Merhaba arkadaşlar
topiğin başlığını görünce yazmadan geçemedim.geçen yıl tam bu zamanlar eylül topiğine katılmıştım.hergün yeni birşeyler öğrenip,vücudumu dinler olmuştum.her belirti hamileymişim gibi hissettiriyordu bana.eylül ayında değil ama ekim ayında müjdeli haberi almıştım3temmuzda da yavruma kavuştum.2aylık oldu bile Vayy bee ne günler geçmiş ve ne de çabuk geçmiş.Şu anda pamuk kızım içeride mışıl mışıl uyuyor
Tüm hayatınız değişiyor hanımlar.ben diye birşey yok artık sadece "o" var."o"na göre yaşıyorsunuz.Zorlukları çok fazla ama Rabbim öyle bir sevgi koyuyor ki kalbinize herşeyi tatlı geliyor.Allah isteyen,sabırla ve dua ile bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu..tabii en en en tez zamanda inşallah
evet başladık bakalım hayırlısıyla ayın 20 sine kadar devam kocişko benden daha istekli çocuk konusunda..
Insallah canim.. AMIN !!
bugun calismalar son verdim.. bakalim hayirlisi artik piskopat gibi orami burami dinler dururum..
sen basladin mi ?
Merhaba,
Allah razi olsun.. insallah darisi bize.. bizimde bebis olsunda seneye 2014 eylul'de anne adaylari topigini sizin gibi guzel seyler yazariz..
Allah'im bebeginize uzun ve saglikli bi omur nasip etsin.. onu size bagislasin..
Yaa evet evet kocisler acayip degisiyo.. benim kocisin hic bu kadar bebek istedigini bilmezdim..
o kadar calisti ki yazik.. bazen bugun olmaz cok yorgunum diyordu (maci oldugu icin) ama genede mik mikliyodu..
cnmm atesine baktim. muhtemelen 13. gun yunurtladin ama emin olamayiz henuz. lutfen gun asiriyi birakma.
valla herşeyden önce geliyomuş ben bunu anladım adam normalde çok istekli değil şu sıralar bu heyecanla tutamıyo kendini inş. bebiş geldiğinde de böle heyecanlı olur tek temennim...
cnmm atesine baktim. muhtemelen 13. gun yunurtladin ama emin olamayiz henuz. lutfen gun asiriyi birakma.
kızlar moralim çok bozuk iğnenin etkileriymiş bütün yaşadıklarım. aslında herkes uyardı kendimi çok kaptırmamaya çalıştım ama yinede umutlanmışım. göğüslerimin ağrısı geçti şişliği indi belimdeki kasıklarımdaki tüm ağrı sızılar geçti. bata son 5 gün bakalım hayırlısı artık düşünmek istemiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum bi türlü.
bir taraftanda bu bana imtihan değil ceza diyorum.Allah sana sağlıklı bebek verdim sahip çıkamadın evlat hasretini yaşa artık diyor sanki
çok üzgünüm çoooookkkk bebeğim gideli 8 ay oldu yaralarımı başka bebeğin sevgisiyle saramadım içimdeki vicdan azabını biraz olsun dindiremedim ama bana hak bu.
ne yapsam bilmiyorum ne çatlatma iğnesi fayda ediyor ne hergün ilişki ne gün aşırı ilişki.
canım çok çok çok sevindim senin adına inşallah bu sefer kötü günler geride kaldı bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın
hg canım aramiza ben de almanyadayim bir bucuk seneye yakındır ben de uğraşıyorum olmadi persembeye laparoskopi yapilcak bakalim ne çıkacakselam ben aranizda yeniyim. Almanyadan yazdigim icin bazi harfler klavyemde yok, yazis seklim tuhafiniza gitmesinMuhabbetinize dahil olmak istedim...ben de bir senedir bebis bekleyenlerdenim. Her ay umutla bekleyip hüsrana ugramaktan yoruldum Son bir haftadir hayit otu ilaci kullaniyorum. Haftayada sogan kürüne baslamayi düsünüyorum...dua edin bu ay artik bebisim gelsinnnnn!
hg canım umarım iyi bi tatil gecirmissindirmerhaba kızlar ben geldiiiiiiiim tatilim bitti ve evdeyim çok şükür,evim eviiiiiim güzel evim,
neyse beni hatırlarsınız en son 7 temmuzda adet olup bir daha olamamıştım ve dr duphaston vermişti dün bitti artık adet olmayı bekliyorum,sonra dr muayene edip hsg randevusü alınacak, yaniiiiiii haftaya sıkı bir muayene zamanı beni bekliyo bana dua edin kızlaaarsizde ne var ne yok bayaa olmuş sayfalar uçmuş kimler hamiş?
ayyyy harika yaCanım benim tebrikler sen tam gününde yaptın sanırım testi.. Off o sabırdan birazda bana yolla lütfen
hg canım umarım iyi bi tatil gecirmissindir
gulden79 heyecanlı89 hamile cutemizin hamile olma ihtimali yuksek ay baska hamis var miydi unuttum
kiz ilk sayfada listeye baksana ne beni yoruyon
nasılsın msaahh canııım kusura bakma doğru söylüyosun sewgi yokya güncelleşmemiştir diye düşündüm kısa yoldan sorayım dedim
hadibakalım bu iş eylülde patlayacak gibi inşaallahsizleri özlemişim,
ya tam günümde yada birkaç gün sonra yaptım tam emin değilim işler biraz değişmişti bir iki aydır benim :)
ama evde değildim annemlerle yazlıktaydık yoksa evde olsam kocişten gizli bir iki test patlatırdım
Yanlız olmayınca insan dayanıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?