Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Alemsin kiz vallaha..

insallah canim yaa demi bende kaptirdim iyice hayirlisi..

AHHH daha 13 gun benimki nasil gecsin... :18::18::18::18:

ne diyeyim Allah kolaylık versin ben dayanamadım bugün test yaptım silik çıktı :)) ama kaptırmadım kendimi çatlatma ignesinden olabilir diye düşünüyorum bugün igne olalı 10 gün oldu..

Handrake canim cok alemsin yaaaa :))))
Test yapardimda evimde degilim sehir disinda yazlik yerdeyiz aksama eve variriz kismetse testi de hala olmamis olursam yarin yaparim insallah :)) dua edin cok heyecan var :)

Mrb canim sende pkoluydun dimi.... Uzulme bi gun olacak ins bide benim yasadiklarima bak daha yolun basindasin

Allah kımseye boyle sorunlar yasatmasın ıns :/en kısa zamanda umarım hepımız bır bebıs sahıbı oluruzz iyi ki bu sıte var aıleme dahı anlatamadım herseyı kolaylıkla buraya yazabılıyrm

canım testi çok erken yapmışsın en azından 3 eylüle kadar bekle bence

canım ben dayanamadım bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı...çatlama ignesi olalı 10. gündü bugün..ne dersin ??? hamişmiyim acaba

Ovitrelle, uygulamanın ardından 10 güne kadar yalancı pozitif gebelik testine neden olabilir. Bu hususa dikkat ediniz.

canım inanki seni üzmek değil niyetim ama bu gerçek prospektüste yazıyor benimde bugün 12. günüm hala test yapmadım belki etkisi geçmemiştir diye :26:

Son düzenleme:

anladım canım sagol.. etkisi oldugunu biliyodum ama bu kadar uzun sürecegini bilmiyodum neyse ben gün aşırı tekrarlıcam testi çizgi silinirse yoktur daha belirginleşirse ki inşallah vardır bebiş :)

anladım canım sagol.. etkisi oldugunu biliyodum ama bu kadar uzun sürecegini bilmiyodum neyse ben gün aşırı tekrarlıcam testi çizgi silinirse yoktur daha belirginleşirse ki inşallah vardır bebiş :)

inşallah bebişin seninledir canım hadi sen yap banada umut ol ben cesaret edemiyorum

denizcim 2 gün önce yaptım negatif... evde de bi sürü var çeldin aklımı:))) bi daa deniim bakiim

hadi hadi yap yaptıklarınıda atma.. ben bugün yaptım 10.gün diye not aldım üstüne silik çizgi var... ama çatlatma ignesinin etkisi olur diyorlar..gün aşırı tekrarlayım diyorum pozitifi görene kadar :)

neden cnm benim. aglama yahu....

Benimki deli ediyor beni bie yandan ona kaafayi takiyorum bir yandan eşimin arkadasi baba oluyomus esim arayip söyledi ayni donemde evlenmistik.hamile haberleri aliyorum bende tik yok bide bunun stresi mideme vurmus durumda.3 gun var test yapsam mi

oyyy kiyamam sana ben. bu cocuk olayi hepimizi alt ust etti. benim de ayni cnm. etrafimda anne opmayan arkadasim akrabam kalmadim hatta ikincileri bile dogurup buyuttuler. hem de benden de kucukler. ne yapalim iste bizlerinde vakti daha gelmedi demekkim

eger her turlu sonuca hazirim diyorsan sivi alma. 3 saat tut idraririni. sonra yap test. eger kafam rahat edecek dersen sen bilirsin.

canım ben dayanamadım bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı...çatlama ignesi olalı 10. gündü bugün..ne dersin ??? hamişmiyim acaba
ayyy canım inşallah hamişsindir umudunu kırmak istemem ama forumda çatlatma iğnesi bhcg yi yükseltiyormuş diye duymuştum:26: bir kaç gün sonra tekrar yap testi istersen
ben de dayanamadım test yaptım ne akla hizmetsetabiki de negatif çıktı zira döllenme varsa bile en fazla 5. günündeyim

Rabbim bizede versin artik sagliklisindan.esim boyle yapinca cok üzülüyorum cocuk olsa mi daha iyi olmasami kestiremiyorum bile :-( ama keske olsa yinede o beni haayata daha sıkı bağlar. Rabbim duzy sesimizi bizedeveer ne olur

Yok yapmicam cnm ztn annemdeyim pazar eczanede kapali bosver unutayim daha iyi

ya bu duruma benim de çok canım sıkılıyor aynı dönemlerde evlendiğimiz arkadaşlarım hamile hele bir tanesi istemiyorum diyordu sonra bir aradı hamileyim dedi, ben saf saf anlatıyorum insanlar istemiyorduk bir denedik hemen oldu demezler mi ona deli oluyorum işte. inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

Son düzenleme:

canım benim igne olalı 10.günümdü ya geçmemiş midir hala etkisi ( bu arada diger belirtilerden sadece kasık batması var.. cız cız batmalar oluyo igne batması gibi.. sende benim gibi sabredemiyosun anlaşılan ya göstersinler artık bu bebişler kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…