Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bekleyişler nasıl gidiyor.. benim tatil bitti evdeyim bata 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum

günyadın cnm...yine stresle geçio ya...4 eylül bat...sancım var gibi ara ara ama göğüslerim çok fena uçlarına dokunamıyorum bile bakalım noolcak...bi de çok acı yer oldum...belki tesadüf ...bilemedim...kendime güvenmiyorum ben artık hep kandırıyor:)

Elaa bendede aynen hicbise yok yaa milletin göğsü şişmiş en azindan

kızlar benimde göğüslerde tık yok ama daha erken ondan olabilir döllenme olduysa bile daha yerleşmedi, ama karın ağrım var sürekli büyük tuvalete çıkmak istiyorum ama aslında tuvaletim yok...bir de bu sabah sanki göğüs ucum hassas gibi geldi sadece biri ama:44::44:

Günaydın yawruşlaaaarrrrt

cutemmmm hayırlısı canım beklemek tek yol maalesef

heyecanlı89
şişkinlik var mı? -var var
ağrın var mı? - var var
batın geldimi? evet
ne duruyorsuuuuuuuunnn
test yapsanaaaa
test yapsanaaaaa
test yapsanaaaa

Alemsin kiz vallaha..

inş hemşo yaaa hep hayal kırıklgı oluyo

insallah canim yaa demi bende kaptirdim iyice hayirlisi..

bekleyişler nasıl gidiyor.. benim tatil bitti evdeyim bata 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum

AHHH daha 13 gun benimki nasil gecsin... :18::18::18::18:

Yok cnm en azindan tek bir belirti olur yaa ama yok işte. Sanirim yine olmadi hayirlisi artık ..

Bende 4 eylül u bekliyorum cnm vee hicbir tik yok

hapla korunurken hep 28 günde bir adetlenen ben hapı bıraktıktan sonra düzeni tutturamadım. Son olarak 25. günde adetlenmiştim. Buna göre BAT 5 Eylül. Ama 27 Ağustosta yumurtladım, ovulasyon testim o gün pozitif olmuştu. Eğer ogün döllenme olduysa bugün 5. günü döllenmiş yumurtanın. Veeeee ben daanamadım şu erken gebelik testlerinden yaptım. Ama sonuç negatif (((((((((((((((((((((((( Sizce erken mi test yaptım. Çok umurtsuzum.

Bence cok cok cok erken yapmissin cnm testi.benimde 4 yada 5 eylül ama bekliyorum adetim gecmeden yapamam bwnce yapma test felan bekle

Bence cok cok cok erken yapmissin cnm testi.benimde 4 yada 5 eylül ama bekliyorum adetim gecmeden yapamam bwnce yapma test felan bekle

Aaa aynı günleri bekliyoruz demek. Sıyırıcam kafayı canım. Bende de pek belirti yok. Bazen sağ kasıkta ağrı gibi bişi hissediyorum o kadar. Offffff .

Aaa aynı günleri bekliyoruz demek. Sıyırıcam kafayı canım. Bende de pek belirti yok. Bazen sağ kasıkta ağrı gibi bişi hissediyorum o kadar. Offffff .

Anacim bende hicbir şey yok sadece midem hafif bulaniyo o da havalardan felan baskada hicbisey biede bas agrisi bunlarda psikolojik zaten beklemekten oluyo.benim hic umudum yok :-( oysa cok ihtiyacim var öyle bir habere

seWGIII :44::44::44::44:

Annamm bu kadarcik miydi 1 eylulculer..
nerdesiniz kiz.. ?? bi ses verin !!! guzel haber verin ???

Benide ekleyin kizlar listeye sat 24 ama ben pkoluyum (( her ay belirtileri hissediyorum ama her ay husran... umarım bu ay diyorum bhep... yumurtlama donemini hesaplanmiyorum ((

haikaten nerde bu 1 eylulculer. illaki gebe vardir iclerinde

bnada son 8 gun ama bnde tık yok anam ne goğsm şiş hec bı belrtı neym yoooook

canım benimde hiçbişey yok ama geçen ay gögüslerim nasıl büyümüştü çok hoş görünüyodu ama bebek yoktu .. bu ay hiçbişey yok bakalım nolcak.. ya bide ben dayanamadım bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı..... bunu başkası yazsa kesin hamilesind erdim sevinirdim ama kendime konduramıyorum :) ya acaba diyorum ??? ner dersin

aynen kuzu banim de 10 gün var geçmiyor günler yaa evde kendimi dinliyorum, allahtan bugün iş görüşmem var sonrasında da komşuyu davet edicem çaya yoksa kafayı yicem:44:

canım ben dayanamadım bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı...çatlama ignesi olalı 10. gündü bugün..ne dersin ??? hamişmiyim acaba

canım 3 gün kalmış yapsana evde test çıkar bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…