seWGIII :44::44::44::44:
Annamm bu kadarcik miydi 1 eylulculer..
nerdesiniz kiz.. ?? bi ses verin !!! guzel haber verin ???
Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUMofff offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin
evet yaa belirsizlikle yaşamak çok zor..benim de kasıklarımda ağrı oluyo özellikle solda..bu ay hem sağdan hem soldan çatlattım ama sol sızlayıp duruyor çikolata kistim var acaba ondan mı diyorum emin olamıyorum amaniiiin ne zormuş anne olmakcanım benim igne olalı 10.günümdü ya geçmemiş midir hala etkisi( bu arada diger belirtilerden sadece kasık batması var.. cız cız batmalar oluyo igne batması gibi.. sende benim gibi sabredemiyosun anlaşılan ya göstersinler artık bu bebişler kendilerini
Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUMofff offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin
canım şükret eylül için umudun var burda bazılarımız ekime kaldık inşallah sen kalmazsın
canım bunun için preseed jel var hatta burda topic de var bu konuyla ilgili. hem kadınlardaki kuruluğu engelleyici hemde hamile kalmayı kolaylaştırıcı. ama bence bunu doktor kontrolü olmadan yada doktora danışmadan kullanma çünkü bazı kişilerde iltihap yaptı özellikle bende ve bir arkadasımda kullanırken aşırı iltihap oluşmuştu doktora preseed dediğimizde ikimizede bıraktırmıştı
arkadaşlar yeniyim bana yardımcı olurmsnz 11 aylk evlym bebiş istiyoruz en son 31 temmuzda adet oldm 24 temmuzda lekelenme oldu kahve rengi şeklde çok az oldu daha adet olmadm dün idrar testi yaptm tek çizgi bebiş olablrmi parmakla kontrol şeklinde yazılar okudum yatarak yaptm boşluk vardı elime bişi gelmedi.. çok merak ediyorum tedirginim..
evet yaa belirsizlikle yaşamak çok zor..benim de kasıklarımda ağrı oluyo özellikle solda..bu ay hem sağdan hem soldan çatlattım ama sol sızlayıp duruyor çikolata kistim var acaba ondan mı diyorum emin olamıyorum amaniiiin ne zormuş anne olmak
olsun canım bozma moralini bak yine eylüldesin bu ay ovulasyonu daha iyi değerlendirirdin...doktora gidiyormuydun sen herhangi bir tedavi uygulandı mı sana
Eki Görüntüle 790565 Eki Görüntüle 790566 Eki Görüntüle 790567
kizlar ben emin olamadim. bir de siz bakin bakalim. ikinci cizgi var mi yok mu?
canım senin çikolata kistlerin ne kadar büyüklükte benimde var maalesef bu şekilde hamilelik deniyorum olmazsa ameliyat ve tüp bebeğe geçeceğim sanırım senin doktorlar ne diyr bu konuda benimde adet tarihim 5 eylül tarihten iki gün önce falan kahverengi lekeler geliyor bu lekeler gelmezse umutlanmaya başlarım
kuzum uzulme hayirlisi hem bak hala eylüldeşinTopik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUMofff offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin
ayyy canım benimde öyle bi kaç arkadaşım var istemiyorum dediler şimdi hamileler böylelerine gıcık oluyorumya bu duruma benim de çok canım sıkılıyor aynı dönemlerde evlendiğimiz arkadaşlarım hamile hele bir tanesi istemiyorum diyordu sonra bir aradı hamileyim dedi, ben saf saf anlatıyorum insanlar istemiyorduk bir denedik hemen oldu demezler mi ona deli oluyorum işte. inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız
arkadaşlar yeniyim bana yardımcı olurmsnz 11 aylk evlym bebiş istiyoruz en son 31 temmuzda adet oldm 24 temmuzda lekelenme oldu kahve rengi şeklde çok az oldu daha adet olmadm dün idrar testi yaptm tek çizgi bebiş olablrmi parmakla kontrol şeklinde yazılar okudum yatarak yaptm boşluk vardı elime bişi gelmedi.. çok merak ediyorum tedirginim..
canım ben de de var o kistlerden sağda 4.5 solda 3 cm doktor olması zor aşılama tedavisine geççez dedi bilmiyorum beklemelimiyim yoksa tedaviye hemen mi başlamalıyım ama bu kistle hamile kalmak zormu 4 aydır olmadı sendekiler kaç cm ne kadardır deniyosun canım
evet yaa belirsizlikle yaşamak çok zor..benim de kasıklarımda ağrı oluyo özellikle solda..bu ay hem sağdan hem soldan çatlattım ama sol sızlayıp duruyor çikolata kistim var acaba ondan mı diyorum emin olamıyorum amaniiiin ne zormuş anne olmak
olsun canım bozma moralini bak yine eylüldesin bu ay ovulasyonu daha iyi değerlendirirdin...doktora gidiyormuydun sen herhangi bir tedavi uygulandı mı sana
Ayy hakkaten ben bile merak ettim insanlar ne rahat:))
Yap şekerim varsa çıkar zaten en azından öğrenir gerekirse ona göre iğne ilaç alırsın belki.. Beklemenin anlamı yok :))
benim yalnız solda 1,5 a 2 cm boyutunda var,zaten bebek için dr a ilk gidişimizde gördük, dr küçük birşey sadece takip edicez dedi ilaç falan vermedi
canım senin çikolata kistlerin ne kadar büyüklükte benimde var maalesef bu şekilde hamilelik deniyorum olmazsa ameliyat ve tüp bebeğe geçeceğim sanırım senin doktorlar ne diyr bu konuda benimde adet tarihim 5 eylül tarihten iki gün önce falan kahverengi lekeler geliyor bu lekeler gelmezse umutlanmaya başlarım
canım git bence de bak ben bebek yapmaya karar verince gittim prolaktinim(süt hotmonu) gebeliğe engel oluyomuş sonradan öğrendim ilaç kullandık düştü, kistim olduğunu öğrendim vs vs...yalnız reglin en geç 3, günü gitmek gerekiyor dr a ona göre yumurtalıklara hormonlara falan bakıyor eğer ilaç verecekse regl ken başlaman gerekebiliyor falan...hatta aç karnına git sabahtan belki test yapmak ister dr zaman kaybetmezsinYok canım dr.a gitmedim 2.ayimizdi ztn bu ay gitcem bakalım
sewwgi bende adet oldum agridan kivraniyorum resmen artik calismalara bu ay devam.umarim eylül ayindakiler tutar.cok umitliydim olur die cok calismistik.ama nasip kismet iste rabbim hayırlı zamanda hayirli evlatlar verir inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?