Ben de hamile kalmak istiyoruuuuuummm...ben de bebis istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
Kizlar gittim kan verdim du bat gunumdu deger 136 ciktu nasil iyi dimi??
Bendeee
tekrar gözün aydın canim degerin güz el hergün katlansin inşallah
Gunaydiiinnnnnn anne adaylari ve aday adaylari
Gulden 79 heyecanli 89 tebrik ediyorum allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah rabbim nazsrlardan korusun
Iki halay da ben cekeyim bari gune hamile haberleriyle basladim:118::118::118::122::122::122::119::119::119::119: ohhh ohhhhh yandan yandan
Ayyy birde seyi merak ettim topicde sonu 99 la biten varmi diyevarsa 3.hamisimiz olacak kendileri
gunaydin cnmmm....
Gunaydiiinnnnnn anne adaylari ve aday adaylari
Gulden 79 heyecanli 89 tebrik ediyorum allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah rabbim nazsrlardan korusun
Iki halay da ben cekeyim bari gune hamile haberleriyle basladim:118::118::118::122::122::122::119::119::119::119: ohhh ohhhhh yandan yandan
Ayyy birde seyi merak ettim topicde sonu 99 la biten varmi diyevarsa 3.hamisimiz olacak kendileri
AminnCanm cok saol rabbim en kisa zamanda sana ve tum isteyenlere tattirsin bu duyguyu :119:
Ama 99 luya yazik olur yas bakimindan
Günaydın kızlarrrr
Heyecanlı tebrikler canım inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür sağlıkla kucağına almanı nasip eder :)
Kızlar şu an 3. Kez hastane yollarındayım inşallah bu sefer histereskopimi olacağım poliplerden kurtulacağım dua edin nolur iyi geçsin ameliyatım..
Günaydın kızlarrrr
Heyecanlı tebrikler canım inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür sağlıkla kucağına almanı nasip eder :)
Kızlar şu an 3. Kez hastane yollarındayım inşallah bu sefer histereskopimi olacağım poliplerden kurtulacağım dua edin nolur iyi geçsin ameliyatım..
bugün sabah testi tekrarladım kızlar tahmin ettigimiz gibi ilacın etkisiymiş... hiçbişey görünmedi.. reglime 1 hafta kaldı offf ama.. bu ay herşey dört dörtlüktü..yumurtlama çatlama döllenme herşey zamanında ve güzeldi..doktor kontrolündeydi.. sanırım vazgeçiyorum yavaş yavaş çocuk işi istemekle olucak bişe degil galiba..
Günaydın kızlarrrr
Günaydın kıssslarr,
Bat yaklaştıkça bi heyecan sardı benii hadi bakalım :) geçsin batlarımız gelmesin hiççç..
Gerçi bu ay pek umudum yok ama bat yaklaştıkçada heyecan artıo garip bi duygu iştee...
Ne kadar ay düşünmücem olursa olur olmazsa bidahaki aya die çıkılan yolda son bi hafta ay inş. olmam test yapsam mı? yok yok erken ay kasığım mı ağrıdı ay onu mu oldu derkenn geçioo zaman ahahahhaha
Günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?