bekleyişler nasıl gidiyor.. benim tatil bitti evdeyim bata 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum
Elaa bendede aynen hicbise yok yaa milletin göğsü şişmiş en azindan
heyecanlı89
şişkinlik var mı? -var var
ağrın var mı? - var var
batın geldimi? evet
ne duruyorsuuuuuuuunnn
test yapsanaaaa
test yapsanaaaaa
test yapsanaaaa
inş hemşo yaaa hep hayal kırıklgı oluyo
bekleyişler nasıl gidiyor.. benim tatil bitti evdeyim bata 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum
kızlar benimde göğüslerde tık yok ama daha erken ondan olabilir döllenme olduysa bile daha yerleşmedi, ama karın ağrım var sürekli büyük tuvalete çıkmak istiyorum ama aslında tuvaletim yok...bir de bu sabah sanki göğüs ucum hassas gibi geldi sadece biri ama:44::44:
Elaa bendede aynen hicbise yok yaa milletin göğsü şişmiş en azindan
günyadın cnm...yine stresle geçio ya...4 eylül bat...sancım var gibi ara ara ama göğüslerim çok fena uçlarına dokunamıyorum bile bakalım noolcak...bi de çok acı yer oldum...belki tesadüf ...bilemedim...kendime güvenmiyorum ben artık hep kandırıyor:)
evet yaaazck ble şiş degl kiiiii
Aynen cnm yaa öyle duruyolar aynisi hic fark yok offf
hcbr belrtsı olmdan hamle oluyoya keske ole olsak dmiiiii
hapla korunurken hep 28 günde bir adetlenen ben hapı bıraktıktan sonra düzeni tutturamadım. Son olarak 25. günde adetlenmiştim. Buna göre BAT 5 Eylül. Ama 27 Ağustosta yumurtladım, ovulasyon testim o gün pozitif olmuştu. Eğer ogün döllenme olduysa bugün 5. günü döllenmiş yumurtanın. Veeeee ben daanamadım şu erken gebelik testlerinden yaptım. Ama sonuç negatif(((((((((((((((((((((((( Sizce erken mi test yaptım. Çok umurtsuzum.
Bence cok cok cok erken yapmissin cnm testi.benimde 4 yada 5 eylül ama bekliyorum adetim gecmeden yapamam bwnce yapma test felan bekle
Aaa aynı günleri bekliyoruz demek. Sıyırıcam kafayı canım. Bende de pek belirti yok. Bazen sağ kasıkta ağrı gibi bişi hissediyorum o kadar. Offffff .
bnada son 8 gun ama bnde tık yok anam ne goğsm şiş hec bı belrtı neym yoooook
aynen kuzu banim de 10 gün var geçmiyor günler yaa evde kendimi dinliyorum, allahtan bugün iş görüşmem var sonrasında da komşuyu davet edicem çaya yoksa kafayı yicem:44:
günyadın cnm...yine stresle geçio ya...4 eylül bat...sancım var gibi ara ara ama göğüslerim çok fena uçlarına dokunamıyorum bile bakalım noolcak...bi de çok acı yer oldum...belki tesadüf ...bilemedim...kendime güvenmiyorum ben artık hep kandırıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?