Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. cok haklisin. erkekler bazen bu konulari kendilerine hakaret gibi algiliyorlar ve yanlis hareket ediyorlar ne yazikki. esin biraz icine sindirsin bence gidecektir tedaviye. sen uzmemeye calis kendini.
buarada anasina da ne oluyorsa anlamadim
herseyinizi soylemeyin siz de. gizli gizli yurutun islerinizi.

kuzum yaaa. iste bazen odunluklari tutuyor ne yazikki.
keske kavga asamasina gelmeseydi ama olmus bir kere magdem ictin o kadar klomeni. gel bosa gitmesin. bebisin icin kir inadini.
hem neden millete ilan olsun ki dusunuz onu da anlamadim. yazlik yer orasi. sicak da. tabiki de normalde de dus alinir. utanmakta haklisin ama o zaman onlar da takilmasin pesinize.

Walla ne bilim hava sicak tabikide dus alicaksin mesela kahvaltidan sora fln o bahaneyle girerdin nys artik gitmediysen yapicak bisi yok (( strese sokma kendini erkekler iste herseyi dusunemio ne kdr solesende olmuo cnm onada kizma sen calismalara devam et sorada hyrli hbrlerini bekliorss )

selamlar kızlar bende eylülcüyüm artık :) sewwgicim beni de listeye eklermisin canım. bat 1 eylül

canım benim yaa çok sagol bi nebze teselli buldum.. neyse inşallah bişeyler yapar ve gönlümü alır yoksa zor..

çok sagol canım.. bakalım ya.. aslında bunlar bahane galiba bi ay yumurta olmaz bi ay olur çatlamaz bi ay da herşey dört dörtlükken kocan odun olur.. yani bebek gelmicekse bişekilde birşey çıkıyor.

canım benim bunların hepsi ayrı bi öküz... beniki baktı ben gidiyorum ediyorum hiçbişey yok dedim ne bu tek başıma mı yapıcam da sadece ben gidiyorum.. neyse gitti sonunda teste..ama iki gün tribini yaptı..Allah sabrımızı versin onlara da anlayış versin inşallah..sende hiç üzülme canım soran olursa ben gittim doktora eşim gitmiyo dersin ihale ona kalır ohhhh

Tatlim ya bugun ilk defa giriyorum kimyasalmi seninki cok üzüldüm canim ya eylulde sorun yasamazsin ins.en azından hamile kalmnda bi sorun olmadigini ogrenmis oldun

hayırlı akşamlar kızlaaaar nasılsınız? 2-3 sayfa okudum üzülen arkadaşlarımız var,geçmiş olsun canlarım ahh o erkekler yok mu niye anlamazlar ki,ben hala bekliyorum bu arada ne gelen var ne giden 10. gün hayırlısı

Canim benim üzüntünü anlayamam belki ama insallah gecer bu yasadiklariniz eşinde belki bunaldigi icin oyle demistir sakin kafayla oturup konusun eminim oda cok istiyodur bebek, üzme kendini

Nasil yani kiz o dedigin eve gitmedinmi kiz birak bugunler gecer kocanla arani iyi tut bebis icin valla bu ara etrafında dönüyom brn

Kiz sen hala adet olmadinmiii pazartesi dr.a git bari ne olur ne olmaz

Kiz sendemi geldin bugun giremedim bi türlü ben seni hamiş bekliyodum neyse ins eylulde birlikte oluruz

ah annem. ben 12 sinde adet oldumda 16 sinda da bitti bile. normal de 15-16 agusyos baslangicti. ates de olcuyrm ya ben. erken yumurtlayinca erken de adet oldum.

Nasil yani kiz o dedigin eve gitmedinmi kiz birak bugunler gecer kocanla arani iyi tut bebis icin valla bu ara etrafında dönüyom brn

valla canım kendi bilir ben 26 yaşındayım kendi 32 sini bitirecek..o düşünsün birazda.. tüm arkadaşlarının çifter çi/fter çocugu var:))/

Git bakalim gelismeleride buraya yaz merak ederim

yazmam mı eğer pazartesiye kadar birşey olmaz hayırlı bir sonuç çıkarsa burda haykıracağııım inşallah,aksi olursa birlikte ağlarız sewgicim beni sen teselli et o zaman anca sakinleşirim beni bilen bi sen varsın galiba sizi seviyorum kk

bana kalsa asla demem..ama ağzında bişey durmaz. sordum yok söylemedim dedi..inşallahta ikna olur pazartesini bekliyecem
dr gitmek için

erkekliklerine laf ediyomuş gibi..ne kadar zorlarına gidiyo..tamam erkekler için belkide öyledir zordur ama mecbur..
kurbanolduğum rabbim belkide böyle deniyor bizi napalım...herşey de vardır bi hayır

Canim benim üzüntünü anlayamam belki ama insallah gecer bu yasadiklariniz eşinde belki bunaldigi icin oyle demistir sakin kafayla oturup konusun eminim oda cok istiyodur bebek, üzme kendini
zaten odaçok istiyor..her ay benle heyecanlanır acaba oldumu diye.. çatlatma iğnesi olduğum ay ben uymuşum gece 11 giibi ilişki olacak dedi dr.bi baktım beni uyandırdı..oturup beklemiş..aslında onuda anlıyorum ama kendimi çok yanlız hissettim biraz destek ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…