çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah
canım ben geçen ay kimyasal düşük yaşadım ve bu ay hamileyim benimki erken düştüğü için korunmadım hiç 5 haftalıktı maalesef ,
inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım
:128::128::128::129::129::129::129:
bende aynı konudan müzdiripim arakadaşım
merhaba arkadaslar...negüzel hamiş haberleri var.....bakalım benım bat 5 eylül merak içindeyim....
inş isteyen herkesin bebişi olsun allahım....aminnn....
Kizlar bugün tam bir yil oldu evleneli, bana bir kac öneriniz ola bilirmis? ne süprizi yapa bilirim, yada ne hediye ala bilirim (fazla param yok) .....
yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz canım cüzdan aldım ben...
Kizlar bugün tam bir yil oldu evleneli, bana bir kac öneriniz ola bilirmis? ne süprizi yapa bilirim, yada ne hediye ala bilirim (fazla param yok) .....
yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz canım cüzdan aldım ben...
almistim canim ona bir cüzdan...
wallahimi...ne güzel ayni günde evlenmisiz :)
ben ona bir mektup yazdim...yazmayi severim. bugünde hafta ici oldugu icin fazla birsey yapamiyoruz
almistim canim ona bir cüzdan...
wallahimi...ne güzel ayni günde evlenmisiz :)
ben ona bir mektup yazdim...yazmayi severim. bugünde hafta ici oldugu icin fazla birsey yapamiyoruz
bende süprizleri sevmem eşimde :) cüzdan aldım diye bana trip attı 2-3 gün (cuma günü verdimde hediyeyi) bir daha bana sormadan bana sürpriz yapma diyor, sorarsam adı sürpriz olmaz diyorum ama yok olsun sen yinede sor diyor garip yani
bu ikinci ayımdı canım geçen ayda hamileydim ama kimyasal gebelikmiş 5 gün sonra düştü bu ikinci de kan değerim yüksek çıktı çok şükür, yaptığım özel bişey yok canım sadece burda arkadaşlara ilişki tavsiyeleri vermiştim yaonları yine uyguladım her seferinde tutuyor maşşallah bir kızım var ama bu beşinci gebeliğim, geçmiş sayfalarda var okumak istersen canım biraz utanmıştım yazarken tekrar yazmayim şimdi
çok sağol canım amin darısı hepinizin başına
bende süprizleri sevmem eşimde :) cüzdan aldım diye bana trip attı 2-3 gün (cuma günü verdimde hediyeyi) bir daha bana sormadan bana sürpriz yapma diyor, sorarsam adı sürpriz olmaz diyorum ama yok olsun sen yinede sor diyor garip yani
wallami ilk duyuyorum daha
birde sana trip atti haa....
vay be :)
benimki cok sever süprizleri
hayırlısı canım ya.. bende yarın sabah tekrar yapıcam gördügüm çizgi umarım kaybolmamıştır..sende içini ferah tut olumlu düşün adet sancısı gebelik olmaması demek degildir.. o dönemdede sancı hissedebilirsin..inşallah bizimledirler..
slm canım neden öyle diyosun ya daha erken olur merak etme hayırlısı bugün herkes umutsuz ve mutsuz hemde daha adet bile olmadan iyi düşünelim iyi olsun .Olmasada sen demiyomusun hep önümüzdeki maçlara bakacaz :) hayırlısı olsun İnş.
CANIM BİZİMDE DÖRDÜNCÜ İNŞALLAH BİZDE TUTURURUZ BU AY DAHA 22 SİNE ÇOK VAR ÇALIŞMA AŞAMASINDAYIZ BİDE DÜĞÜNLER VAR KAYNANA TARAFINDA HABİRE SORUYOR BOĞASIM GELİYOEylulun gulu eylulde hamis kalir ins canimhg aramiza ilk denemen mi[/QUOT
hoşbulduk hıcran
4 denemem bu inş bu ay güzel haberi birlikte alırız
MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAHKizlaaaaarrrrr bu sese kulak verinn :)
Test yaptim evime geldim yarim saat once yaptim koyu ikinci cizgi cikti cok sukur :)) 1 eylulculer iyi cikti hadi farisi tum bekleyenlere insallah
Seviyorum kizz sizii :))
nasılsınız kızlar ben bugün kan testi yaptırdım
Beta HCG 244 çıktııı
çok mutluyum hepinizi çok seviyorum, küçük kızım abla oluyor
CANIM BENİM ÇOK MUTLU OLDUM KESESİNİ GÖR KALBİNİ DUY KUCAĞINA AL İNŞALLAH BİDEDE DUA ET
Dayanamayıp yaptığım erken gebelik testinde negatifi görmemle beraber bu ay ki umutlarımda suya düştü.
Batım 4 yada 5 eylül. Beklenen adetten 4 gün öncesine kadar çıkıyormuş bu testte. Benim 2 yada 3 gün var. Olsaydı şuanda çıkmıştı
cnm. adet gelmeden umit kaybetmek yok.
hem o erken gebelik testlerine cok guvenmiyr bizim kizlar. bence adeti bekleyip tekrarlamalisin cnm.
Dayanamayıp yaptığım erken gebelik testinde negatifi görmemle beraber bu ay ki umutlarımda suya düştü.
Batım 4 yada 5 eylül. Beklenen adetten 4 gün öncesine kadar çıkıyormuş bu testte. Benim 2 yada 3 gün var. Olsaydı şuanda çıkmıştı
valla canım hepsini sil kafandan ben c.tesi gittim eczaneye gebelik testi istedim çat çat çekmeceden çıkardı bu günü geçince bu 1 gün kala bu 2 gün bu üç bu 5-7 gün hepsinede ayrı ayrı fiyat yuh dedim ya almadım da yapmadımda. sende boşver unut o testi az sabır İnş. Rabbim hayırlısıyla verecek üzülmek yok umut var
kızlar moralim çok bozuk iğnenin etkileriymiş bütün yaşadıklarım. aslında herkes uyardı kendimi çok kaptırmamaya çalıştım ama yinede umutlanmışım. göğüslerimin ağrısı geçti şişliği indi belimdeki kasıklarımdaki tüm ağrı sızılar geçti. bata son 5 gün bakalım hayırlısı artık düşünmek istemiyorum diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum bi türlü.
bir taraftanda bu bana imtihan değil ceza diyorum.Allah sana sağlıklı bebek verdim sahip çıkamadın evlat hasretini yaşa artık diyor sanki
çok üzgünüm çoooookkkk bebeğim gideli 8 ay oldu yaralarımı başka bebeğin sevgisiyle saramadım içimdeki vicdan azabını biraz olsun dindiremedim ama bana hak bu.
ne yapsam bilmiyorum ne çatlatma iğnesi fayda ediyor ne hergün ilişki ne gün aşırı ilişki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?