bişi sorcam cnm ya bu ateş nedir? ateşin çıkıncamı yumurtlaış oluyosun :26:
Ooooo bi hamis daha varmis gozunaydin tatlim.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Adet gununden once belirtin varmiydi yada hicbir belirti yokmuydu.
iyiyim cicinasılsın msa
tatilemi çıktın kızzz
hsg çektinmi:18::18::18:
ya tam günümde yada birkaç gün sonra yaptım tam emin değilim işler biraz değişmişti bir iki aydır benim :)
ama evde değildim annemlerle yazlıktaydık yoksa evde olsam kocişten gizli bir iki test patlatırdım
Yanlız olmayınca insan dayanıyor :)
öff yaa bu ay kalalım artık yaa ben çok yoruldum her ay ümit edip edip hüsrana uğramaktannn :37:
demin hamile bir arkadasimla konustum. dedim 5 gun kaldi ama adet olurum cunku adet belirtilerim basladi. bu arada arkadasimin ikinci cocugu olacak insallah.
dediki: sen neden takiliyrsun ki. ben kan da pozitif cikti hala yokk yok adet olacagim diyrdum. o denli adet belirtilerimi yasiyordum. dr.u demiski (30 yasindayiz ikimiz de) bu yastan sonraki gebelikler de ilk 3-4 ay adet zamnalrinda yine adet olacakmissin gibi ayni agrilari ve belirtileri yasayacaksin...
uzun lafin kisasi belirtileri birakmamiz lazjm kuzular. yoksa hep beraber siyiracagiz...
demin hamile bir arkadasimla konustum. dedim 5 gun kaldi ama adet olurum cunku adet belirtilerim basladi. bu arada arkadasimin ikinci cocugu olacak insallah.
dediki: sen neden takiliyrsun ki. ben kan da pozitif cikti hala yokk yok adet olacagim diyrdum. o denli adet belirtilerimi yasiyordum. dr.u demiski (30 yasindayiz ikimiz de) bu yastan sonraki gebelikler de ilk 3-4 ay adet zamnalrinda yine adet olacakmissin gibi ayni agrilari ve belirtileri yasayacaksin...
uzun lafin kisasi belirtileri birakmamiz lazjm kuzular. yoksa hep beraber siyiracagiz...
Cutecim inşallah seninde öyledir. Evt belirtileri birakmak lazim ama olmuyo yaaaa her ay her ay belirti aramaya basliyorum ve üzülüyorum. Ne yalicaz bilmiyorum nasil kafadan aticaz bu psikolojiyi.
vallaha cok dogru..
bu aralar masallah.. insallah sonunda yuzlerini guldururuz..
yaa uzulurum olmazsa..
kelin ilaci olsa kendi basina surer canim
bat 5 eylül kızlar
hiç belirtim yok,olmıycak yine
gidip idrar testi bile yaptırmak istemiyor cnm
bat 5 eylül kızlar
hiç belirtim yok,olmıycak yine
gidip idrar testi bile yaptırmak istemiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?