Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cutecim inşallah seninde öyledir. Evt belirtileri birakmak lazim ama olmuyo yaaaa her ay her ay belirti aramaya basliyorum ve üzülüyorum. Ne yapicaz bilmiyorum nasil kafadan aticaz bu psikolojiyi.

Cok zor cok! Benim bu ay adetim gecikti. Normalinde 5 gün önce baslamis olmaliydi. Ama cok hafif pembemsi kanamalarim oluyor. Bel ve kasik agrilarim var. Yüzümde sivilcelerim cikti. Kisacasi adet olacagima dair tüm belirtiler tamam ama ben yinede belki hamileyimdir diye ümit etmekten vazgecemiyorum. Nefret ediyorum bu halimden Keske kafamdan cikarip atabilsem.

inanınkızlar
ikide bir göğsümü elliyorum,cıma var mı diye,yok
belim ağrımıyor,uffffff
daha düne kadar ben bebek istemiyorum derdim,sonra tamam dedim,al işte şimdi de olmuyor
televizyondakiler gibi olmuyormuş,deniyoruz boş geçiyor hep

Cnm bircok belirtin var belkide hamilesindir.adet belirtileri le ayni oluyormus zaten.test yapmayi denesen..5 gun geçmiş

kızlar ilk tutturan nasıl tutturuyor şu istenmeyen gebelikler çok canımı sıkıyor rabbim bu heyecanı kalbinde taşıyana ve bu umutla yaşayana versin inşallah...

kızlar ilk tutturan nasıl tutturuyor şu istenmeyen gebelikler çok canımı sıkıyor rabbim bu heyecanı kalbinde taşıyana ve bu umutla yaşayana versin inşallah...

Evt benim eltim hic istemiyordu özenle korunuyordu eşi korunurken hamile kaldi.ne agladi sizladi dussun diye calisti ama olmadi bebegi 8 aylik simdi.bizede ver ya rabbim

Cnm bircok belirtin var belkide hamilesindir.adet belirtileri le ayni oluyormus zaten.test yapmayi denesen..5 gun geçmiş

dayanamayip 4 gün önce yapmistim. Negatifti. Tekrar yapmaktan korkuyorum, cünkü adet olacagimdan hemen hemen emin gibiyim...buna ragmen o tek cizgiyi görmek istemiyorum Eger yarin sabahada tam kanamam olmazsa bidaha yaparim Rabbim herseyin en hayirlisini bilir ama artik her bebek gördügümde gözlerim sistem disi yasariyor. oooofff allahim sen büyüksün!

Evt benim eltim hic istemiyordu özenle korunuyordu eşi korunurken hamile kaldi.ne agladi sizladi dussun diye calisti ama olmadi bebegi 8 aylik simdi.bizede ver ya rabbim

diorum ya neyse Rabbim gönlümüze göre verir inşallah....bu bebeği neden bu kadar isteiğimi bilmiyorum ama artık istiyorum çünkü ailemden uzakta yaşıyorum ve eşimden başka kimsem yok sayılır..dilerim bebişimizde olur onun varlığı bile yeter bana...

bu duygu ben de de var bi bebek ağlasa içim acıyor ya...ilginç ama şunu duymuştum anne hamile kalacağı zaman bu duyguları psikolojik olarak yaşarmış belirti sayılır kısaca...:26::26::26:

Canim anlamak zor..
Bizim ikiz gelinlerimiz var her ikiside suan ikinciye hamile ama nasil yapiolar ayni gun karar verip birakiolar korunmayi bide dk hapi kulaniolar ayni zamanlarda hamile kalip ayni zamanda dogurdular ilk bebegi simdi gene ayni zamanda hamililer..
Anlamadim gitti..?

Vayy be işe bak sen yaaaaa.len kac aydir bekliyorum yaaaa

O hatayi bende yaptim cnm aynen kimseye de soylemedim deli dicekler.:26: simdi bende elim gitmiyo teste

Kizlar luften cvp verin beta degerm 5 ckti
Mrb gulcanciimmm ilk once sunu sorayim bu ay hiç iğne ilaç kullandın mi?seni umutlandirmak istemem ama benim bildigum bhcg 5ve üzeri hamislik demek onemli olan bhcg nin iki gunde bir iki kat artmasi seninki kritik bi noktada iki gun sonra yine kan testi yaptir deger yukselmisse hamissin ki belirtilerde o yonde ins vardir belki gec dollenme falan olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…