Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

inşallahh bana ve herkese nasip etsin güzel bebişlerrr.. bu ay hastalandım maleseff... suya düştüüü bittikten sonraa çalışmalara devamm... ay sonuna kaldııkkk artık napcazzz..?? :26:

cnm. adet gelmeden umit kaybetmek yok.

hem o erken gebelik testlerine cok guvenmiyr bizim kizlar. bence adeti bekleyip tekrarlamalisin cnm.

Cutecim bise sormak istiyorum.benim bat 4 yada 5 eylül mide bulantim beni dusunduruyor. ben gece acile gitsem tahlil istesemm yaparlar mi(azarlamalarindan korkuyorum) ve varsa tahlilde cikarmi

inş cnm senin de hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda

inş canım tesekkür ederim msj ın için....allah bebegini kucagına almayı nasıp etsininşş.....hamiş olarak benim içinde dua eder misin rabbim banada nasıp etsin bu güzel duyguları melegimi

Cutecim bise sormak istiyorum.benim bat 4 yada 5 eylül mide bulantim beni dusunduruyor. ben gece acile gitsem tahlil istesemm yaparlar mi(azarlamalarindan korkuyorum) ve varsa tahlilde cikarmi

kızlarrrrr bn geldm oku oku btmdı wala yaaa snr oldum

ben çaydı mekikti herşeyi bıraktım valla evi bile temizlemedim bu hafta sonu benimde 3-4 gün önce karnım çok ağrıyodu ya bugünde sancı gibi varla yok arası bişey ayrıca bendede pek belirti yok herkes göğüs diyo bakıyorum yumuşacık arada işyerindede bakasım geliyo sertleşmişmidir diye kendimi zor tutuyorum millet dicek sapık

heyecanlı canım cok sevindim allah sagsalim kucağına almaknasip etsin inşalla

psikom Nerelerdesin ya özledim valla ben persembe günü Laparoskopi olacam bakalım hayırlısı

amannnnn girmicem girmicem dedim ama çatladım kaç haftadır... aaaaaaaaaaaaaa walla içim patladı beeeee :))))) geldim işte napım olacağı varsa olur düşününce de olur düşünmediğinde de olur... :))))

gülden, heyecanlı çok tebrik ederim canlarım ağustosta birlikte bekledik siz eylülde iyi haberi aldınız darısı başımıza artık...

özlemişim kız sizi. :))

inşallahh bana ve herkese nasip etsin güzel bebişlerrr.. bu ay hastalandım maleseff... suya düştüüü bittikten sonraa çalışmalara devamm... ay sonuna kaldııkkk artık napcazzz..?? :26:

İnş. Allah isteyen herkese sağlıkla mutlulukla nasip etsin bak ne güzel umutlusun sen yıkılmak yok kızlar moral en önemlisi olacak hepimizin göbüşleri er yada geç dolacak

iyi yaptn kıssssssozlettn kndni

lingen canım perşembeye az kalmış... sonrasında ne kadar süre korunacaksın ya da korunacak mısın benim hiç bir belirti yok... bu ay da olmadı sanırım... hayırlısı ya takmıyorum artık kafama...

İnş. Allah isteyen herkese sağlıkla mutlulukla nasip etsin bak ne güzel umutlusun sen yıkılmak yok kızlar moral en önemlisi olacak hepimizin göbüşleri er yada geç dolacak

aynen öylee canımmmm..... güzel güzel haberler vericez inşalahhhh....

canim piskolojik de ola bilir, ona bakma fazla düsünmemeye calis.

catladinmi :)
ay bende senin gibi demistim canim..girmicem diye, ama 2 gün dayana bildim...
sen baya iyi dayanmisin

canim piskolojik de ola bilir, ona bakma fazla düsünmemeye calis.

catladinmi :)
ay bende senin gibi demistim canim..girmicem diye, ama 2 gün dayana bildim...
sen baya iyi dayanmisin

:)))) kız 10 günü tatildeydik eşim telefonları kilitledi kasaya annemi ararken arada açıp baktım işte :)))
Yoksa bende dayanamam ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…