- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
Arkadaşlarr Bat.a 6 gün var ben dayanamadım bugün test yaptım ve çoooook silik bir ikinci çizgi çıktı ama o kadar silikki mikroskopla baksan anca görürsün :) Ben gözüm kamaştı heralde diyip eşime gösterdim o da pembemsi gölge gibi bişey var dedi..Test yapıp negatif çıkan arkadaşlar acep direkt bembeyaz mı çıktı yoksa benim gibi görünmesede silik bişeyler oluo mu hep :) bkaçgün sonra tekrar yapıcam koyulaşsın kızlar dua edin noolur(
Arkadaşlarr Bat.a 6 gün var ben dayanamadım bugün test yaptım ve çoooook silik bir ikinci çizgi çıktı ama o kadar silikki mikroskopla baksan anca görürsün :) Ben gözüm kamaştı heralde diyip eşime gösterdim o da pembemsi gölge gibi bişey var dedi..Test yapıp negatif çıkan arkadaşlar acep direkt bembeyaz mı çıktı yoksa benim gibi görünmesede silik bişeyler oluo mu hep :) bkaçgün sonra tekrar yapıcam koyulaşsın kızlar dua edin noolur(
Cutecim bise sormak istiyorum.benim bat 4 yada 5 eylül mide bulantim beni dusunduruyor. ben gece acile gitsem tahlil istesemm yaparlar mi(azarlamalarindan korkuyorum) ve varsa tahlilde cikarmi
ben çaydı mekikti herşeyi bıraktım valla evi bile temizlemedim bu hafta sonubenimde 3-4 gün önce karnım çok ağrıyodu ya bugünde sancı gibi varla yok arası bişey ayrıca bendede pek belirti yok herkes göğüs diyo bakıyorum yumuşacık arada işyerindede bakasım geliyo sertleşmişmidir diye kendimi zor tutuyorum millet dicek sapık
Canım sabah idrarı ile yap geçen ay bende çok çok silik gördüm bir saat sonra tekrar baktım çizgi yoktu üstlerine tarih yaz testlerin sabah idrarı ile bak...batlarımız aynı :)) bende hiç ama hiç hamilelik belirtisi yok ama şu anda bacaklarım ağrımaya başladı galiba adet olcamkısmet...
Canim cuma gunu bnmde oyleydi pembe golgeyi bn ve esimde gormustuk fakat dun tekrarladim testi malesef cizgi yok.
Anladım canım şimdi araştırırkende gördüm zaten buharlaşmadan kaynaklanabiliomuş o çizgi.Benimde bikaç gündür belim ağrıyor ve kasıklarımda batmalar var.Aslında iş yoğunluğu yüzünden olabilir diye düşündüm bide fena üşüdüm geçen gece o yüzden olabilir diyodum ama yinede insan acaba mı diyo..Neyse inşallah 8 eylülde adet olmayız ikimizde :))
İnşallah canım... Benim bu 4. Denemem. Beklemek yoruyor insanı yoksa adet mi olacaksın, hamile misin hemen öğrensen bu kadar stresi olmayacakta bakalım bu ay bize Rabbim ne gösterecek ??
Sağol canım cevabın için o zaman napıyomuşuz ümitlenmeyip adetin geçmesini bekliyomuşuz :))
ben çaydı mekikti herşeyi bıraktım valla evi bile temizlemedim bu hafta sonubenimde 3-4 gün önce karnım çok ağrıyodu ya bugünde sancı gibi varla yok arası bişey ayrıca bendede pek belirti yok herkes göğüs diyo bakıyorum yumuşacık arada işyerindede bakasım geliyo sertleşmişmidir diye kendimi zor tutuyorum millet dicek sapık
Aynen canim.ama bn halen israrla hamile gbi hissediyorum kendimi nedense 
cnm. migden muhtemelen stresten bulaniyrdur.
hic devlette test yaptimadim cnm. bilemiyrm tepkileri ne olur. hep ozele gittim. adet gunum ve parasiyla yaptirmama ragmen yapmak istememislerdi. adetiniz gecikseydi demislerdi. hem kendini delik desik ettirme cnmm once evdeki yapacagin testte gor sonra kana git.
:))))) ay cok guldum..belirtilere takilmayin diye sabah da yazmistim. guya benim de goguslerim fena aciyordu iki gundur bitti acisi filn. adet olana kadar bekleyecegiz artikm
kiz anam belirti oldu da hamis miydik sanki bosveeeerrr salla gitsinKız hiç bir belirti yok bende bu ay ne hikmetse :))
MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH
kızlar bat 4'ü... test yapıyorum negatif,, bazen sancım oluyor sonra geçiyor, göğüs uçlarım çoook fena nerdeyse çıplak gezicem...bi de aynı şu kullandıımız kremler gibi bi akıntı geldi...tecrübeli arkadaşlar yardım lüüütfen
canım özele de gittim devlete de. devletteki doğum kontrol hapı verdi.güvenemedim özele gittim. o da hap kullan dedi. sonra araştırma hastanesine gittim üniversitenin. oradaki doktor hapı bırak bi işe yaramaz hormonlarınla oynarsın boşuna dedi çocuk için çalış dedi. bu gittiğimde kistim büyüyünce mr verdi. mr çekildim. onun sonuçlarına göre tedaviye başlıcaz dedi. eşimden de test istedi. o dediğin şartları ben bilmiyodum benimde 14 ay oldu daha evleneli. ama ne yapcağımı şaşırdım sanki kendiliğinden oluvercekmiş gibi hissediyorum hala ya
Cnm krem akinti bendede oldu nedir bilmiyorum bise bulursan yazarmisin.sanirim adet olcamiz zaman oyle akinti oluyo
cutem canim sana birsey sorucam benim bugun akintim oldu beyaz renk bayada gelmis bu nedemek bugun topuklu giymisdim baya bir gezdim giderken hicbirseyim yokdu geldim baya bir akintim gelmis bu nedem(((cnm. migden muhtemelen stresten bulaniyrdur.
hic devlette test yaptimadim cnm. bilemiyrm tepkileri ne olur. hep ozele gittim. adet gunum ve parasiyla yaptirmama ragmen yapmak istememislerdi. adetiniz gecikseydi demislerdi. hem kendini delik desik ettirme cnmm once evdeki yapacagin testte gor sonra kana git.
:))))) ay cok guldum..belirtilere takilmayin diye sabah da yazmistim. guya benim de goguslerim fena aciyordu iki gundur bitti acisi filn. adet olana kadar bekleyecegiz artikm
MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?