Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

dilerim hayırlısı olur benim bat 21 ya da 22 eylül bizde ufaktan başladık ama bakalım Rabbim dilerse en güzelini verir bereketiyle inşallah...

inşallah cnm bnmm sen çoook çalışman lazım çoook :) hadi bakalım snn ilk ayındı dimi?
biz şimdi beklemedeiz 5 gün kaldı bakalımmm bu sefer öncesinde test yapmıcam çok kararlıyım geçerse günüm öle yaparımm..

inş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :) benimde son 1 haftam ama bu ay ümitli değilim test falan yapmıcam bende herşeyin hayırlısı...

O beş gün nasıl geçecek canım ya :) yarından sonra 4gün izinliyim yollarda olucam düğünler beni bekler umarım takmam fazla hemen pazar olur :)

inş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :) benimde son 1 haftam ama bu ay ümitli değilim test falan yapmıcam bende herşeyin hayırlısı...

cnm bnm bende çok deilim çnk ovü. döneminde eşim seyahatteydi o yüzden çok efektif çalışamadık ahahahahah
ama işte ister istemez insanın içinde bi acaba? oluooo ya çok garip bişi...

O beş gün nasıl geçecek canım ya :) yarından sonra 4gün izinliyim yollarda olucam düğünler beni bekler umarım takmam fazla hemen pazar olur :)

yaa zaman geçer cnm bnm yollarda falan böle kalabalık düğün dernek daha hızlı geçer...
hadi bakalım hemen gelsin en azından sonuç belli olsun bu belirsizlikkk çok kötü yaa..

ben çok üstelemek istemiyorum çünkü haziran denememde son 3 günü değerlendirip çok umutlanmıştım sonra adet olunca psikolojik olarak korundum bi de bi kaç problem kaynaklı kafam rahat değildi ama şimdi bu bebeğe tutunarak öyle çok istiyorum ki sizinde dediğiniz gibi adet geçerse yapıcam yoksa çok fazla hayal kırıklığı yaşayıp yıpratıyorum kendimi:26::26:

yaa zaman geçer cnm bnm yollarda falan böle kalabalık düğün dernek daha hızlı geçer...
hadi bakalım hemen gelsin en azından sonuç belli olsun bu belirsizlikkk çok kötü yaa..

İnşallah öyle olur canım geçen seferde bayram tatiline denk geldi çok stres yaptım sanırım geç oldum inşallah koşturmaktan aklıma gelmez :)

cnm bnm umarım derdinin dermanı olur ama bence problemler varsa onları çözüp bebek düşünsen kafan daha rahat olur sanki...
ya evet ben ilk ayda öle oldum nieyse hemen olcakmış gibi geldi ama doktor söyledi 3-4 ay normali diye ben birde 1 sene doğum kontrol hapı aldım o yüzden 6 ayı geçebilir tutması.. ama işte bunları biliyorum her ay aynı heyecanı yaşıorm...
hakkımız hayırlısı olsun bebeim bnm inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere kavuşurr bebişlerinee :)

İnşallah öyle olur canım geçen seferde bayram tatiline denk geldi çok stres yaptım sanırım geç oldum inşallah koşturmaktan aklıma gelmez :)

aklının bi köşesinde elbet durur ama en azından anlık gelir gider ben öle koşturmaca olunca düşünemiorm çok yaniii ama böle oturunca bi google'dan şuna bakim ay bakim kıslar ne yazmış ay acaba hamileler mi? ay regli mi olcam deeerken yorgun düşüorm bazen :))

cnm bnm bende çok deilim çnk ovü. döneminde eşim seyahatteydi o yüzden çok efektif çalışamadık ahahahahah
ama işte ister istemez insanın içinde bi acaba? oluooo ya çok garip bişi...

aynen bizde ovulasyon dönemini değerlendiremedik izindeydik D o kadar sistemli calıştığımız aylarda bile olmadı bu ay ümtli değilim hayırlısı inş bu aydan sonra yumurta takibine başlıcam inş hayırlısı inş misssssss kokulu bebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz :))

evet haklısınız psikolojik olarak şimdi iyim ve hazırım o yüzden inşallah olur ben hiç ilaç felan almadın yani ben korunmadım eşim korunmuştu bakalım kısmet hayırlısıyla inşallah...

Ovü. testiyle mi takip ediceksin cnm? yoksa doktorlamı takip ediceksin? bnm 3 ay oldu daa aslında öle şelere girmekte istemiorm ama biyandanda ay yapsam mı acaba? diormm çok kararsızımmm

evet haklısınız psikolojik olarak şimdi iyim ve hazırım o yüzden inşallah olur ben hiç ilaç felan almadın yani ben korunmadım eşim korunmuştu bakalım kısmet hayırlısıyla inşallah...

İnşallah cnm bnm :) gelsinnnnnn

ben yumurlama günlerimi takip ediyorum bugün başlıyo aslında bi de sol yumurtalığımda ağrı sızı karışık yumurtlama belirtisi öyle değil mi_??

iyiyim tşkr. ederim

ben yedim bile kafayı dün evli mutluya dedim erken gebelik testine inanma diye gittim erken gebelik testi aldım 4 gün önceden %90 sonuç veren test aldım yaptım malesef negatif.sonra üzüldüm ağladım sonra dedim Hayırlısı Allah'tan nasip napalım

ben yumurlama günlerimi takip ediyorum bugün başlıyo aslında bi de sol yumurtalığımda ağrı sızı karışık yumurtlama belirtisi öyle değil mi_??

ben yumurtlamamı akıntı ile yeni yeni çözmeye başladım ağrı ve afedersiniz ama uzayan bir akıntı şeklinde oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…