inşallah yeni hamişlerimiz görür de fikir verir bize...araştırıyorum bu akıntıdan sonra gebe olduunu öğrenen de var ve maalesef kırmızıları karşılayan da...
MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH
Gecen ay yine olmustu bana dedim tmm hamileyim heralde malesef adet oldum 2 3 gun sonra.insallah tersi olur
MAAŞALLAH CANIM DEĞERİNİ ÖĞREN BİRAN ÖNCE YAZ ACİLE GİT AKŞAM DEĞERİN YÜKSEK ÇIKSIN İNŞALLAH
ben de öyle akıntı olmuyor, az az şeffaf- beyaz bişey oluyor yoğun değil yani inşallah sizlerinkide hamileliktendir canım
tekrar gözün aydın canim degerin güz el hergün katlansin inşallah[/QUOTE]kiz anam belirti oldu da hamis miydik sanki bosveeeerrr salla gitsin
Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi??
Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi??
tatlım sendeki belrtler neydi bi anltsana
niye kimse beni sallamamış
sağol yavrumCanim askolsun niye sallamayalim kimse yok zaten topikte bnde bi girip cikiyorum
Iki hamis var biri guldeb buri ben baska var mi bilmiyorum simdilik.. daridi bekleyen tum arkadaslarimiza..
Canim askolsun niye sallamayalim kimse yok zaten topikte bnde bi girip cikiyorum
Iki hamis var biri guldeb buri ben baska var mi bilmiyorum simdilik.. daridi bekleyen tum arkadaslarimiza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?