kuzum uzulme hayirlisi hem bak hala eylüldeşin
ayyy canım benimde öyle bi kaç arkadaşım var istemiyorum dediler şimdi hamileler böylelerine gıcık oluyorum
canım yatarak kontrol nasıl oluyor ilk defa duydum
slm kızlar bişey sorucam yumurtalamadan sonraki günlerde ağır kaldırmak ağır iş yapmak hoplamak zıplamak ozamanda tehlikeli oluyomu benim yumurtlama olalı 5 gün oldu çok ağır temizlikler yaptım etikilermi sizin nasıl gidiyo çalışmalar bakalım (= adet olan arkadaşlar umutlarınızı yitirmeyin Rabbim zamnını biliodur gönlümüzdekini hayıra çevirsin inşallh..bende ovulasyon testinde 13. gün çift çizgiyi gördüm o gün ve ertesi gün çalışma oldu bidahada olmadı beklioruz bakalım..
benimde aynı sağda 5,5 çikolata soldaki 4 ama basit kist diyor doktor evlendiğimde öğrendim küçülür umudu ile mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım ama küçülmedi ameliyat için gittiğim dr rahimm filmi çekti tüpler açık çıkınca 6 ay kadar deneyin dedi bu 4.ay ameliyat olmadan aşılama ve tüp bebekte kullanılan ilaçlar kisti büyütüyormuş sen hangi şehirdesin
bende bu sitede gördm parmağına sertlk gelrse hamile değlmssn boşlk olrsa hamileymssn..
nasıl yapılıyo canım bu kontrol ben bilmiyorumda anlatır mısınız?
benim yalnız solda 1,5 a 2 cm boyutunda var,zaten bebek için dr a ilk gidişimizde gördük, dr küçük birşey sadece takip edicez dedi ilaç falan vermedi
canım git bence de bak ben bebek yapmaya karar verince gittim prolaktinim(süt hotmonu) gebeliğe engel oluyomuş sonradan öğrendim ilaç kullandık düştü, kistim olduğunu öğrendim vs vs...yalnız reglin en geç 3, günü gitmek gerekiyor dr a ona göre yumurtalıklara hormonlara falan bakıyor eğer ilaç verecekse regl ken başlaman gerekebiliyor falan...hatta aç karnına git sabahtan belki test yapmak ister dr zaman kaybetmezsin
sakaryadayım canım ben sen nerdesin onu duymamıştım ama zaten bildiğim kadarıyla basit kistler hapla gidiyomuş gitmiyosa çikolata kisti olabilir seninki de çünkü bana d. kontrol hapı vermedi işe yaramaz demişti.bilmiyorum ya beni kistim ayda 1.5 cm büyümüş zaten ilaç falan kullanmadan . bakalım inş . tedaviye kadar kendiliğinden olr...
Merhaba kizlar.
Batim 3 eylul. Bugun cok siddetli bel agrim var. Yatinca biraz geciyor ama ayakdayken dik durmakta bile zorlaniyorum. Aksama dogru acik kahverengimsi bir akanti basladi. Belirtiler ve agrim hic adet agrisi gibi degil. Yaklasik 10 gundur de goguslerimde agri var. Anlayamadim adet mi oluyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Yarin doktora gidecegim ama bilemiyorum nasil nasil sabah olacak..
canım benim çok sağol emin değilim ya yarın kan testi yaptırıcam inşallah yüksek çıkar bu kez, geçen ayki gibi olmasından korkuyorumKiz gulden bu ne güzel bi haber ya cok mutlu oldum inan darısı isteyen herkese ins. Sağlıklı bir gebelik ve bebis nasip etsin Allahim
Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUMofff offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin
Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUMofff offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin
Bu ay hic test yapmadim. Bat i gecmesini bekkemek istemistin
canım ilk günlerde tutunma olmadığı için çok sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ama ben şöyle bir durum yaşadım
kontrol için dr a gittiğimde yumurtalarımın çatlamış olduğunu gördük ve ilişki de olmuştu,kasıklarım çok ağrıyordu zaten dr a da o yüzden gitmiştim, o gün dr bana hadi bakalım inş tutturmuşsundur dedi ,bugün sporum var gidebilir miyim dediğimde de ne işin var sporda evde dinlen diye kızdı....aynı dr bir önceki hafta spora gitmende şimdilik bi sakınca yok demişti...
Hayirlisi canim demekki suan nasip degilmis diyorum ana cok üzüldüm yinede eylul umudumuz bitmedi ins güzel şeyler olur
Arkadaşlar bende yeniyim.Bir süredir burayı takip ediyorum üye olmak bu güne nasipmis:) Benimde mayıs ayında 6 haftalik gebeligim düşükle sonuçlandı3aydirda bekliyorum bebisiiiiiiiii ....Bay 8eylul
Ben ankaraya gitmiştim yakın diye ameliyat yada tüp bebek tedavisi gerekirse yine ankaraya giderim inşallah hamile kalabiliriz bu kistin tek tedavisi hamilelikmiş ameliyat olsa bile tekrarliyormuş senin aşılama yapalım diyen doktor özelde mi devlette mi devlet tüp bebek hakkı için 3 sene şartı ameliyat 2 aşılamadan sonra geçiyormuş benim 15 ay oldu evleneli sanırım bütün masrafları kendim karşılamak zorundayım
kızla çok giremiyorum... doktor bu iki üç ay forumlarda çok dolaşma kendi haline bırak dedi bende onu dinliyorum... denizasker umarum hamilesindir sonucu hemen yaz... lingen sen laparoskopi oldun mu canım... nasılsın... geçmişi çok okuyamadım ama hepinizin gönlündeki versin Allah'ım..[/QUOTE
çok sagol canım inşallah birlikte olur bebişler.. :)bu arada doktorlara bahsetme forumlardan doktorlar kendilerinden başka herhangi bişeyden bilgi edinilmesinden hiç hoşlanmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?