slm kızlar günaydınlar nasılsınız varmı 1 eylülcülerden haberler kaç kişi hamiş bu arada sevgicim beni silermisin
AHH EVET nerdesiniz kizlar.. ??hadi bakalim 2 eylulculer..... guzel haberlerinizi verin bize
21 eylül ya da 22 si sabırla bekliyorum çok heyecanlıyım şimdiden anne modundayım sanki o benimle var gibi değişik bi duygu işte beni anlıyosunuz umarım..:26::26::26:
kızlar moralim çok bozuk iğnenin etkileriymiş bütün yaşadıklarım. aslında herkes uyardı kendimi çok kaptırmamaya çalıştım ama yinede umutlanmışım. göğüslerimin ağrısı geçti şişliği indi belimdeki kasıklarımdaki tüm ağrı sızılar geçti. bata son 5 gün bakalım hayırlısı artık düşünmek istemiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum bi türlü.
bir taraftanda bu bana imtihan değil ceza diyorum.Allah sana sağlıklı bebek verdim sahip çıkamadın evlat hasretini yaşa artık diyor sanki
çok üzgünüm çoooookkkk bebeğim gideli 8 ay oldu yaralarımı başka bebeğin sevgisiyle saramadım içimdeki vicdan azabını biraz olsun dindiremedim ama bana hak bu.
ne yapsam bilmiyorum ne çatlatma iğnesi fayda ediyor ne hergün ilişki ne gün aşırı ilişki.
aynen kıslar güzel haberlerinizi bekliorsss baktım listede kimseyi göremedim... şimdi kimler hamişş?
bnm batıma 6 gün kaldı hadi bakalım hayırlısı...
Kizlaaaaarrrrr bu sese kulak verinn :)
Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah
Seviyorum kizz sizii :))
kızlar moralim çok bozuk iğnenin etkileriymiş bütün yaşadıklarım. aslında herkes uyardı kendimi çok kaptırmamaya çalıştım ama yinede umutlanmışım. göğüslerimin ağrısı geçti şişliği indi belimdeki kasıklarımdaki tüm ağrı sızılar geçti. bata son 5 gün bakalım hayırlısı artık düşünmek istemiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum bi türlü.
bir taraftanda bu bana imtihan değil ceza diyorum.Allah sana sağlıklı bebek verdim sahip çıkamadın evlat hasretini yaşa artık diyor sanki
çok üzgünüm çoooookkkk bebeğim gideli 8 ay oldu yaralarımı başka bebeğin sevgisiyle saramadım içimdeki vicdan azabını biraz olsun dindiremedim ama bana hak bu.
ne yapsam bilmiyorum ne çatlatma iğnesi fayda ediyor ne hergün ilişki ne gün aşırı ilişki.
inşallah canım sende vardır bişeylerde güzel haberler verirsin bizlere
günaydın kızlarr perşembe akşamı devam eden mide bulantılarım yüzünden banyodan çıkamadımeşim şehir dışından gelmişti onuda benide aldı bi heyecan:18: cuma günü adet olmam gerekiyordu o sabah test yaptım ama negatif çıktı cumartesi hala adet olmayınca eşimde bende iyice emin olmaya başlamıştık hele cumartesi gece bile hala işareti bile olmayınca bu kez tamam dedik sabah eşimin sınavı vardı hamile olduğumu sandığı için bi ayrı mutlu uyudu sabah oldu test yapayım tekrar dedim ama içimden bi ses 2 dk bi bekle dedi bekledim ve bu kezde o acı gerçekle karşılaştım ve malesef dün adet oldum yine hamiş değilimmmmm ekim sayfası açılırsa benide yazınnn
günaydın kızlarr perşembe akşamı devam eden mide bulantılarım yüzünden banyodan çıkamadımeşim şehir dışından gelmişti onuda benide aldı bi heyecan:18: cuma günü adet olmam gerekiyordu o sabah test yaptım ama negatif çıktı cumartesi hala adet olmayınca eşimde bende iyice emin olmaya başlamıştık hele cumartesi gece bile hala işareti bile olmayınca bu kez tamam dedik sabah eşimin sınavı vardı hamile olduğumu sandığı için bi ayrı mutlu uyudu sabah oldu test yapayım tekrar dedim ama içimden bi ses 2 dk bi bekle dedi bekledim ve bu kezde o acı gerçekle karşılaştım ve malesef dün adet oldum yine hamiş değilimmmmm ekim sayfası açılırsa benide yazınnn
AHH EVET nerdesiniz kizlar.. ??
Seni cok iyi anliyorum.. bende oyleyim.. (ilk denememiz yaa bide hemen olsun istiyoruz) bat daha 12gun (insallah gelmezler)
Canim yapma boyle niye boyle dusunerek kendini uzuyosun yoruyosun..
Tamam cok zor bir imtihandan geciyosun.. hersey allah'tan hayirlisi neyse o olsun demekten baska caremiz yok ..
Seni cok cok cok iyi anliyorum.. ama canim.. daha bisey belli degil.. insallah hamis olursun..
inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla olur istediğimiz o minik eller...
Insallah canim.. AMIN !!
bugun calismalar son verdim.. bakalim hayirlisi artik piskopat gibi orami burami dinler dururum..
sen basladin mi ?
Kizlar kirmizilari gordum yine. Bu ay evlilik yildonumumuzdu. Esime guzel bir hediye vermek istemistim ama hersey nasip tabiki. Sabah doktora gittim hamile kalmayi kolaylastirici bir folik asit varmis ondan verdi. Umutlar artik ekime kaldi...
Merhaba arkadaşlar
topiğin başlığını görünce yazmadan geçemedim.geçen yıl tam bu zamanlar eylül topiğine katılmıştım.hergün yeni birşeyler öğrenip,vücudumu dinler olmuştum.her belirti hamileymişim gibi hissettiriyordu bana.eylül ayında değil ama ekim ayında müjdeli haberi almıştım3temmuzda da yavruma kavuştum.2aylık oldu bile Vayy bee ne günler geçmiş ve ne de çabuk geçmiş.Şu anda pamuk kızım içeride mışıl mışıl uyuyor
Tüm hayatınız değişiyor hanımlar.ben diye birşey yok artık sadece "o" var."o"na göre yaşıyorsunuz.Zorlukları çok fazla ama Rabbim öyle bir sevgi koyuyor ki kalbinize herşeyi tatlı geliyor.Allah isteyen,sabırla ve dua ile bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu..tabii en en en tez zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?