Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bişi sorcam cnm ya bu ateş nedir? ateşin çıkıncamı yumurtlaış oluyosun :26:

cnm. "ateş ölçme yöntemi" topigine bakabilirsin.

genel olarak ates yumurtlama gununun hemen oncesi duser ertesi gun 0.2 derece yukselir. iste o zaman yumurtlama bitmistir.
ben bu yontemj kasimdan beri kullaniyrm. tek dez avantaji yumurtlamadan ancak 3 gun sonra bilebiliyrz yumurtlandigini. en guzel yonude erken mi gec mi yumurtladin; o ay yumurta var mi yok mu; gebe misin degil misin bilebiliyrsun bu yontemle.

Ooooo bi hamis daha varmis gozunaydin tatlim.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Adet gununden once belirtin varmiydi yada hicbir belirti yokmuydu.

SAOL CANIMMM..
BELİRTİ BENDE YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR GÖĞÜS AĞRISI VARDI İKİ GÜNDÜR MİDE EKŞİMESİ VE ÇARPINTIM VARDI. EN BELİRGİNDE BELİM KOPACAK GİBİ TAM ORTADAN AĞRIYORDU HALA DEVAM EDİYOR ğrısı canım genel olarak böyle yani.. darısı sizlere inşallah..

merak ediyorum kan verecektin bugün sonuç ne kaç çıktı hadi gel artıkk :)

nasılsın msa
tatilemi çıktın kızzz
hsg çektinmi:18::18::18:
iyiyim cici he yaaa tatile çıktım döndüm bile,hayır çektiremedim ben adet olamıyorum maalesef olsaydım hem yumurtalıklara bakılacak hem de hsg randevusü verilecekti ama ne gelen vaaaar ne giden

Tesekkür ederim, hosbuldum
burdaki yazilari okudukca bana moral oluyor :) Bu bebis bekleme isi yüzünden psikolojimi iyice altüst ettim...ama sizden güc aliyorum, benim gibi bekleyen ve sonra burda sevincli haberi paylasanlar var diyorum :) Allahim insallah bende buraya hamileyiiiiimm diye yazabiliriiiimmmmmm

demin hamile bir arkadasimla konustum. dedim 5 gun kaldi ama adet olurum cunku adet belirtilerim basladi. bu arada arkadasimin ikinci cocugu olacak insallah.

dediki: sen neden takiliyrsun ki. ben kan da pozitif cikti hala yokk yok adet olacagim diyrdum. o denli adet belirtilerimi yasiyordum. dr.u demiski (30 yasindayiz ikimiz de) bu yastan sonraki gebelikler de ilk 3-4 ay adet zamnalrinda yine adet olacakmissin gibi ayni agrilari ve belirtileri yasayacaksin...

uzun lafin kisasi belirtileri birakmamiz lazjm kuzular. yoksa hep beraber siyiracagiz...

ne güzel canım ya darısı bizlere inşallah.. :)

öff yaa bu ay kalalım artık yaa ben çok yoruldum her ay ümit edip edip hüsrana uğramaktannn :37:

sanırım haklısın cutecimm

ben çıkıyorum hoşçakalın kızlaaaar sizi seviyorum İNŞAALLAAAAH bütün bebek isteyen herkesin miisssss kokulu süt kokulu bebekleri olsun,hepimizin hayırlısıyla olsun inşaallah amiiiiiiiiiiiin

:) aynen haklısın cnm bnm yaa walla ancak batı beklicez geçerse eğer öle test yapıcaz yoksa olcak gibi diill...

Cutecim inşallah seninde öyledir. Evt belirtileri birakmak lazim ama olmuyo yaaaa her ay her ay belirti aramaya basliyorum ve üzülüyorum. Ne yapicaz bilmiyorum nasil kafadan aticaz bu psikolojiyi.

Son düzenleme:
Cutecim inşallah seninde öyledir. Evt belirtileri birakmak lazim ama olmuyo yaaaa her ay her ay belirti aramaya basliyorum ve üzülüyorum. Ne yalicaz bilmiyorum nasil kafadan aticaz bu psikolojiyi.

kelin ilaci olsa kendi basina surer canim

kelin ilaci olsa kendi basina surer canim

Bi arkadasim evlendiginden beri korunmuyordu taa ki ilk geceden beri 2 yil sonra geldi bebisi simdi bir haftalik.o da cok takiyordu kafaya bana diyorki ne zaman kafamdan bebek dusuncesini attim bebegim o an geldi dedi.sakin takma dusunme diyor ama olmuyor keske becerebilsek

bat 5 eylül kızlar
hiç belirtim yok,olmıycak yine
gidip idrar testi bile yaptırmak istemiyor cnm

cnm öle düşünme illa bi belirti olucak diye birşey yok doktorlar bile regliniz geciksin öle test yapın diyor.
hem üzülme bu ay olmazsa bidahaki ay olana kadar denemeye devam edicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…