Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

inşallah yeni hamişlerimiz görür de fikir verir bize...araştırıyorum bu akıntıdan sonra gebe olduunu öğrenen de var ve maalesef kırmızıları karşılayan da...

Gecen ay yine olmustu bana dedim tmm hamileyim heralde malesef adet oldum 2 3 gun sonra.insallah tersi olur

MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH

Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi?? [/QUOTE]

çok iyi canım kan değerin allah tamamına erdirsin inşallah ben avatarımı falan değiştirdim artık veeeee mayıs anneleri topiğine gidiyorum hadi sende o topike koş canım
ama buradaki arkadaşlarımı da takip edeceğim ve hepinizin güzel haberlerini alacağım inşallah

MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH

Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi?? [/QUOTE]

super cnmm masallah...

merhaba arkadaşlar ovulation testinde gülen yüzü gördüm :)) dün test yapmamıştım rüyamda gördüğüm için bugün yaptım.

25 augustos ta regl olmustum yani otomatik ovulation zamanlarına pek güvenmeyin arkadaşlar herkeste doğru çıkmıyor

ben de öyle akıntı olmuyor, az az şeffaf- beyaz bişey oluyor yoğun değil yani inşallah sizlerinkide hamileliktendir canım

tşkler güldencim...Allah bağışlasın senin de bebişi ...çok seviniyorum güzel haberler aldıkça...bulaşcak sanki birbirimize:)

Of ya kizlar yine husranlardayim ya artik tek cizgi gormekden kirmizilari gormekten kahroluyorum artik bu ay hamis olmak istiyorum hep husran hep husran yahu

merhaba kızlar bugün daha eve yeni girdim canım çıkmış durumda, yarın işe başlıyorum geçmişi okuyamadım yeni haberler var mı hamişler falan bana özet geçebilir misiniz

kiz anam belirti oldu da hamis miydik sanki bosveeeerrr salla gitsin

Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi??
tekrar gözün aydın canim degerin güz el hergün katlansin inşallah[/QUOTE]

canim çok güzel kat kat artsin değerin insallah

tatlım sendeki belrtler neydi bi anltsana

Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi??

tatlım sendeki belrtler neydi bi anltsana[/QUOTE]

Canim bende belirti fazlaydi :)
Bel agrisi 5-6 gun once basladi
10 gundur gogus agrisi var
Akintim var
Cise cikiyorum surekli
Ayak usumesi oldu
En belirginleri bunlardi canim :)

tatlım sendeki belrtler neydi bi anltsana

Canim bende belirti fazlaydi :)
Bel agrisi 5-6 gun once basladi
10 gundur gogus agrisi var
Akintim var
Cise cikiyorum surekli
Ayak usumesi oldu
En belirginleri bunlardi canim :)[/QUOTE]

tamam tatlm aklmzda blunsunda saol

Canim askolsun niye sallamayalim kimse yok zaten topikte bnde bi girip cikiyorum
Iki hamis var biri guldeb buri ben baska var mi bilmiyorum simdilik.. daridi bekleyen tum arkadaslarimiza..
sağol yavrum 2 eylülcülerden ses yok mu ki, ben yarın işe başlıyorum çok fazla giremem artık akşamdan akşama...ona da halim kalır mı bilmiyorum bi akıllı telefon almak şart oldu:44:....
bu arada benim de iplikimsi beyaz akıntım var bugün adet olcam sandım ki bata daha 9 gün var öle ağrıdı yani olası gebeliğimin 5. günündeyim sabah test yaptım ve tabiki de negatif neden ısrar ediyorsam artık... evdeki testler batıyo

Canim askolsun niye sallamayalim kimse yok zaten topikte bnde bi girip cikiyorum
Iki hamis var biri guldeb buri ben baska var mi bilmiyorum simdilik.. daridi bekleyen tum arkadaslarimiza..

Allah (c.c.) saglicakla kucagina amayi nasip etsin arkadasim.... ♥♥♥

neyse kızlar balkabağına dönüşmeden yatakta olmam lazım öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…