Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Merhaba kızlar nasılsınız ?

Sadece bebek düşünüp oldu mu olacak mı diye stress yapanların değil, kadın stresli üzgün ise yine olumsuz etkileniyormuş
bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Merhaba,
Allah razi olsun.. insallah darisi bize.. bizimde bebis olsunda seneye 2014 eylul'de anne adaylari topigini sizin gibi guzel seyler yazariz..
Allah'im bebeginize uzun ve saglikli bi omur nasip etsin.. onu size bagislasin..

evet başladık bakalım hayırlısıyla ayın 20 sine kadar devam kocişko benden daha istekli çocuk konusunda..

Yaa evet evet kocisler acayip degisiyo.. benim kocisin hic bu kadar bebek istedigini bilmezdim..
o kadar calisti ki yazik.. bazen bugun olmaz cok yorgunum diyordu (maci oldugu icin) ama genede mik mikliyodu..

Insallah canim.. AMIN !!
bugun calismalar son verdim.. bakalim hayirlisi artik piskopat gibi orami burami dinler dururum..

sen basladin mi ?

cnmm atesine baktim. muhtemelen 13. gun yunurtladin ama emin olamayiz henuz. lutfen gun asiriyi birakma.

valla herşeyden önce geliyomuş ben bunu anladım adam normalde çok istekli değil şu sıralar bu heyecanla tutamıyo kendini inş. bebiş geldiğinde de böle heyecanlı olur tek temennim...

cnmm atesine baktim. muhtemelen 13. gun yunurtladin ama emin olamayiz henuz. lutfen gun asiriyi birakma.

Canim ama am ama ben boyle oldum ..

Tamam tamam o zaman devam.. hergun diyorum kocise bugun cok onemli mik mik yapmak lazim..
adam dio zaten senin icin hergun onemli hergun mu yumurtluyosun..?? sasirdik yaa bitmedimi..!!

valla herşeyden önce geliyomuş ben bunu anladım adam normalde çok istekli değil şu sıralar bu heyecanla tutamıyo kendini inş. bebiş geldiğinde de böle heyecanlı olur tek temennim...

vallaha cok dogru..
bu aralar masallah.. insallah sonunda yuzlerini guldururuz..
yaa uzulurum olmazsa..

dün kocişle o meşhur pazar kavaltımızı yaparken bembeyaz ve paçalı bi yawru güvercin gördük karşı binanın çatı katında.. uçamıor ve beliki kaybetmiş sürüsünü.. biz pazar sabahlarıda alışkanlık erken kalkar kavaltı yapar geri yatarız.. kavaltıyı yaptık orda, uyuduk uyandık hala orda .. tabi güneş ona vuruo haycancağızın dili dışarda pişio... kociş dedi bu böle olmaz gidip karşı binanın terasına çıkıp alıcam onu Neyse gitti güvercin korkuyla kaçtı uçamıoda saçma sapan uçtu bi yükseldi bi alçaldı. dedik kediler alem yapacak bu minikle neyse uçamıo dedim ya tam düşcekken son bi hamleyle yükseldi bizim terasa kondu kociş karşı çatıda ben balkonda güvercin yakalamaya uğraşıoruz.. neyse kociş bu kez bizim terasa çıktı bende ardından ama bu kez kocamannn pike aldım.. kocişe verdim kociş yaklaştı yaklaştı ve güvercinin üstüne attı pikeyi, yakaladık
neyse çamaşır sepetini ters çevirdik içine su buğday bulgur koyduk kalpi nasıl atıodu anlatamam.. şuan hala ewde ve bi arkadaş dedi ewde bakılmaz o öle hem cinsse para eder araştırın dedi. bakıcaz bakalım artık

Birde dün kocişlen fuara gittik. geçen yıla oranla daha durgundu baya eğlendik. ama ben bi hata yaptım. halıya bindim..okadar korktumkiii ordan indiğimizde ellerim titriodu hala ve midem bulanmaya başladı sonrada kasıklarım ağrımaya başladı.. adetime 17 gün var inşalalh hamile filansam bişi olmaz bukadar korkacağımı nerden bilebilirdim, izlerken okadar korkunç görünmüodu
:26:

canım benim çocuk öyle işle yolculukla sigarayla alkolle falan düşecek kadar basit bir sistemin içinde degil.. o mucizevi bi korunmanın içinde.. inan bak iş yerimde bi hanım anlatttı bana .. ilk bebegini evlenir evlenmez hamile kalmış köydeymiş o zaman hiç istememiş kabullenememeiş kuyudan su çekmiş helke helke taşımış.. agır iş yapmış sırf düşsün diye.. cahillik işte.. ama sapasaglam bi oglu var.. hiçbişede olmamış.. saglıklı olsaydı emin ol senin yaptıklarından etkilenmezdi.. içini rahat tut..

selam ben aranizda yeniyim. Almanyadan yazdigim icin bazi harfler klavyemde yok, yazis seklim tuhafiniza gitmesin Muhabbetinize dahil olmak istedim...ben de bir senedir bebis bekleyenlerdenim. Her ay umutla bekleyip hüsrana ugramaktan yoruldum Son bir haftadir hayit otu ilaci kullaniyorum. Haftayada sogan kürüne baslamayi düsünüyorum...dua edin bu ay artik bebisim gelsinnnnn!

canım çok çok çok sevindim senin adına inşallah bu sefer kötü günler geride kaldı bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

inşallah canım çok saol sabrın sonu selamet gerçekten buna inan..
Lütfen böyle kötü düşünme niye ceza olsun hepimizin bi alın yazısı var bunu görecekmişiz bende yaşadım biliyorsun kaybettim bebeğimi bi kimyasal geçirdim sonra. Daha sonra kist var dedi doktor ama yavrum geldi ben kafamı boşalttığım anda şükürler olsun seninde gelecek zamanı gelmedi sadece ben kürtaj olalı 9 ay oldu bak bu ay oldu daha bebiş üzme kendini canım benim herşety çok güzel olacak inşallah..

merhaba kızlar ben geldiiiiiiiim tatilim bitti ve evdeyim çok şükür,evim eviiiiiim güzel evim,
neyse beni hatırlarsınız en son 7 temmuzda adet olup bir daha olamamıştım ve dr duphaston vermişti dün bitti artık adet olmayı bekliyorum,sonra dr muayene edip hsg randevusü alınacak, yaniiiiiii haftaya sıkı bir muayene zamanı beni bekliyo bana dua edin kızlaaar sizde ne var ne yok bayaa olmuş sayfalar uçmuş kimler hamiş?

hg canım aramiza ben de almanyadayim bir bucuk seneye yakındır ben de uğraşıyorum olmadi persembeye laparoskopi yapilcak bakalim ne çıkacak

hg canım umarım iyi bi tatil gecirmissindir

gulden79 heyecanlı89 hamile cutemizin hamile olma ihtimali yuksek ay baska hamis var miydi unuttum
kiz ilk sayfada listeye baksana ne beni yoruyon

ayyyy harika ya Canım benim tebrikler sen tam gününde yaptın sanırım testi.. Off o sabırdan birazda bana yolla lütfen

ya tam günümde yada birkaç gün sonra yaptım tam emin değilim işler biraz değişmişti bir iki aydır benim :)
ama evde değildim annemlerle yazlıktaydık yoksa evde olsam kocişten gizli bir iki test patlatırdım
Yanlız olmayınca insan dayanıyor :)

anammmm mor olduk iyi mi
sewwgiii niye yazmiyon kiz hamisleri listeye rezil olduk

hg canım umarım iyi bi tatil gecirmissindir

gulden79 heyecanlı89 hamile cutemizin hamile olma ihtimali yuksek ay baska hamis var miydi unuttum
kiz ilk sayfada listeye baksana ne beni yoruyon

ahh canııım kusura bakma doğru söylüyosun sewgi yokya güncelleşmemiştir diye düşündüm kısa yoldan sorayım dedim

hadibakalım bu iş eylülde patlayacak gibi inşaallah sizleri özlemişim,

KIZLAR SLM
sizleri okadar iyi anlıyorumki..
tam biryıl oldu korunmadan ilaçla iğneyle haiş olmak için çalışmalar,her bat zamanı bitmez heycanlar..
ALLAHIM bu topiği tümden hamiş yapar inşallah..
ama bu ay aşılama olacağım için 12 eylülü bekliyorum...:18::18::18:
inşaallah ilk denemede aşılama olurda kurtulurum..o bakımdan şimdilik rahatım stres sıfır
sizlerede bakınca bu kadar stres etmeyin olacağı varsa oluyo zaten..olmayıncada asla olmuyo..
ben 8 yıllık evliğim 7 yaşında kızım..evliliğin 2. ayında hamiş oldum..hiç bişi bilmiyodum..şimdi gitmediğim dr. çalmadığım kapı yok ..son çare aşılama olacam .ALLAH yardımcımız olsun herşeyi oluruna bırakın
NASİPSE GELİR ÇİNDEN YEMENDEN NASİP DEĞİLSE NE GELİR ELDEN

Ooooo bi hamis daha varmis gozunaydin tatlim.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Adet gununden once belirtin varmiydi yada hicbir belirti yokmuydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…