bütün umutlarım eylüle kalmıştı oda bitti...hsg röntgeni için gittim dr.bana aşılama yada tüpbebek yapmalısın dedi
eşim kabul etmiyo..anasından izin alamadı
düngittik hastaneye sperm tahlili yaptıracak.tam sıra bize geldi kaçtı resmen yaaaasinirden çıldırdım..sperm tahlilini verse hemen tedaviye başlıyacaktık..dosyam hazırlandı ..aşılama için anlaştık..yok beyefendi kendini rezil edemezmiş..
olursa olsun olmassa sktir et demezmi ...
ben eşşekmiyim peki son 6 aydır hafta en az 2 veya 3 defa gittim dr.her defasında alttan muayene oldum..
kan verdim.simir testi yaptırdım ..benimki can değil ben utanmadım ...
artık neyaparız bilmem..dünden beri ağladım ağladım öldümm.gerizekalı yaa lafa bak kendimi rezil edemem..sanki ırzına gececekler..
özür dilerim sinirlerim çok bozuk.batım 12 eylül ..
hepimize ALLAH kolaylık versin
canım nasıl engel olmasın.. kiraladıgımız ev deniz kenarı dublex ama amerikan mutfak dışında iki oda var.. yani iki aile belki neyse ama 3. büyük kişi olmadı.. ayrıca tatildesin ve sabah sabah kalkıyosun duşa giriyosun.. elaleme ilan eder gibi yapamazdım yani..ve bende gitmedim kapı herşey hazır gerisin geriye indirdi eşyaları..((
canım nasıl engel olmasın.. kiraladıgımız ev deniz kenarı dublex ama amerikan mutfak dışında iki oda var.. yani iki aile belki neyse ama 3. büyük kişi olmadı.. ayrıca tatildesin ve sabah sabah kalkıyosun duşa giriyosun.. elaleme ilan eder gibi yapamazdım yani..ve bende gitmedim kapı herşey hazır gerisin geriye indirdi eşyaları..((
cnm. cok haklisin. erkekler bazen bu konulari kendilerine hakaret gibi algiliyorlar ve yanlis hareket ediyorlar ne yazikki. esin biraz icine sindirsin bence gidecektir tedaviye. sen uzmemeye calis kendini.
buarada anasina da ne oluyorsa anlamadim
herseyinizi soylemeyin siz de. gizli gizli yurutun islerinizi.
kuzum yaaa. iste bazen odunluklari tutuyor ne yazikki.
keske kavga asamasina gelmeseydi ama olmus bir kere magdem ictin o kadar klomeni. gel bosa gitmesin. bebisin icin kir inadini.
hem neden millete ilan olsun ki dusunuz onu da anlamadim. yazlik yer orasi. sicak da. tabiki de normalde de dus alinir. utanmakta haklisin ama o zaman onlar da takilmasin pesinize.
Walla ne bilim hava sicak tabikide dus alicaksin mesela kahvaltidan sora fln o bahaneyle girerdin nys artik gitmediysen yapicak bisi yok(( strese sokma kendini erkekler iste herseyi dusunemio ne kdr solesende olmuo cnm onada kizma sen calismalara devam et sorada hyrli hbrlerini bekliorss )
bütün umutlarım eylüle kalmıştı oda bitti...hsg röntgeni için gittim dr.bana aşılama yada tüpbebek yapmalısın dedi
düngittik hastaneye sperm tahlili yaptıracak.tam sıra bize geldi kaçtı resmen yaaaasinirden çıldırdım..sperm tahlilini verse hemen tedaviye başlıyacaktık..dosyam hazırlandı ..aşılama için anlaştık..yok beyefendi kendini rezil edemezmiş..
ben eşşekmiyim peki son 6 aydır hafta en az 2 veya 3 defa gittim dr.her defasında alttan muayene oldum..
artık neyaparız bilmem..dünden beri ağladım ağladım öldümm.gerizekalı yaa lafa bak kendimi rezil edemem..sanki ırzına gececekler..
Merhaba arkadaslar... bu ay kimyasal gebelik yasadim... hala kalintilari bitmedi :-( kimyasalda ara vermek gerekmiyormus gibi okudum ve hemen sonraki aylarda hamile kalan oldukca fazla... ne diyeyim nasip ins. Bu ay hep birlikte seviniriz... bat imi de simdi eylul un kacinda olur bilemiyorum.... hayırlısı olsun hepimiz icin...♥
cnm. agustostan ben de geldim buraya. yeni bat 8-9 eylul. ekler misin?
malesef canım kavga ettim bile.. herkes hazırlandı arabada bekliyolardı inmedim kayınvalidemin evinden.. sen git dedim ohh olsun pislik.. o da gitmedi ..nasıl ikna edebilecegini bildigi halde tartışmayı tercih etti.. bende gitmedim ohh olsun şimdi yaylada kös kös oturuyorum
selamlar kızlar bende eylülcüyüm artık :) sewwgicim beni de listeye eklermisin canım. bat 1 eylül
hayırlı akşamlar kızlaaaar nasılsınız? 2-3 sayfa okudum üzülen arkadaşlarımız var,geçmiş olsun canlarım ahh o erkekler yok muniye anlamazlar ki,ben hala bekliyorum bu arada ne gelen var ne giden 10. gün hayırlısı
Kiz sen hala adet olmadinmiii pazartesi dr.a git bari ne olur ne olmaz
gitmedim sewgiciğim pazartesi kesin gideceğim,bakalım ne olacak
Kiz sendemi geldin bugun giremedim bi türlü ben seni hamiş bekliyodum neyse ins eylulde birlikte oluruz
Nasil yani kiz o dedigin eve gitmedinmi kiz birak bugunler gecer kocanla arani iyi tut bebis icin valla bu ara etrafında dönüyom brn
Git bakalim gelismeleride buraya yaz merak ederim
bana kalsa asla demem..ama ağzında bişey durmaz.cnm. cok haklisin. erkekler bazen bu konulari kendilerine hakaret gibi algiliyorlar ve yanlis hareket ediyorlar ne yazikki. esin biraz icine sindirsin bence gidecektir tedaviye. sen uzmemeye calis kendini.
buarada anasina da ne oluyorsa anlamadim
herseyinizi soylemeyin siz de. gizli gizli yurutun islerinizi.
kuzum yaaa. iste bazen odunluklari tutuyor ne yazikki.
keske kavga asamasina gelmeseydi ama olmus bir kere magdem ictin o kadar klomeni. gel bosa gitmesin. bebisin icin kir inadini.
hem neden millete ilan olsun ki dusunuz onu da anlamadim. yazlik yer orasi. sicak da. tabiki de normalde de dus alinir. utanmakta haklisin ama o zaman onlar da takilmasin pesinize.
erkekliklerine laf ediyomuş gibi..ne kadar zorlarına gidiyo..tamam erkekler için belkide öyledir zordur ama mecbur..canım benim bunların hepsi ayrı bi öküz... beniki baktı ben gidiyorum ediyorum hiçbişey yok dedim ne bu tek başıma mı yapıcam da sadece ben gidiyorum.. neyse gitti sonunda teste..ama iki gün tribini yaptı..Allah sabrımızı versin onlara da anlayış versin inşallah..sende hiç üzülme canım soran olursa ben gittim doktora eşim gitmiyo dersin ihale ona kalırohhhh
zaten odaçok istiyor..her ay benle heyecanlanır acaba oldumu diye..Canim benim üzüntünü anlayamam belki ama insallah gecer bu yasadiklariniz eşinde belki bunaldigi icin oyle demistir sakin kafayla oturup konusun eminim oda cok istiyodur bebek, üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?