valla canım hepsini sil kafandan ben c.tesi gittim eczaneye gebelik testi istedim çat çat çekmeceden çıkardı bu günü geçince bu 1 gün kala bu 2 gün bu üç bu 5-7 gün hepsinede ayrı ayrı fiyat yuh dedim ya almadım da yapmadımda. sende boşver unut o testi az sabır İnş. Rabbim hayırlısıyla verecek üzülmek yok umut var
cnm. adet gelmeden umit kaybetmek yok.
hem o erken gebelik testlerine cok guvenmiyr bizim kizlar. bence adeti bekleyip tekrarlamalisin cnm.
inş cnm senin de hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda
Cutecim bise sormak istiyorum.benim bat 4 yada 5 eylül mide bulantim beni dusunduruyor. ben gece acile gitsem tahlil istesemm yaparlar mi(azarlamalarindan korkuyorum) ve varsa tahlilde cikarmi
ay nebilim canım pek belirti yok gibi aslında varda onlarda normal adet zamanıda oluyor amann kafayı yedik biz düşünmekten galiba
olursa olur olmazsa aynen öle önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :) karnımın ağrısından pekbişey anlamyrm zaten 1haftadır ishal gibiyim fazla sıkıştırmıyor ama yeşil çay içiyordum ondanmı oluyor anlamadım bugun içmyrm bakalm devam edecekmi.
heyecanlı canım cok sevindim allah sagsalim kucağına almaknasip etsin inşalla
psikom Nerelerdesin ya özledim valla ben persembe günü Laparoskopi olacam bakalım hayırlısı
inşallahh bana ve herkese nasip etsin güzel bebişlerrr.. bu ay hastalandım maleseff... suya düştüüübittikten sonraa çalışmalara devamm... ay sonuna kaldııkkk artık napcazzz..?? :26:
amannnnn girmicem girmicem dedim ama çatladım kaç haftadır... aaaaaaaaaaaaaa walla içim patladı beeeee :))))) geldim işte napım olacağı varsa olur düşününce de olur düşünmediğinde de olur... :))))
gülden, heyecanlı çok tebrik ederim canlarım ağustosta birlikte bekledik siz eylülde iyi haberi aldınız darısı başımıza artık...
özlemişim kız sizi. :))
iyi yaptn kıssssssozlettn kndni
ayyyy walla sus sus içimden okudum okudum yazamadım ya çatladım çatladım...
kızlarrrrr bn geldm oku oku btmdı wala yaaa snr oldum
İnş. Allah isteyen herkese sağlıkla mutlulukla nasip etsin bak ne güzel umutlusun sen yıkılmak yok kızlar moral en önemlisi olacak hepimizin göbüşleri er yada geç dolacak
Hg cnm.hele ki cepten giriyorsan tam bir işkence
Cutecim bise sormak istiyorum.benim bat 4 yada 5 eylül mide bulantim beni dusunduruyor. ben gece acile gitsem tahlil istesemm yaparlar mi(azarlamalarindan korkuyorum) ve varsa tahlilde cikarmi
amannnnn girmicem girmicem dedim ama çatladım kaç haftadır... aaaaaaaaaaaaaa walla içim patladı beeeee :))))) geldim işte napım olacağı varsa olur düşününce de olur düşünmediğinde de olur... :))))
gülden, heyecanlı çok tebrik ederim canlarım ağustosta birlikte bekledik siz eylülde iyi haberi aldınız darısı başımıza artık...
özlemişim kız sizi. :))
kiz catlicaaana gel şöyle icini dok sen de dimi amaayyyy walla sus sus içimden okudum okudum yazamadım ya çatladım çatladım...
insan duramyo dmi bakmadan
kiz catlicaaana gel şöyle icini dok sen de dimi ama
canim piskolojik de ola bilir, ona bakma fazla düsünmemeye calis.
catladinmi :)
ay bende senin gibi demistim canim..girmicem diye, ama 2 gün dayana bildim...
sen baya iyi dayanmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?