Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım ya inşallah hamilesindir senle agustos topiginde başlamıştık darısı eylülde birlikte hamiş olmak olsun inşallah

Kizlaaaaarrrrr bu sese kulak verinn :)
Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah
Seviyorum kizz sizii :))

Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah

ayyyy bebegmmmmm kurban olurum sana ya cddmsn cnm bnm ya gozn aydn

Kızlarr şimdi benim ovulasyon testimin pik yaptığı günler 12 ve 13. gün iki gün üst üste pik yaptı yani..11,12,13,14. günler 4 gün üst üste ilişki oldu ondan sonrada işlerin yoğunluğu ve yorgunluktan dolayı bidaha da olmadı..bugün 18. günüm ve bat 8 eylül.Sizce şansım nedir hayır ona göre ümitlenicem:)))bundan sonra ilişki olsada bişey olmaz sanırım doğrumudur??

ayyyy bebegmmmmm kurban olurum sana ya cddmsn cnm bnm ya gozn aydn

Canim sagol az cok diger topiktende bilirsin her ay stresimi :) ama bu ay gezmekten herseyi unuttum bu sefer melegim geldi galiba canim :) Allahim hepimizi boyle guldursun insallah

Canim sagol az cok diger topiktende bilirsin her ay stresimi :) ama bu ay gezmekten herseyi unuttum bu sefer melegim geldi galiba canim :) Allahim hepimizi boyle guldursun insallah

inş hayatm inş bzm için bol bol dua et ya bebişin varlgnı ble blmk nkadar guzeldr km blr dimiiiiii şmdı sen uyuyamzsnda bugun

Canım tebrik ederim seni gerçekten çok güzel bir duygu olsa gerek..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Şimdi bize anlat bakalım hangi günlerde neler yaptın bide belirtin var mı?

cnm sen ynede işini garantye al nolcak calşmaya dvam et

Gözün aydin canim Allahim kucagina almayida nasiplendirir
Insallah canim cok sevindim Allahim tum cocuk isteyen kardeslerimizede
Verir insallah

inş hayatm inş bzm için bol bol dua et ya bebişin varlgnı ble blmk nkadar guzeldr km blr dimiiiiii şmdı sen uyuyamzsnda bugun
Uyuyamam galiba icim icime sigmiyor sanki :)

Canım tebrik ederim seni gerçekten çok güzel bir duygu olsa gerek..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Şimdi bize anlat bakalım hangi günlerde neler yaptın bide belirtin var mı?

Amin canm Allah razi olsun
Ben bu ay en belirgin calisma sogan suyunu yaptim yaklasik 15 gun.
Kadin hastaliklarina sifa olan bi kaplica var rizede tatilde oraya gittim bunlar vesile tabiki canim
Birde hic yumurtlama hesabi yapmadim sayili iliski oldu umidim yoktu pek acikcasi :) sonradan baktigimda onemli gunlerde mikmik olmustu :))
Belirtilere gelirsek benim asiri bel agrim oldu iki gun birde karin agrim adet oluyorum sandm pembemsi ve sutlu kahve akinti oldu cok az o gunlerde. Sonra onlar gecti memislerim cok agriyor ozellikle yanlardan. Iki gundur midemde eksime ve kalp carpintim oldu canim
Genel olarak boyle :))
Hayirlisi hakkimizda :)

bzmde gelsn artk minik tospalarmz gelsiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

slm kizlar iki gundur yoktum yeni haberler var mi gecmisi okuyamadimmm..eve yeni geldim gunduz yimirtlama akintim geldi oglen kv nin evdeydik daha az once oldu biseyler hayirlisi bakalim...kimler hamisss

bn hamile oldugumu ilk ogrendgmde nlurum acaba ama blyomusunuz sabaha kdar hem aglar hem bebekle konusurdum offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff cok kotu bı drum allh dusmanımı ble evlat sahbı etsn

slm kizlar iki gundur yoktum yeni haberler var mi gecmisi okuyamadimmm..eve yeni geldim gunduz yimirtlama akintim geldi oglen kv nin evdeydik daha az once oldu biseyler hayirlisi bakalim...kimler hamisss

cnm guldenmz hamile galba cutede hamileeeeeeeeeee

Anladım canım hadi bakalım darısı hepimizin başına :))) Bu arada Mayıs'ta doğacak bebeğin dimi?? Burcu da boğa olucak..Ben bu ay çok istiyorum benimle aynı gün doğsun diye,o yüzden herşeyini ayrı bir araştırmıştım :)))

Ben cok plan yapip ileriyi dusunmek istemiyorum aslinda rabbime birakiyorum yeterki saglikli evlat olsun cunku benim 9 haftalikken karnimda olen bi bebegim daha vardi cok kaptirmistik kendimizi biraz sarsmisti bizi o yuzden simdi hic hesap yapmadan karnimda gorecegim gunu bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…