Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

seWGIII :44::44::44::44:

Annamm bu kadarcik miydi 1 eylulculer..
nerdesiniz kiz.. ?? bi ses verin !!! guzel haber verin ???

Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUM offf offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin

Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUM offf offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin

canım benim ya inan çok üzüldüm agustost da birlikteydik senle.. hayırlısı canım belki bende sana eşlik ederim ekimde..

evet yaa belirsizlikle yaşamak çok zor..benim de kasıklarımda ağrı oluyo özellikle solda..bu ay hem sağdan hem soldan çatlattım ama sol sızlayıp duruyor çikolata kistim var acaba ondan mı diyorum emin olamıyorum amaniiiin ne zormuş anne olmak

olsun canım bozma moralini bak yine eylüldesin bu ay ovulasyonu daha iyi değerlendirirdin...doktora gidiyormuydun sen herhangi bir tedavi uygulandı mı sana

hm anladım canım cok ılgınc ya bende brıaz ınternette arastrdım dedıgın gıbı hamıle kalmayı kolaylastırıyo cok enteresan dedıgın gıbı bı doktora sorayım saol canım

Cnm yaa benimde bat 4 eylül ama bendede olmayacak bu ay eminim.uzulme tatlim yine birlikte beklwriz ne yapalim.

arkadaşlar yeniyim bana yardımcı olurmsnz 11 aylk evlym bebiş istiyoruz en son 31 temmuzda adet oldm 24 temmuzda lekelenme oldu kahve rengi şeklde çok az oldu daha adet olmadm dün idrar testi yaptm tek çizgi bebiş olablrmi parmakla kontrol şeklinde yazılar okudum yatarak yaptm boşluk vardı elime bişi gelmedi.. çok merak ediyorum tedirginim..

sat 31 tem lekelenme 24 tem tarihler doğru mu... yani lekelenme sattan önce mi oldu o zamandan bu zamana kadar regl olmadınmı

canım senin çikolata kistlerin ne kadar büyüklükte benimde var maalesef bu şekilde hamilelik deniyorum olmazsa ameliyat ve tüp bebeğe geçeceğim sanırım senin doktorlar ne diyr bu konuda benimde adet tarihim 5 eylül tarihten iki gün önce falan kahverengi lekeler geliyor bu lekeler gelmezse umutlanmaya başlarım

canım ben de de var o kistlerden sağda 4.5 solda 3 cm doktor olması zor aşılama tedavisine geççez dedi bilmiyorum beklemelimiyim yoksa tedaviye hemen mi başlamalıyım ama bu kistle hamile kalmak zormu 4 aydır olmadı sendekiler kaç cm ne kadardır deniyosun canım

kuzum uzulme hayirlisi hem bak hala eylüldeşin
ayyy canım benimde öyle bi kaç arkadaşım var istemiyorum dediler şimdi hamileler böylelerine gıcık oluyorum

canım yatarak kontrol nasıl oluyor ilk defa duydum

benimde aynı sağda 5,5 çikolata soldaki 4 ama basit kist diyor doktor evlendiğimde öğrendim küçülür umudu ile mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım ama küçülmedi ameliyat için gittiğim dr rahimm filmi çekti tüpler açık çıkınca 6 ay kadar deneyin dedi bu 4.ay ameliyat olmadan aşılama ve tüp bebekte kullanılan ilaçlar kisti büyütüyormuş sen hangi şehirdesin

Yok canım dr.a gitmedim 2.ayimizdi ztn bu ay gitcem bakalım

Ayy hakkaten ben bile merak ettim insanlar ne rahat:))

Yap şekerim varsa çıkar zaten en azından öğrenir gerekirse ona göre iğne ilaç alırsın belki.. Beklemenin anlamı yok :))

hamile deilmişimm maleeseeffff yapamadım testiiii:2: umutlarr ay sonuna artıııkkkk...... bekleme modunaa devammmm....:44:

sewwgi bende adet oldum agridan kivraniyorum resmen artik calismalara bu ay devam.umarim eylül ayindakiler tutar.cok umitliydim olur die cok calismistik.ama nasip kismet iste rabbim hayırlı zamanda hayirli evlatlar verir inşallah hepimize

Arkadaşlar bende yeniyim.Bir süredir burayı takip ediyorum üye olmak bu güne nasipmis:) Benimde mayıs ayında 6 haftalik gebeligim düşükle sonuçlandı 3aydirda bekliyorum bebisiiiiiiiii ....Bay 8eylul

benim yalnız solda 1,5 a 2 cm boyutunda var,zaten bebek için dr a ilk gidişimizde gördük, dr küçük birşey sadece takip edicez dedi ilaç falan vermedi

Yok canım dr.a gitmedim 2.ayimizdi ztn bu ay gitcem bakalım
canım git bence de bak ben bebek yapmaya karar verince gittim prolaktinim(süt hotmonu) gebeliğe engel oluyomuş sonradan öğrendim ilaç kullandık düştü, kistim olduğunu öğrendim vs vs...yalnız reglin en geç 3, günü gitmek gerekiyor dr a ona göre yumurtalıklara hormonlara falan bakıyor eğer ilaç verecekse regl ken başlaman gerekebiliyor falan...hatta aç karnına git sabahtan belki test yapmak ister dr zaman kaybetmezsin

sewwgi bende adet oldum agridan kivraniyorum resmen artik calismalara bu ay devam.umarim eylül ayindakiler tutar.cok umitliydim olur die cok calismistik.ama nasip kismet iste rabbim hayırlı zamanda hayirli evlatlar verir inşallah hepimize

Hayirlisi canim demekki suan nasip degilmis diyorum ana cok üzüldüm yinede eylul umudumuz bitmedi ins güzel şeyler olur

slm kızlar bişey sorucam yumurtalamadan sonraki günlerde ağır kaldırmak ağır iş yapmak hoplamak zıplamak ozamanda tehlikeli oluyomu benim yumurtlama olalı 5 gün oldu çok ağır temizlikler yaptım etikilermi sizin nasıl gidiyo çalışmalar bakalım (= adet olan arkadaşlar umutlarınızı yitirmeyin Rabbim zamnını biliodur gönlümüzdekini hayıra çevirsin inşallh..bende ovulasyon testinde 13. gün çift çizgiyi gördüm o gün ve ertesi gün çalışma oldu bidahada olmadı beklioruz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…