Bugun kanda beta baktrdm sonuc 5 doktor hamilelik yok dedi referans araligi da bes
Kizlar luften cvp verin beta degerm 5 ckti
cnm ben king kullaniyrm. super...kizlar yardiminiza ihtiyacım var
http://www.kadinlarkulubu.com/elekt...ri-alacagim-fikirler-lutfen.html#post31750191
lütfen bir el atin
Bugun adet gunum yani en son iko agustosta adet oldum ama duzensz adetlerim.ayrica goguslerim cok aciyo ve damarlar cikti.kafam cok karsti ya buyul bi husrana ugradim...
Canim ilac fln kullanmadim.ya belrtilerim oldugu icin gttim kan testi yaptrdim.goguslerim cok aciyo damarlar cikti bariz bi sekilde.genelde sag kasigima batma oluyo.dunde adet olacakmisim gbi karnim agridi bugunde agri var ama hafif.cok karistim ya benim bildigimde 5 ve uzeri gebelik oluyo ama doktora gosterdim yok dedi hc bse anlamadim.esimde bende cok istiyoruz bebek Allahim ins bi an once nasip eder evlat sevgini gosterir bize...
Kizlaaaaarrrrr bu sese kulak verinn :)
Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah
Seviyorum kizz sizii :))
Aynen ole hayatim yapacak bse yok beklemekten baska
ayyy canıımmm çok sevindim allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahbir hamiş daha çıktı hadi kızlar sizleride bekliyoruz inşallah arkamızdan gelirsiniz inşallahhh
nasılsınız kızlar ben bugün kan testi yaptırdım
Beta HCG 244 çıktııı
çok mutluyum hepinizi çok seviyorum, küçük kızım abla oluyor
aaa...
topik canlarim.
azcik isim vardim onu yaptim. geldim okudum veeeee... ama olmaz ki boyle hep karamsar hep karamsar.... guldugumuz gunleri unuttunuz mu yahu..... hadi simdi herkes bir silkelensin. ne yapalim adette olursak diger ay tekrar bir araya geliriz.
Amiiiinnnnnn aminn amiin amiinayy maşallah ne güzel hamile arkadaşlar teker teker geliyor darısı bekleyenlerin başına :)
Beta HCG 244 çıktııı
Mrbbb basaaam kisss hg nasilsin ne var ne yokslm kizlar, nasilsiniz?
Beta HCG 244 çıktııı
Mrbbb basaaam kisss hg nasilsin ne var ne yok
Tu tu tu tu maşallah
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm.
Evet savsakladiginin farkindayim sinirlerim bozildu zaten.icime nasil su serptin bilemezsin ya inss artar degerim insss..cook tesekkur ederik allah razi olsun hayatimcnm. degerinin iki gun de bir ikiye katlamasi lazim. o zaman gebesin diyebiliriz. o dr. biraz savsaklamis bence. cunku 5 e direk negatif denmez. kanaman yoksa korkma. muhtemelen yukselir degerin.
diger topikteki arkadasimin degeri 3.5 cikti. ertesi gun testi tekrarladi 35 olmusss.
cnm ben king kullaniyrm. super...
husran yok. sen istersen yarin bile kan testini tekrarlatabilirsin. artis varsa zaten gebelik baslamis denir.
cutemmm ben almanyadayim almayi düşündüğüm markalar Philips braun yada kenwoodcnm. degerinin iki gun de bir ikiye katlamasi lazim. o zaman gebesin diyebiliriz. o dr. biraz savsaklamis bence. cunku 5 e direk negatif denmez. kanaman yoksa korkma. muhtemelen yukselir degerin.
diger topikteki arkadasimin degeri 3.5 cikti. ertesi gun testi tekrarladi 35 olmusss.
cnm ben king kullaniyrm. super...
tmm cnm
5 eylülün geçmesini bekliyim
kızlar ilk tutturan nasıl tutturuyor şu istenmeyen gebelikler çok canımı sıkıyor rabbim bu heyecanı kalbinde taşıyana ve bu umutla yaşayana versin inşallah...
buralardayim biliyorsun diger topik issizlasti kimse gelmiyo artik...ben aynı bildiğin gibi çalışmalara devam...sen be yaptınslm hicranim nasilsin? sen buralardamisin?
iylik saglik ne olsun...
sen ne yaptin`? hayat nasil gidiyor?
allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah çok sağolun bu zor süreçte ki desteğiniz için hepinizden allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?