Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Topik anasi yıkıldı canım moralim cok bozuk bat 4tu ama bugun ADET OLDUM offf offfffffff yine eylul grubundayım bat 28. Bide otobusteyim bu moralle bu adetle bu yol nasil bitecek of bebegim ne zmn geleceksin

cnm. umidini kaybetme lutfen. en guzel zamanda geoecek bebisin

ooo hayırlı olsun canım.. benimki de bunun gibi ama igneden kaynaklı olabilir diye pek sevinmiyorum inşallah ikimizinkide bebiştir

amin cnmmmmm...

sewwgi bende adet oldum agridan kivraniyorum resmen artik calismalara bu ay devam.umarim eylül ayindakiler tutar.cok umitliydim olur die cok calismistik.ama nasip kismet iste rabbim hayırlı zamanda hayirli evlatlar verir inşallah hepimize
cnmmmm. umidimiz devam ediyor.... insallah eylhl bitmeden gelecek guzel haberleriniz.

cnm. okudum biraz ama cidden tehlikeli degilmi? yani mikrop kapmaz miyiz?

Kizlaaaaarrrrr bu sese kulak verinn :)
Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah
Seviyorum kizz sizii :))

hayirlinolsun cnmm allah tamamina erdirsin.

cnm guldenmz hamile galba cutede hamileeeeeeeeeee

cnm. dun benim test pozitifti. bugun negetif. bekleyecegiz. anlamadim ben de...

Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah

ayy canım gözün aydın ne mutlu sana

heyacanli canim tebrik ederim cok sevindim ya 1 eylulculerde artis var qaliba sukur ayaginizi guzelce surtun ki bu topike ardinizdan gelelim Rabbim kucagina alacagin gunleride nasib etsin insallah bizede dua et

heyecanlı canım cok sevindim allah sagsalim kucağına almaknasip etsin inşalla

psikom Nerelerdesin ya özledim valla ben persembe günü Laparoskopi olacam bakalım hayırlısı

regl olan arkadaşlar üzülmek yok eylül ayi yeni başlıyor bu ay gelecek bebişler hayırlısıyla

heyacanli canim tebrik ederim cok sevindim ya 1 eylulculerde artis var qaliba sukur ayaginizi guzelce surtun ki bu topike ardinizdan gelelim Rabbim kucagina alacagin gunleride nasib etsin insallah bizede dua et

ayy canım gözün aydın ne mutlu sana

Saolun canlarim aminn insallah :) kan testinide yaptirayim sonra rahat ederim insallah darisi tum isteyenlerin basina canlarim

ayyyy harika ya canım benim tebrikler sen tam gününde yaptın sanırım testi.. off o sabırdan birazda bana yolla lütfen

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...hamiş olanlar sizlerinde gözünüz aydın olsun Rabbim size bağışlasın en kötü gününüz böyle olsun....çok sevindim darısı umutla bekleyen cici annelere tabisi da bana.....

tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnş. Herşey gönlünce ve sağlıkla olsun

hadi bakalim 2 eylulculer..... guzel haberlerinizi verin bize

inşallah bu ay bizde bekliyoruz umutla adetten bi kaç gün önce belli olur mu acaba bunu bilemiyorum işte....:44::44::44::44:

cnm. benim ilki regl gunu sabahi; ikincisi de regl den 1 gun once cikmisti idrar testinde.
ama normal de kesin sonuc icin adet gecikmesini bekleyin yazar testlerde.
sen bilirsin cnm.

cnm. benim ilki regl gunu sabahi; ikincisi de regl den 1 gun once cikmisti idrar testinde.
ama normal de kesin sonuc icin adet gecikmesini bekleyin yazar testlerde.
sen bilirsin cnm.

21 eylül ya da 22 si sabırla bekliyorum çok heyecanlıyım şimdiden anne modundayım sanki o benimle var gibi değişik bi duygu işte beni anlıyosunuz umarım..:26::26::26:

canım çok çok çok sevindim senin adına inşallah bu sefer kötü günler geride kaldı bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

kızlar moralim çok bozuk iğnenin etkileriymiş bütün yaşadıklarım. aslında herkes uyardı kendimi çok kaptırmamaya çalıştım ama yinede umutlanmışım. göğüslerimin ağrısı geçti şişliği indi belimdeki kasıklarımdaki tüm ağrı sızılar geçti. bata son 5 gün bakalım hayırlısı artık düşünmek istemiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum bi türlü.
bir taraftanda bu bana imtihan değil ceza diyorum. Allah sana sağlıklı bebek verdim sahip çıkamadın evlat hasretini yaşa artık diyor sanki
çok üzgünüm çoooookkkk bebeğim gideli 8 ay oldu yaralarımı başka bebeğin sevgisiyle saramadım içimdeki vicdan azabını biraz olsun dindiremedim ama bana hak bu.
ne yapsam bilmiyorum ne çatlatma iğnesi fayda ediyor ne hergün ilişki ne gün aşırı ilişki.

bence umutsuz düşünmeyim Rabbim hayırlısını versin her bitiş bi başlangıçtır umudunuzu kaybetmeyin...:26::26::26:

tebrikler canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun darısı biz<im başımıza

21 eylül ya da 22 si sabırla bekliyorum çok heyecanlıyım şimdiden anne modundayım sanki o benimle var gibi değişik bi duygu işte beni anlıyosunuz umarım..:26::26::26:

:)) tabiki anloyrm cnm. allah hayirlisini versin.

cnm. artik kendine yuklenme. senin sucun degildi ki allah sana ceza versin. yasaman gerekiyrdu yasadin. kotu dr.un eline dusecesini nereden bilebilirdin ki.... herseyin bir vakti var. sadece bizim bebeklerin vakti var cnm. biraz daha sabredecegiz.

lutfen lutfen cnm.... artik vicdanini serbest birak.

slm kızlar günaydınlar nasılsınız varmı 1 eylülcülerden haberler kaç kişi hamiş bu arada sevgicim beni silermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…