Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlaaaarrrrr nolur yardım edin bana bişiler oluyor bu ay, lütfen okuyup fikir verin ne düşünsem bilemiyorum.. doktor kontrolüm cuma günü
şimdi şöyle anlatiim ben de bebek için çalışanlardanım ama bir aydır çalışıyorum :26: sat 3 ağustos adetlerim düzensizdir 25 günde sürebilir 30-32 de.. bu nedenle bat 3-5 eylül civarı.. adetlerim hep ağrılı(majezik içmeden uyuyamıyorum bile), yoğun(baya baya kan kaybı yaşarım), ve pıhtılı olur..
amma velakin bu ay 30 ağustosta kahverengi akıntım olmaya başladı ama sadece peçeteye geliyodu. tamam kırmızılar geliyor derken böööle iki gün kahverengi devam etti. ben bu arada test yaptım negatif çıktı. her neyse dün yani 1 eylülde kırmızılar gelmeye başladı ama her zaman olduğu gibi değildi; ağrım sızım yok, yoğunluğu hiç olmadığı kadar az, ve pıhtı yok! ilk defa böyle bi adet dönemi geçiriyorum :18::18::18::18: hamileliği geçtim yumurtalıklarımda bir problem olabilir mi?
bunların dışında çok halsızım, hep uykum var, yemek yiyesim gelmiyor(mide bulantım yok), bel sırt ve kas ağrılarım oluyor, karnımda şişlik var, kasık bölgesinde ara ara gelen minik ağrıcıklar var..
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

2 gündür yapıyorum negatif cnm ya... bi de adet sancım var çok fena...ama sivilce çıkmadı henüz tek umudum bu..

Canim ilac fln kullanmadim.ya belrtilerim oldugu icin gttim kan testi yaptrdim.goguslerim cok aciyo damarlar cikti bariz bi sekilde.genelde sag kasigima batma oluyo.dunde adet olacakmisim gbi karnim agridi bugunde agri var ama hafif.cok karistim ya benim bildigimde 5 ve uzeri gebelik oluyo ama doktora gosterdim yok dedi hc bse anlamadim.esimde bende cok istiyoruz bebek Allahim ins bi an once nasip eder evlat sevgini gosterir bize...

Mrb canim bi kac hun belke bi test daha yap bence....eger cok kafana takiliacaksa bi dr gorun hem kan testide yaptirmis olursun

O hatayi bende yaptim cnm aynen kimseye de soylemedim deli dicekler.:26: simdi bende elim gitmiyo teste

bende hickimseye diyemiyorum test yapinca. Bazi aylar sirf bosu bosuna umutlanmayayim diye bile yapiyorum. Ayrica cocugunuz yokmu diye soranlara, yok daha erken, düsünmüyoruz henüz diye uydurmak zorunda hissediyorum hep kendimi. Halbuki tahsilli mahsilli insanlariz sözde. Hersey lafta kaliyor mevzu bebis olunca Sen de üzülme, bence bir bayan icin hicte kolay bir imtihan degil bebissizlik

Canim drlar degerler yuksek cikmadigi sürece yoook diyorlar sen iki uc gün sonra yine yaptır test ins hamissindir canim..kaç aydır bekliyorsun

Mrb canim bi kac hun belke bi test daha yap bence....eger cok kafana takiliacaksa bi dr gorun hem kan testide yaptirmis olursun

cuma günü gidiyorum kontrole bakalım artık.. ama ilk kez böyle bir durum yaşadığım için panik oldum açıkçası biraz çok teşekkür ederim okuma zahmetine girdiğin için, baktım da azıcık uzun yazmışım

2 gündür yapıyorum negatif cnm ya... bi de adet sancım var çok fena...ama sivilce çıkmadı henüz tek umudum bu..

hayırlısı canım ya.. bende yarın sabah tekrar yapıcam gördügüm çizgi umarım kaybolmamıştır..sende içini ferah tut olumlu düşün adet sancısı gebelik olmaması demek degildir.. o dönemdede sancı hissedebilirsin..inşallah bizimledirler..

Sakin ol tatliimmm...hem rica ederim canim yaaa....bu adetindeki degisiklik herseyden olabilir havadan sudan stresten biz cok hassasiz herseyden etkileniyoruz ins adet degilde yerlesmedir canim hakkinda hayirlisi olsun

eylülcüler listemiz neden yenilenmiyo.. sewgicim sende hala eylüldesin unutma bizi hamişlerimizi ekle listeye

Canim onceki sayfalarda okudum cat ignesi olmussun bu iğnenin iceriginde bhcg vat tatlim etkusinin geçmesi için 12gun sonra falan test yapman gerek umutlarini kirmak istemem ama bende 3kez oldum cat ignesi ordan biliyorum
Uc aydir korunmuyorum canim ins oledir ya deger yukselir.simdi ben hamilemiyim degilmiyim anlamadim

Tatliiiimmmm sabir biraz biliyorum bu çok zor ama......simdi sana ne hamilesin nede hamile değilsin demek dogru değil çünkü her ikiside olabilir önemli oldm iki gun sonra degerin yukselmesidir

Arada kalmak zaten zor olani.hani daha dusuk ciksaydi deger tamam degilim diyecektim simdi emin olamiyorum ki ya.beklemek zorundayim biliyorum..

Arada kalmak zaten zor olani.hani daha dusuk ciksaydi deger tamam degilim diyecektim simdi emin olamiyorum ki ya.beklemek zorundayim biliyorum..
Sabir canim bol bol dua et ...ben 15aydir bekliyorum anne olabilmeyi beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim

hoşgeldin canım bende haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım.. doktorlar sana da korun dediler mi? bana 3 ay korun falan filan deidler hiç oralı olmadım.. ama hala yok bakalım bu ay bekliyorum artık..

Hosbulduk canım benim kendiliginden düştü...Dr. sadece1 adet dönemin geçsin sonra çalışmalara devam edebilirsin dedi .Ama 3aydir bekliyorum bende _

4 yada 5 eylül adet tarihim. Bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Tabiki kocaman bir negatifle beraber bu ay ki umutlarımda suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…