Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

arkadaşlar merhaba ben de eylül için size katılmak istiyorum bat 5 eylül... cikolata kistim var sogan kürü yapıyorum... eylül için cok umudum yok ama yine de katılmak istedim...

cnm bnde napym kc gndr gremdm dedm herkes bni unutms yani kustum kaynvaldem rahatszdı ona gtdm 2 gun sz naptnzzzzzz bayaaaaa kayntmsnz:111::111:

Ahh canim benim teselli etmeye gerek kalmicak sarilip aglicaz ama nieeee mutluluktan inşallah

beni unutmussun.
8-9 eylul canimmm.

ehheeh kızlar eşimi ikna ettim
bu akşam geçti ama yarın ilk denemeyi yapcez

bu arada yarın yumurtalama günüm
inaşallh olur hayırlısıyla...

buarada bişey sorcam ben adetler 29 günde bi olur ama
uzun sürer ilk 6 gün kırmızı olur sonra kırmızılar gider ama yıkanmak için
akıntımın normal haline gelmesini beklemem 9 10 günü bulur...
sizce buna göre yumurtlama nasıl olur geçmi olur yoksa günündemi olur:26:

Gunaydin canlarr :)
Yeni topigimiz hayirli oldun
Tatil sebebiyle biraz uzak kaldim ama yarindan itibaren yine aranizdayim :) batim listede yerini almis bilee hadi hayirlisi opuyorum hepinizi :)

11 eylül bat kızlar benimde aynı zamandada bu tarih dogum günüm
pek hevesim kalmadı ama bakalım

cnm bence hec yumurtlama olur. kendimden ornek vereyim.

ortalama 27 gunde adet oliyrum. adetim 5-6 gun kirmizi 7-8 de de lekeler bitiyor.
gecen ay 3 gun kirmizi 4-5. gunler lekliydi ve bitti. yani 3 gun erken bitince ben de 12. gun yumurtladim ve 24. gun adet oldum.
o nedenle sende de gec yumurtlama olabilir. yani 29-14=15. gun teorik yumurtlman. ama 21. gune kadar olabilir yumirtlaman..

günaydıııııın canım eylül grubu çoğaldık galiba herkese selamlar

agustos topigi buraya tasindi canim
sana da gunaydin.

sana da gunaydin.[/QUOTE]

teşekkür ederim sana da canım,arkadaşlar benim adetim geçeli 11 gün oldu,söylmesi ayıp ama biz dün eşimle yattıktan yarım saat sonra wc de akıntı arasında kpkırmızı bir-iki damla kan geldi sonra yok gecedn bu yana bekliyoum şeffaf yumrta akı kıvamı ve renginde akıntım var,2 gündür de ince sol kasık batması oluyo böyle şeyler yaşayan var mı,ya da adet başlayacak sinyaller mi geliyo aaaayyyyy yoruldum ben bu bekleyiştn

sana da gunaydin.

teşekkür ederim sana da canım,arkadaşlar benim adetim geçeli 11 gün oldu,söylmesi ayıp ama biz dün eşimle yattıktan yarım saat sonra wc de akıntı arasında kpkırmızı bir-iki damla kan geldi sonra yok gecedn bu yana bekliyoum şeffaf yumrta akı kıvamı ve renginde akıntım var,2 gündür de ince sol kasık batması oluyo böyle şeyler yaşayan var mı,ya da adet başlayacak sinyaller mi geliyo aaaayyyyy yoruldum ben bu bekleyiştn[/QUOTE]

hic test yapmadin mi canim?
eger yaptin ve negatifse bi tekrarla. eger hala negatifse bir kadin dogum uzmanina basvurman lazim.

Mrb cnm benide eklermisin.Bat 4 eylül...insallah eylül uğur getirsin hepimize yaaaaaaaa

hic test yapmadin mi canim?
eger yaptin ve negatifse bi tekrarla. eger hala negatifse bir kadin dogum uzmanina basvurman lazim.[/QUOTE]

aslnda ben ayın 6 sında dotora gittim,bana adetn 3. günü gel dedi,bende kendimi tedviye şartlndırıp 3. günü bekliyordum ama bu gecikme olunca kaldım evdeki idrar testlerim negatif çıkıyo en son perşembe yapmıştım ,ben ilçde oturuyorum ve çalışıyorum memurum,bu cuma izne ayrılyorum o zaman gideyim diyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…