Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bende bu sitede gördm parmağına sertlk gelrse hamile değlmssn boşlk olrsa hamileymssn..

kızla çok giremiyorum... doktor bu iki üç ay forumlarda çok dolaşma kendi haline bırak dedi bende onu dinliyorum... denizasker umarum hamilesindir sonucu hemen yaz... lingen sen laparoskopi oldun mu canım... nasılsın... geçmişi çok okuyamadım ama hepinizin gönlündeki versin Allah'ım..

canım ilk günlerde tutunma olmadığı için çok sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ama ben şöyle bir durum yaşadım
kontrol için dr a gittiğimde yumurtalarımın çatlamış olduğunu gördük ve ilişki de olmuştu,kasıklarım çok ağrıyordu zaten dr a da o yüzden gitmiştim, o gün dr bana hadi bakalım inş tutturmuşsundur dedi ,bugün sporum var gidebilir miyim dediğimde de ne işin var sporda evde dinlen diye kızdı....aynı dr bir önceki hafta spora gitmende şimdilik bi sakınca yok demişti...

sakaryadayım canım ben sen nerdesin onu duymamıştım ama zaten bildiğim kadarıyla basit kistler hapla gidiyomuş gitmiyosa çikolata kisti olabilir seninki de çünkü bana d. kontrol hapı vermedi işe yaramaz demişti.bilmiyorum ya beni kistim ayda 1.5 cm büyümüş zaten ilaç falan kullanmadan . bakalım inş . tedaviye kadar kendiliğinden olr...

canım senin kistin küçükmüş gebeliği engellemez baş belası kistin hapı yok zaten baskılasın diye doğum kontrol hapı veriyorlar hamilelik düşünürken kullanamazsın ben uzun süre kullandım pişmanım

Ben ankaraya gitmiştim yakın diye ameliyat yada tüp bebek tedavisi gerekirse yine ankaraya giderim inşallah hamile kalabiliriz bu kistin tek tedavisi hamilelikmiş ameliyat olsa bile tekrarliyormuş senin aşılama yapalım diyen doktor özelde mi devlette mi devlet tüp bebek hakkı için 3 sene şartı ameliyat 2 aşılamadan sonra geçiyormuş benim 15 ay oldu evleneli sanırım bütün masrafları kendim karşılamak zorundayım

Merhaba kizlar.
Batim 3 eylul. Bugun cok siddetli bel agrim var. Yatinca biraz geciyor ama ayakdayken dik durmakta bile zorlaniyorum. Aksama dogru acik kahverengimsi bir akanti basladi. Belirtiler ve agrim hic adet agrisi gibi degil. Yaklasik 10 gundur de goguslerimde agri var. Anlayamadim adet mi oluyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Yarin doktora gidecegim ama bilemiyorum nasil nasil sabah olacak..

test yapmadın mı

Kiz gulden bu ne güzel bi haber ya cok mutlu oldum inan darısı isteyen herkese ins. Sağlıklı bir gebelik ve bebis nasip etsin Allahim
canım benim çok sağol emin değilim ya yarın kan testi yaptırıcam inşallah yüksek çıkar bu kez, geçen ayki gibi olmasından korkuyorum

Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUM offf offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin

allahım inşallah sana da en kısa zamanda nurtopu gibi sağlıklı bir bebiş nasip eder canım herşeyin bir zamanı var galiba bende çok ümitlenmiyorum artık

Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUM offf offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin

Bebişler nazlı canım. En doğru zamanı bekliyorlar. Lütfen yıkılma!

Canim benim..
goremeyince merak etim.. hayirlisi bakalim.. sen daha eylulden umudunu kesmedin ..

allah'im insallah en kkisa zamanda nasip eder..
canim uzulme..

anladım cnm bnde hiçbir mantık yürütemedim ama ağır iş yapmakta zorunda kaldım hayırlısı artık

Hayirlisi canim demekki suan nasip degilmis diyorum ana cok üzüldüm yinede eylul umudumuz bitmedi ins güzel şeyler olur

üzülme canım yaa,bende bu ay erken oldum...
ama eylül umutlarımız tükenmedi,belkide bi işarettir bu
benim bat 25 eylül oldu

Arkadaşlar bende yeniyim.Bir süredir burayı takip ediyorum üye olmak bu güne nasipmis:) Benimde mayıs ayında 6 haftalik gebeligim düşükle sonuçlandı 3aydirda bekliyorum bebisiiiiiiiii ....Bay 8eylul

hoşgeldin canım bende haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım.. doktorlar sana da korun dediler mi? bana 3 ay korun falan filan deidler hiç oralı olmadım.. ama hala yok bakalım bu ay bekliyorum artık..

canım özele de gittim devlete de. devletteki doğum kontrol hapı verdi.güvenemedim özele gittim. o da hap kullan dedi. sonra araştırma hastanesine gittim üniversitenin. oradaki doktor hapı bırak bi işe yaramaz hormonlarınla oynarsın boşuna dedi çocuk için çalış dedi. bu gittiğimde kistim büyüyünce mr verdi. mr çekildim. onun sonuçlarına göre tedaviye başlıcaz dedi. eşimden de test istedi. o dediğin şartları ben bilmiyodum benimde 14 ay oldu daha evleneli. ama ne yapcağımı şaşırdım sanki kendiliğinden oluvercekmiş gibi hissediyorum hala ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…