canım benim çok sağol emin değilim ya yarın kan testi yaptırıcam inşallah yüksek çıkar bu kez, geçen ayki gibi olmasından korkuyorum
allahım inşallah sana da en kısa zamanda nurtopu gibi sağlıklı bir bebiş nasip eder canım herşeyin bir zamanı var galiba bende çok ümitlenmiyorum artık
sabah akşam yaparsan 10 tane yeter bence
Eylulun gulu eylulde hamis kalir ins canimhg aramiza ilk denemen mi[/QUOT
hoşbulduk hıcran
4 denemem bu inş bu ay güzel haberi birlikte alırız
Kizlaaaaarrrrr bu sese kulak verinn :)
Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah
Seviyorum kizz sizii :))
ayyyy bebegmmmmm kurban olurum sana ya cddmsn cnm bnm ya gozn aydn
Canim sagol az cok diger topiktende bilirsin her ay stresimi :) ama bu ay gezmekten herseyi unuttum bu sefer melegim geldi galiba canim :) Allahim hepimizi boyle guldursun insallah
Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah
Kızlarr şimdi benim ovulasyon testimin pik yaptığı günler 12 ve 13. gün iki gün üst üste pik yaptı yani..11,12,13,14. günler 4 gün üst üste ilişki oldu ondan sonrada işlerin yoğunluğu ve yorgunluktan dolayı bidaha da olmadı..bugün 18. günüm ve bat 8 eylül.Sizce şansım nedir hayır ona göre ümitlenicem:)))bundan sonra ilişki olsada bişey olmaz sanırım doğrumudur??
cnm sen ynede işini garantye al nolcak calşmaya dvam et
Dimi nolur neolmaz çalışmaya devam o zaman adet olana kadar pardon olmayana kadar :))))
Uyuyamam galiba icim icime sigmiyor sanki :)inş hayatm inş bzm için bol bol dua et ya bebişin varlgnı ble blmk nkadar guzeldr km blr dimiiiiiişmdı sen uyuyamzsnda bugun
Canım tebrik ederim seni gerçekten çok güzel bir duygu olsa gerek..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Şimdi bize anlat bakalım hangi günlerde neler yaptın bide belirtin var mı?
Canim sagol az cok diger topiktende bilirsin her ay stresimi :) ama bu ay gezmekten herseyi unuttum bu sefer melegim geldi galiba canim :) Allahim hepimizi boyle guldursun insallah
Uyuyamam galiba icim icime sigmiyor sanki :)
Amin canm Allah razi olsun
Ben bu ay en belirgin calisma sogan suyunu yaptim yaklasik 15 gun.
Kadin hastaliklarina sifa olan bi kaplica var rizede tatilde oraya gittim bunlar vesile tabiki canim
Birde hic yumurtlama hesabi yapmadim sayili iliski oldu umidim yoktu pek acikcasi :) sonradan baktigimda onemli gunlerde mikmik olmustu :))
Belirtilere gelirsek benim asiri bel agrim oldu iki gun birde karin agrim adet oluyorum sandm pembemsi ve sutlu kahve akinti oldu cok az o gunlerde. Sonra onlar gecti memislerim cok agriyor ozellikle yanlardan. Iki gundur midemde eksime ve kalp carpintim oldu canim
Genel olarak boyle :))
Hayirlisi hakkimizda :)
slm kizlar iki gundur yoktum yeni haberler var mi gecmisi okuyamadimmm..eve yeni geldim gunduz yimirtlama akintim geldi oglen kv nin evdeydik daha az once oldu biseyler hayirlisi bakalim...kimler hamisss
Uyuyamam galiba icim icime sigmiyor sanki :)
Amin canm Allah razi olsun
Ben bu ay en belirgin calisma sogan suyunu yaptim yaklasik 15 gun.
Kadin hastaliklarina sifa olan bi kaplica var rizede tatilde oraya gittim bunlar vesile tabiki canim
Birde hic yumurtlama hesabi yapmadim sayili iliski oldu umidim yoktu pek acikcasi :) sonradan baktigimda onemli gunlerde mikmik olmustu :))
Belirtilere gelirsek benim asiri bel agrim oldu iki gun birde karin agrim adet oluyorum sandm pembemsi ve sutlu kahve akinti oldu cok az o gunlerde. Sonra onlar gecti memislerim cok agriyor ozellikle yanlardan. Iki gundur midemde eksime ve kalp carpintim oldu canim
Genel olarak boyle :))
Hayirlisi hakkimizda :)
Anladım canım hadi bakalım darısı hepimizin başına :))) Bu arada Mayıs'ta doğacak bebeğin dimi?? Burcu da boğa olucak..Ben bu ay çok istiyorum benimle aynı gün doğsun diye,o yüzden herşeyini ayrı bir araştırmıştım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?