Alemsin kiz vallaha..
insallah canim yaa demi bende kaptirdim iyicehayirlisi..
AHHH daha 13 gun benimki nasil gecsin... :18::18::18::18:
ne diyeyim Allah kolaylık versin ben dayanamadım bugün test yaptım silik çıktı :)) ama kaptırmadım kendimi çatlatma ignesinden olabilir diye düşünüyorum bugün igne olalı 10 gün oldu..
Mrb canim sende pkoluydun dimi.... Uzulme bi gun olacak ins bide benim yasadiklarima bak daha yolun basindasin
hapla korunurken hep 28 günde bir adetlenen ben hapı bıraktıktan sonra düzeni tutturamadım. Son olarak 25. günde adetlenmiştim. Buna göre BAT 5 Eylül. Ama 27 Ağustosta yumurtladım, ovulasyon testim o gün pozitif olmuştu. Eğer ogün döllenme olduysa bugün 5. günü döllenmiş yumurtanın. Veeeee ben daanamadım şu erken gebelik testlerinden yaptım. Ama sonuç negatif(((((((((((((((((((((((( Sizce erken mi test yaptım. Çok umurtsuzum.
canım ben dayanamadım bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı...çatlama ignesi olalı 10. gündü bugün..ne dersin??? hamişmiyim acaba
Bende 4 eylül u bekliyorum cnm vee hicbir tik yok
canım 3 gün kalmış yapsana evde test çıkar bence :)
canım testi çok erken yapmışsın en azından 3 eylüle kadar bekle bence
Ovitrelle, uygulamanın ardından 10 güne kadar yalancı pozitif gebelik testine neden olabilir. Bu hususa dikkat ediniz.
canım inanki seni üzmek değil niyetim ama bu gerçek prospektüste yazıyor benimde bugün 12. günüm hala test yapmadım belki etkisi geçmemiştir diye :26:
anladım canım sagol.. etkisi oldugunu biliyodum ama bu kadar uzun sürecegini bilmiyodum neyse ben gün aşırı tekrarlıcam testi çizgi silinirse yoktur daha belirginleşirse ki inşallah vardır bebiş :)
denizcim 2 gün önce yaptım negatif... evde de bi sürü var çeldin aklımı:))) bi daa deniim bakiim
inşallah bebişin seninledir canım hadi sen yap banada umut ol ben cesaret edemiyorum
inşallah canım sende yap artık 12 gün olmuş bak.. yarın sabah yap :)
çok canım sıkıldı aglamak istiyorum yaaa
neden cnm benim. aglama yahu....
Benimki deli ediyor beni bie yandan ona kaafayi takiyorum bir yandan eşimin arkadasi baba oluyomus esim arayip söyledi ayni donemde evlenmistik.hamile haberleri aliyorum bende tik yok bide bunun stresi mideme vurmus durumda.3 gun var test yapsam mi
ayyy canım inşallah hamişsindircanım ben dayanamadım bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı...çatlama ignesi olalı 10. gündü bugün..ne dersin??? hamişmiyim acaba
oyyy kiyamam sana ben. bu cocuk olayi hepimizi alt ust etti. benim de ayni cnm. etrafimda anne opmayan arkadasim akrabam kalmadim hatta ikincileri bile dogurup buyuttuler. hem de benden de kucukler. ne yapalim iste bizlerinde vakti daha gelmedi demekkim
eger her turlu sonuca hazirim diyorsan sivi alma. 3 saat tut idraririni. sonra yap test. eger kafam rahat edecek dersen sen bilirsin.
Benimki deli ediyor beni bie yandan ona kaafayi takiyorum bir yandan eşimin arkadasi baba oluyomus esim arayip söyledi ayni donemde evlenmistik.hamile haberleri aliyorum bende tik yok bide bunun stresi mideme vurmus durumda.3 gun var test yapsam mi
ayyy canım inşallah hamişsindirumudunu kırmak istemem ama forumda çatlatma iğnesi bhcg yi yükseltiyormuş diye duymuştum:26: bir kaç gün sonra tekrar yap testi istersen
ben de dayanamadım test yaptım ne akla hizmetsetabiki de negatif çıktı zira döllenme varsa bile en fazla 5. günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?