- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
nasılsınız kızlar ben bugün kan testi yaptırdım
beta hcg 244 çıktııı
çok mutluyum hepinizi çok seviyorum, küçük kızım abla oluyor
slm hicranim nasilsin? sen buralardamisin?
iylik saglik ne olsun...
sen ne yaptin`? hayat nasil gidiyor?
inanınkızlar
ikide bir göğsümü elliyorum,cıma var mı diye,yok
belim ağrımıyor,uffffff
daha düne kadar ben bebek istemiyorum derdim,sonra tamam dedim,al işte şimdi de olmuyor
televizyondakiler gibi olmuyormuş,deniyoruz boş geçiyor hep
Canim onceki sayfalarda okudum cat ignesi olmussun bu iğnenin iceriginde bhcg vat tatlim etkusinin geçmesi için 12gun sonra falan test yapman gerek umutlarini kirmak istemem ama bende 3kez oldum cat ignesi ordan biliyorum
Tatliiiimmmm sabir biraz biliyorum bu çok zor ama......simdi sana ne hamilesin nede hamile değilsin demek dogru değil çünkü her ikiside olabilir önemli oldm iki gun sonra degerin yukselmesidir
aaa...
topik canlarim.
azcik isim vardim onu yaptim. geldim okudum veeeee... ama olmaz ki boyle hep karamsar hep karamsar.... guldugumuz gunleri unuttunuz mu yahu..... hadi simdi herkes bir silkelensin. ne yapalim adette olursak diger ay tekrar bir araya geliriz.
Beta HCG 244 çıktııı
allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah çok sağolun bu zor süreçte ki desteğiniz için hepinizden allah razı olsun
cutemmm ben almanyadayim almayi düşündüğüm markalar Philips braun yada kenwood
bunlarla ilgili bi fikrin vari:26:
cutemmm ben almanyadayim almayi düşündüğüm markalar Philips braun yada kenwood
bunlarla ilgili bi fikrin vari:26:
canımmmmm cok güzel maşallah böyle artar gider allahın izniyle ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız :) bende yarın yaptıracağım kan tahlili yada 6 7 gibi acilede gidebilirim eşim gelince :) dünden beri testime bakıyorum kopkoyu duruyor karşımda şükürler olsun
amin canım benim inşallahcnm bnm çok sevindimmmmhayırlı olsunnn... ayy walla ne güzel darısı tüm isteyenlerin başınaaaa
ne güzel demişsin öyle kız cok sağol, canım benim allahım kimseye aratmasınburalardayim biliyorsun diger topik issizlasti kimse gelmiyo artik...ben aynı bildiğin gibi çalışmalara devam...sen be yaptın
Amin canim rabbim arkandan gelmeyi bizede nasip etsin ins....ayyy taze annem benim
canımmmmm cok güzel maşallah böyle artar gider allahın izniyle ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız :) bende yarın yaptıracağım kan tahlili yada 6 7 gibi acilede gidebilirim eşim gelince :) dünden beri testime bakıyorum kopkoyu duruyor karşımda şükürler olsun
Bugun adet gunum yani en son iko agustosta adet oldum ama duzensz adetlerim.ayrica goguslerim cok aciyo ve damarlar cikti.kafam cok karsti ya buyul bi husrana ugradim...
Hosbulduk canım benim kendiliginden düştü...Dr. sadece1 adet dönemin geçsin sonra çalışmalara devam edebilirsin dedi .Ama 3aydir bekliyorum bende_
sende sagol guldenciiimmmmm....canim kacinci ayinda hamis kaldin bu ay ozel yaptigin bisey var miydi biraz bilgilendirirmisinamin canım benim inşallah
ne güzel demişsin öyle kız cok sağol, canım benim allahım kimseye aratmasın
inşallah seninde değerin yüksek çıkar canım allahın izniyle ben gece hiç uyumadım kan testini düşünmekten çok şükür iyi çıktı
Bir kaç gün daha bekle sonra bir test yap canım seni ümitlendirmek istemem ama aynılari gebelik belirtiside olabiliyor haydi hayırlısı inşallah::)
inşallah pozitif çıkar yine canım veee böyle olursunevet canım biliyorum ve yarın 12.gün sabah yapıcam testi dua edin lütfen.. hala pozitif olsun testim..
Melek bu kiz melek..
cok dogru soyluyosun.. icimiz karardi.. vucut dinleye dinleye.. kotu haberler alaa allaa.. allah'im hayirlisini versin..
Bende cok sevindim canim.. opuyorum !!
Amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canim fransada ayni markalar var.. ve herzaman philips onde gider.. benim tercihlerim hep philipsten yana ama braunlarda guzel olur..(ikisini de bilgilerine bak hangisi daha iyise onu al canim..)
kenwood ben pek sevmiyorum kalitesi falan bilmiyorum :44::44:
Beta HCG 244 çıktııı
Canim senin sorun var miydi kac aydir tedavi goruyorsunçok bekletti bizi sıpalar..bi gelselerdi artık..
gülden79 arkadaşım tebrik ederimmm
darısı başımıza inşallahhh
Test yaptirdim bugun beta hcg 5 cikti canim ins hayirlisi diger sayfalarda var zaten yazmistim degerimi
inşallah seninde değerin yüksek çıkar canım allahın izniyle ben gece hiç uyumadım kan testini düşünmekten çok şükür iyi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?