bu ikinci ayımdı canım geçen ayda hamileydim ama kimyasal gebelikmiş 5 gün sonra düştü bu ikinci de kan değerim yüksek çıktı çok şükür, yaptığım özel bişey yok canım sadece burda arkadaşlara ilişki tavsiyeleri vermiştim yasende sagol guldenciiimmmmm....canim kacinci ayinda hamis kaldin bu ay ozel yaptigin bisey var miydi biraz bilgilendirirmisin
gülden79 arkadaşım tebrik ederimmm
darısı başımıza inşallahhh
canım benim nasıll sevindim anlatamam..darısı diger bekleyenlere inşallah.. sen ikiledin bak bizede ilkini yaşatır inşallah rabbim
çok bekletti bizi sıpalar..bi gelselerdi artık..
Canim senin sorun var miydi kac aydir tedavi goruyorsun
bu ikinci ayımdı canım geçen ayda hamileydim ama kimyasal gebelikmiş 5 gün sonra düştü bu ikinci de kan değerim yüksek çıktı çok şükür, yaptığım özel bişey yok canım sadece burda arkadaşlara ilişki tavsiyeleri vermiştim yaonları yine uyguladım her seferinde tutuyor maşşallah bir kızım var ama bu beşinci gebeliğim, geçmiş sayfalarda var okumak istersen canım biraz utanmıştım yazarken tekrar yazmayim şimdi
çok sağol canım amin darısı hepinizin başına
bu ikinci ayımdı canım geçen ayda hamileydim ama kimyasal gebelikmiş 5 gün sonra düştü bu ikinci de kan değerim yüksek çıktı çok şükür, yaptığım özel bişey yok canım sadece burda arkadaşlara ilişki tavsiyeleri vermiştim yaonları yine uyguladım her seferinde tutuyor maşşallah bir kızım var ama bu beşinci gebeliğim, geçmiş sayfalarda var okumak istersen canım biraz utanmıştım yazarken tekrar yazmayim şimdi
çok sağol canım amin darısı hepinizin başına
ya bende hic kenwood kullanmadim ama güzel görünüyor larCanim fransada ayni markalar var.. ve herzaman philips onde gider.. benim tercihlerim hep philipsten yana ama braunlarda guzel olur..(ikisini de bilgilerine bak hangisi daha iyise onu al canim..)
kenwood ben pek sevmiyorum kalitesi falan bilmiyorum :44::44:
braunun hangi cihazibdan memnunsun canıminan yok cnm.
simdik alirken watt ina dikkat et. yani parcalamasi iyi olur o zaman. bence set degil tek blender al. o zaman daha iyi cikiyor. benim 700 watt blender ve cok memnunum. bir de govdesi celik olsun. ona dikkkat et cnm.
simdik braunun baska cihazindan memnunum. belki ona bakabilirsin.
canım ben mayısta korunmayı bırakınca kendiliginden hamile kaldım..haziranda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.. bi sebebi yoktu.. onun üzerine hızlandırmak için klomene başladım..iki ay yumurtalar tekti ve çatladı bu üçüncü ay iki yumurta olunca ben igne yapmasını istedim doktorun çünkü ikisininde çatlamasını istedim.. 23 agustos igne oldum işte bakalım inşallah ikiz ikiz gelir bebişlerim
ne yapiyon tatlım yaw
amin inşallah hepiniz için dua edicem canım benim, hep kalabalık ailem olsun isterdim rabbim nasip etti inşallah sağlıklı olur bebişim, biraz geç oldu yaşım 34 ama şükürler olsun allaha dualarımı kabul etti kızım 22 aylık daha ve kardeşiyle arkadaş olucak inşallahcanım benim nasıll sevindim anlatamam..darısı diger bekleyenlere inşallah.. sen ikiledin bak bizede ilkini yaşatır inşallah rabbim
inşallah canım bende hiç uyuyamadım heyecan mutluluk hepsi bi arada kaç kere uyandım hep aklım ondaydı :)
buralardayim biliyorsun diger topik issizlasti kimse gelmiyo artik...ben aynı bildiğin gibi çalışmalara devam...sen be yaptın
Amin canim rabbim arkandan gelmeyi bizede nasip etsin ins....ayyy taze annem benim
hayırlısı canım bu gidişle bende ekime kalıcam gibi hiç bir tık yok dahaolmayacak gibi hissediyorum.
ya bende hic kenwood kullanmadim ama güzel görünüyor lar
ama sanırım Philips alcam:44:
braunun hangi cihazibdan memnunsun canım
KİMYASAL GEBELİK GİBİ OLAN DURUMLARDA HALK ARASINDA YERİNİ TEMİZLİYOR DENİYORMUŞ ERTESİ AY ÇOK KOLAY HAMİLE KALINIYORMUŞ , YANİ ÖNCE Bİ GÜNÜ FELAN SAPITIYORMUŞ VS SONRA ADET GELİYORMUŞ SONRAKİ AY PIT DİYE HAMİŞ OLUNUYORMUŞ EBE SÖYLEMİŞTİ , BENDE HAMİŞ OLAYDIM GARİİİDR ACELE ETME BU NE ACELE DİO DEMESİ KOLAY SANKİ :) BİR AN ÖNCE EVLADIMM OSSUN PIT DİE ÇIKARAYIM İNŞ. SAGLIKLI HAYIRLI SEİKİLDEE YASAGIM DOLDU 4. AYIMA GİRİYORUM ERKEN DEĞİLDİR DEMİ ARKADAŞLAR ÇOK MU ACELE EDİYORUM YOKSA KÜRTAJ OLALI 4. AYA GİRİYORUM
Zamani var demekki canim yaaa ...sen kendine iyi bi dr bul ve yenuden başla benceartık kısırlık topiklerine bakmaya başladım
psikolojim çok bozuldu icranım yaaa
neden olmuyor? neden gelmio bu bebişler
çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallahGulden 79 tebrik ederim.....ben sonradan okudum :)
KİMYASAL GEBELİK GİBİ OLAN DURUMLARDA HALK ARASINDA YERİNİ TEMİZLİYOR DENİYORMUŞ ERTESİ AY ÇOK KOLAY HAMİLE KALINIYORMUŞ , YANİ ÖNCE Bİ GÜNÜ FELAN SAPITIYORMUŞ VS SONRA ADET GELİYORMUŞ SONRAKİ AY PIT DİYE HAMİŞ OLUNUYORMUŞ EBE SÖYLEMİŞTİ , BENDE HAMİŞ OLAYDIM GARİİİDR ACELE ETME BU NE ACELE DİO DEMESİ KOLAY SANKİ :) BİR AN ÖNCE EVLADIMM OSSUN PIT DİE ÇIKARAYIM İNŞ. SAGLIKLI HAYIRLI SEİKİLDEE YASAGIM DOLDU 4. AYIMA GİRİYORUM ERKEN DEĞİLDİR DEMİ ARKADAŞLAR ÇOK MU ACELE EDİYORUM YOKSA KÜRTAJ OLALI 4. AYA GİRİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?