Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sende sagol guldenciiimmmmm....canim kacinci ayinda hamis kaldin bu ay ozel yaptigin bisey var miydi biraz bilgilendirirmisin
bu ikinci ayımdı canım geçen ayda hamileydim ama kimyasal gebelikmiş 5 gün sonra düştü bu ikinci de kan değerim yüksek çıktı çok şükür, yaptığım özel bişey yok canım sadece burda arkadaşlara ilişki tavsiyeleri vermiştim ya onları yine uyguladım her seferinde tutuyor maşşallah bir kızım var ama bu beşinci gebeliğim, geçmiş sayfalarda var okumak istersen canım biraz utanmıştım yazarken tekrar yazmayim şimdi

gülden79 arkadaşım tebrik ederimmm

darısı başımıza inşallahhh

çok sağol canım amin darısı hepinizin başına

Canim senin sorun var miydi kac aydir tedavi goruyorsun

canım ben mayısta korunmayı bırakınca kendiliginden hamile kaldım..haziranda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.. bi sebebi yoktu.. onun üzerine hızlandırmak için klomene başladım..iki ay yumurtalar tekti ve çatladı bu üçüncü ay iki yumurta olunca ben igne yapmasını istedim doktorun çünkü ikisininde çatlamasını istedim.. 23 agustos igne oldum işte bakalım inşallah ikiz ikiz gelir bebişlerim

İnşallahhh canımmm bukez bizimde sağlıkla tutar inşallahhh

Aaaa oyle mi bu sefer once keseyi görür sonra pit pitlari duyar sonrada saglikli bi şekilde kucağına alirsin ins...hiimm ben telden giriyorumda eski sayfari karistirmakla bulabilecegimi sanmiyorum supeermanlarin akmamasi icin mi biseyler yapmustim iliskide oyle hatirladimda:26:herkes biseyler onerdigi icin kim ne demişti karistiriyorum

ya bende hic kenwood kullanmadim ama güzel görünüyor lar
ama sanırım Philips alcam:44:
braunun hangi cihazibdan memnunsun canım

Ayyyy hadi ins canim yaaa

canım benim nasıll sevindim anlatamam.. darısı diger bekleyenlere inşallah.. sen ikiledin bak bizede ilkini yaşatır inşallah rabbim
amin inşallah hepiniz için dua edicem canım benim, hep kalabalık ailem olsun isterdim rabbim nasip etti inşallah sağlıklı olur bebişim, biraz geç oldu yaşım 34 ama şükürler olsun allaha dualarımı kabul etti kızım 22 aylık daha ve kardeşiyle arkadaş olucak inşallah

inşallah canım bende hiç uyuyamadım heyecan mutluluk hepsi bi arada kaç kere uyandım hep aklım ondaydı :)

kız benim gözlerim kan çanağı gibi hala uyumadım perişan haldeyim bilgisayarın başında inşallah sağlıklı olsunlarda perişan olalım biz olsun böyleyim aynı

buralardayim biliyorsun diger topik issizlasti kimse gelmiyo artik...ben aynı bildiğin gibi çalışmalara devam...sen be yaptın

Amin canim rabbim arkandan gelmeyi bizede nasip etsin ins....ayyy taze annem benim

evet haklisin issiz öbüt topikler,

önce cevap yazamadim isyerindeyim, o yüzden patron gelip gidiyor :)
walla ne olsun hep ayni, ayni tas ayni haman

KIZLAR bugün evlilik yildönünümüz acaba kocise ne hediye etsm yada nasil bir süpriz ????

KİMYASAL GEBELİK GİBİ OLAN DURUMLARDA HALK ARASINDA YERİNİ TEMİZLİYOR DENİYORMUŞ ERTESİ AY ÇOK KOLAY HAMİLE KALINIYORMUŞ , YANİ ÖNCE Bİ GÜNÜ FELAN SAPITIYORMUŞ VS SONRA ADET GELİYORMUŞ SONRAKİ AY PIT DİYE HAMİŞ OLUNUYORMUŞ EBE SÖYLEMİŞTİ , BENDE HAMİŞ OLAYDIM GARİİİ DR ACELE ETME BU NE ACELE DİO DEMESİ KOLAY SANKİ :) BİR AN ÖNCE EVLADIMM OSSUN PIT DİE ÇIKARAYIM İNŞ. SAGLIKLI HAYIRLI SEİKİLDEE YASAGIM DOLDU 4. AYIMA GİRİYORUM ERKEN DEĞİLDİR DEMİ ARKADAŞLAR ÇOK MU ACELE EDİYORUM YOKSA KÜRTAJ OLALI 4. AYA GİRİYORUM

hayırlısı canım bu gidişle bende ekime kalıcam gibi hiç bir tık yok daha olmayacak gibi hissediyorum.

slm canım neden öyle diyosun ya daha erken olur merak etme hayırlısı bugün herkes umutsuz ve mutsuz hemde daha adet bile olmadan iyi düşünelim iyi olsun .Olmasada sen demiyomusun hep önümüzdeki maçlara bakacaz :) hayırlısı olsun İnş.

merhaba arkadaslar...negüzel hamiş haberleri var.....bakalım benım bat 5 eylül merak içindeyim....

inş isteyen herkesin bebişi olsun allahım....aminnn....

bence kendini hazir hissediyrsan basla cnm.

ben ilk kurtaj sonrasi 3 ay yasakliydim. bekledim. 4. ayda gbeydim.
ne yazikki o da dustu. bu kez 6 ay dediler. 3 bekledim. 3 aydir da neiyrm. yani bu kez hemn olmadi cnm. onun icin beklem derim.

Gulden 79 tebrik ederim.....ben sonradan okudum :)
çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah

canım ben geçen ay kimyasal düşük yaşadım ve bu ay hamileyim benimki erken düştüğü için korunmadım hiç 5 haftalıktı maalesef ,
inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…