerim agriyor bekliyorum bakalim :))
canim hemsom insallah guzel haber aliriz yaa bendede memislerden hic tik yok zaten buyukler sismi degilmi farkinda bile degilim..
ama kasik ve belim cok fena.. gozlerimde ahanda boyle oldu
canim baktim cok silik duruyo ama var yaaa insallah bidaha yap kan testi yap kesin haber ver..
gulden anne...
canim evet stres de hamilelik belirtisi yani ben iphone programi indirdim ve sorulardan biri streslimisiniz falan..
Ayy canim kiyamam hepsi de guzel belirtibebis icin katlaniriz..
darisi bize !!
heyecanlı89
şişkinlik var mı? -var var
ağrın var mı? - var var
batın geldimi? evet
ne duruyorsuuuuuuuunnn
test yapsanaaaa
test yapsanaaaaa
test yapsanaaaa
bekleyişler nasıl gidiyor.. benim tatil bitti evdeyim bata 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum
bekleyişler nasıl gidiyor.. benim tatil bitti evdeyim bata 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum
heyecanlı89
şişkinlik var mı? -var var
ağrın var mı? - var var
batın geldimi? evet
ne duruyorsuuuuuuuunnn
test yapsanaaaa
test yapsanaaaaa
test yapsanaaaa
bnada son 8 gun ama bnde tık yok anam ne goğsm şiş hec bı belrtı neym yoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?