Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

insallah canim...bekledigim mucize olur insallah.
ne zamandir deniyorsunuz?

allahim isteyen herkeze versin.
kimseyi evlat acisi kimseye evlatla sinamasin

Kizlar bugün tam bir yil oldu evleneli, bana bir kac öneriniz ola bilirmis? ne süprizi yapa bilirim, yada ne hediye ala bilirim (fazla param yok) .....
yardimci olursaniz sevinirim

evlilik yıldönümüzün kutlu olsun canım, aaslında bakarsan benim için en güzel evlilik yıldönümü hediyesi hamile kalmak ve sağ salim hayırlısıyla bebeğimi dünyaya getirmek, Rabbim inşallah bu ay yüzümü güldürür ve bize bebeğimizi hediye eder :)

Tebrikler Güldencim, darisi basimiza
daha önce yapilmasi gereken neler yazmistin? Önceki sayfalardan baya bi aramak lazim bulabilmek icin. Biraz zor bulmasi ama belki sayfa sayisini söyleyebilirsen biliyorsan iyi olurdu bizim icinde ya :78:

inşallah canım..sancım bi saat felan sürüp geçti anlamadım gitti..beklicez bakalım..

ay nebilim canım pek belirti yok gibi aslında varda onlarda normal adet zamanıda oluyor amann kafayı yedik biz düşünmekten galiba
olursa olur olmazsa aynen öle önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :) karnımın ağrısından pekbişey anlamyrm zaten 1haftadır ishal gibiyim fazla sıkıştırmıyor ama yeşil çay içiyordum ondanmı oluyor anlamadım bugun içmyrm bakalm devam edecekmi.

Dayanamayıp yaptığım erken gebelik testinde negatifi görmemle beraber bu ay ki umutlarımda suya düştü.

Batım 4 yada 5 eylül. Beklenen adetten 4 gün öncesine kadar çıkıyormuş bu testte. Benim 2 yada 3 gün var. Olsaydı şuanda çıkmıştı

cnm. adet gelmeden umit kaybetmek yok.

hem o erken gebelik testlerine cok guvenmiyr bizim kizlar. bence adeti bekleyip tekrarlamalisin cnm.

cnm. adet gelmeden umit kaybetmek yok.

hem o erken gebelik testlerine cok guvenmiyr bizim kizlar. bence adeti bekleyip tekrarlamalisin cnm.

Kendimi kaptırmak istemiyorum canım. Hiçbir belirtimde yok zaten. Hamile kalanların yazdığı en büyük belirti göğüsler. Benim göğüslerde tık yok, ne ağrı ne bişey. Testtede çıkmadı. Umutlarım bitti artık.

valla canım hepsini sil kafandan ben c.tesi gittim eczaneye gebelik testi istedim çat çat çekmeceden çıkardı bu günü geçince bu 1 gün kala bu 2 gün bu üç bu 5-7 gün hepsinede ayrı ayrı fiyat yuh dedim ya almadım da yapmadımda. sende boşver unut o testi az sabır İnş. Rabbim hayırlısıyla verecek üzülmek yok umut var

Benimki 4 gün kala sonuç verendendi canım. 12 TL ye aldım. Çokta pahalı değildi.

bebegm ltfem kndnı üzme nasl yazdysan bni agltcaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…