Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

nasılsınız kızlar ben bugün kan testi yaptırdım
beta hcg 244 çıktııı
çok mutluyum hepinizi çok seviyorum, küçük kızım abla oluyor

canımmmmm cok güzel maşallah böyle artar gider allahın izniyle ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız :) bende yarın yaptıracağım kan tahlili yada 6 7 gibi acilede gidebilirim eşim gelince :) dünden beri testime bakıyorum kopkoyu duruyor karşımda şükürler olsun

Canım bende aynı senin gibiyim,kendimi dinlemekten yoruldum psikolojim bozuldu. ama takmamak gerekiyor

evet canım biliyorum ve yarın 12.gün sabah yapıcam testi dua edin lütfen.. hala pozitif olsun testim..

Melek bu kiz melek..

cok dogru soyluyosun.. icimiz karardi.. vucut dinleye dinleye.. kotu haberler alaa allaa.. allah'im hayirlisini versin..

Beta HCG 244 çıktııı

Bende cok sevindim canim.. opuyorum !!

allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah çok sağolun bu zor süreçte ki desteğiniz için hepinizden allah razı olsun

Amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cutemmm ben almanyadayim almayi düşündüğüm markalar Philips braun yada kenwood

bunlarla ilgili bi fikrin vari:26:

Canim fransada ayni markalar var.. ve herzaman philips onde gider.. benim tercihlerim hep philipsten yana ama braunlarda guzel olur..(ikisini de bilgilerine bak hangisi daha iyise onu al canim..)
kenwood ben pek sevmiyorum kalitesi falan bilmiyorum :44::44:

cutemmm ben almanyadayim almayi düşündüğüm markalar Philips braun yada kenwood

bunlarla ilgili bi fikrin vari:26:

inan yok cnm.

simdik alirken watt ina dikkat et. yani parcalamasi iyi olur o zaman. bence set degil tek blender al. o zaman daha iyi cikiyor. benim 700 watt blender ve cok memnunum. bir de govdesi celik olsun. ona dikkkat et cnm.

simdik braunun baska cihazindan memnunum. belki ona bakabilirsin.

Heeey masallah bi tane daha hamis vaaarmisssssss tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bir avazda kavus yawruna....duuu halayinida cekimmm hemennnn....

Dililililililililililililililililililililililililililililililililililililiililililil+21::118::118::118::118::118::118::118:

cnm bnm çok sevindimmmm hayırlı olsunnn... ayy walla ne güzel darısı tüm isteyenlerin başınaaaa
amin canım benim inşallah

buralardayim biliyorsun diger topik issizlasti kimse gelmiyo artik...ben aynı bildiğin gibi çalışmalara devam...sen be yaptın

Amin canim rabbim arkandan gelmeyi bizede nasip etsin ins....ayyy taze annem benim
ne güzel demişsin öyle kız cok sağol, canım benim allahım kimseye aratmasın

inşallah seninde değerin yüksek çıkar canım allahın izniyle ben gece hiç uyumadım kan testini düşünmekten çok şükür iyi çıktı

Bugun adet gunum yani en son iko agustosta adet oldum ama duzensz adetlerim.ayrica goguslerim cok aciyo ve damarlar cikti.kafam cok karsti ya buyul bi husrana ugradim...

Bir kaç gün daha bekle sonra bir test yap canım seni ümitlendirmek istemem ama aynılari gebelik belirtiside olabiliyor haydi hayırlısı inşallah::)

sende sagol guldenciiimmmmm....canim kacinci ayinda hamis kaldin bu ay ozel yaptigin bisey var miydi biraz bilgilendirirmisin

evet canım biliyorum ve yarın 12.gün sabah yapıcam testi dua edin lütfen.. hala pozitif olsun testim..
inşallah pozitif çıkar yine canım veee böyle olursun

aminnnnnnnn

gülden79 arkadaşım tebrik ederimmm

darısı başımıza inşallahhh

Beta HCG 244 çıktııı

canım benim nasıll sevindim anlatamam.. darısı diger bekleyenlere inşallah.. sen ikiledin bak bizede ilkini yaşatır inşallah rabbim

inşallah seninde değerin yüksek çıkar canım allahın izniyle ben gece hiç uyumadım kan testini düşünmekten çok şükür iyi çıktı

inşallah canım bende hiç uyuyamadım heyecan mutluluk hepsi bi arada kaç kere uyandım hep aklım ondaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…