Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Arkadaşlarr Bat.a 6 gün var ben dayanamadım bugün test yaptım ve çoooook silik bir ikinci çizgi çıktı ama o kadar silikki mikroskopla baksan anca görürsün :) Ben gözüm kamaştı heralde diyip eşime gösterdim o da pembemsi gölge gibi bişey var dedi..Test yapıp negatif çıkan arkadaşlar acep direkt bembeyaz mı çıktı yoksa benim gibi görünmesede silik bişeyler oluo mu hep :) bkaçgün sonra tekrar yapıcam koyulaşsın kızlar dua edin noolur (

Canım sabah idrarı ile yap geçen ay bende çok çok silik gördüm bir saat sonra tekrar baktım çizgi yoktu üstlerine tarih yaz testlerin sabah idrarı ile bak...batlarımız aynı :)) bende hiç ama hiç hamilelik belirtisi yok ama şu anda bacaklarım ağrımaya başladı galiba adet olcam kısmet...

Canim cuma gunu bnmde oyleydi pembe golgeyi bn ve esimde gormustuk fakat dun tekrarladim testi malesef cizgi yok.

Cutecim bise sormak istiyorum.benim bat 4 yada 5 eylül mide bulantim beni dusunduruyor. ben gece acile gitsem tahlil istesemm yaparlar mi(azarlamalarindan korkuyorum) ve varsa tahlilde cikarmi

cnm. migden muhtemelen stresten bulaniyrdur.
hic devlette test yaptimadim cnm. bilemiyrm tepkileri ne olur. hep ozele gittim. adet gunum ve parasiyla yaptirmama ragmen yapmak istememislerdi. adetiniz gecikseydi demislerdi. hem kendini delik desik ettirme cnmm once evdeki yapacagin testte gor sonra kana git.

:))))) ay cok guldum..belirtilere takilmayin diye sabah da yazmistim. guya benim de goguslerim fena aciyordu iki gundur bitti acisi filn. adet olana kadar bekleyecegiz artikm

Anladım canım şimdi araştırırkende gördüm zaten buharlaşmadan kaynaklanabiliomuş o çizgi.Benimde bikaç gündür belim ağrıyor ve kasıklarımda batmalar var.Aslında iş yoğunluğu yüzünden olabilir diye düşündüm bide fena üşüdüm geçen gece o yüzden olabilir diyodum ama yinede insan acaba mı diyo..Neyse inşallah 8 eylülde adet olmayız ikimizde :))

İnşallah canım... Benim bu 4. Denemem. Beklemek yoruyor insanı yoksa adet mi olacaksın, hamile misin hemen öğrensen bu kadar stresi olmayacakta bakalım bu ay bize Rabbim ne gösterecek ??

İnşallah canım... Benim bu 4. Denemem. Beklemek yoruyor insanı yoksa adet mi olacaksın, hamile misin hemen öğrensen bu kadar stresi olmayacakta bakalım bu ay bize Rabbim ne gösterecek ??

Bizimde 3. denemememizdi..Ayın ilk yarısı hiç stres olmuyor hatta bazen çocuk yapmasakmıki diye bile düşünüyorum ama son 10 12 gün kala bi telaş bi telaş görmen lazım adet günü hiiç gelmiyor o zaman..

wc bak canım sende :) valla ben bu ay biraz spor yaptım kosubandında yuruyus yaptım baya canım göğüsler zaten hep şişiyorki adet olacağın zamnda oluyr zaten o

bu ay baya erken şiştim ben geçen hafta şişti hala öyle üzerine yatamyrm ama adet zamanıda oluyr bende o benimde bugun kşam uzeri baya sancı girdi erkenmi olucam ne

Cnm bende hic devlete gitmiyorum ztn ozeldede kizabiliyorlar bazen ondan sordum. Ya ztn vazgectim yapmicam hicbirsey

MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH [/QUOTE]

Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi??

Kız hiç bir belirti yok bende bu ay ne hikmetse :))
kiz anam belirti oldu da hamis miydik sanki bosveeeerrr salla gitsin
MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH

Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi?? [/QUOTE]
tekrar gözün aydın canim degerin güz el hergün katlansin inşallah

kızlar bat 4'ü... test yapıyorum negatif,, bazen sancım oluyor sonra geçiyor, göğüs uçlarım çoook fena nerdeyse çıplak gezicem...bi de aynı şu kullandıımız kremler gibi bi akıntı geldi...tecrübeli arkadaşlar yardım lüüütfen

Cnm krem akinti bendede oldu nedir bilmiyorum bise bulursan yazarmisin.sanirim adet olcamiz zaman oyle akinti oluyo

inşallah canım ya kendiliğinden gelirde kurtuluruz bu sıkıntılardan benim rahim filminde tüpler açık hormon değerleri normal eşimin spermleride iyi olunca umutlanmıştım geçen gün tv de seyrettim çikolata kisti olduğunda sıvımı toksitmi birşey salgılıyormuş buda spermleri ve oluşan embiryoyu öldürüyormuş o yüzden umudum az ama bu kistle hamile kalanlarda var yüce Rabbim bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün bizlerde pozitifi görelim

Son düzenleme:
Cnm krem akinti bendede oldu nedir bilmiyorum bise bulursan yazarmisin.sanirim adet olcamiz zaman oyle akinti oluyo

inşallah yeni hamişlerimiz görür de fikir verir bize...araştırıyorum bu akıntıdan sonra gebe olduunu öğrenen de var ve maalesef kırmızıları karşılayan da...

Son düzenleme:
cutem canim sana birsey sorucam benim bugun akintim oldu beyaz renk bayada gelmis bu nedemek bugun topuklu giymisdim baya bir gezdim giderken hicbirseyim yokdu geldim baya bir akintim gelmis bu nedem(((

MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH

Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi?? :16

Canım tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…