Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Daha erken ama canım ya takma o testlere de güven olmuyor ki bazen geçse bile negatif oluyor kırmızılar gelene kadar ümitler taze :) ay ben geçen ayda bulgaristan oldum inşallah bu sefer olmam :)

Daha erken ama canım ya takma o testlere de güven olmuyor ki bazen geçse bile negatif oluyor kırmızılar gelene kadar ümitler taze :) ay ben geçen ayda bulgaristan oldum inşallah bu sefer olmam :)

İnş. olmazsın canım İnş. hiç kimse olmaz herkes hamile kalsın her tarafta karnı burnunda hamişler dolaşsın Türkiye'den Bulgaristan'a Avrupa'dan Amerika'ya Asya'ya Kıta Kıta yayılıp çoğalalım her yer minik minik nur topu gibi bebişler dolsun İnş. sıyırdım iyice sanırsam

ovulsyon testini bir ay kullandım canım fakat benimki hep silik cıktı anlamadım cokta dikkat ettim su icmemeye falan ama anlamadım.hastaneye gittim hormon testi vs hiçbirşeyim cıkmadı herşey normal bu ay regl olursam hastaneye gitcem doktorla takip edicem yumurtlamamı.5-6 ay falan olacak sanırım aslında ilk aylrda cok cahilmişim hemen duşa falan giriyordum yumurtlama nedir bilmiyordum zannediyordum ki her daim hamile kalabilrsin 28 gün içinde :)))) herşeyi bu siteden öğrendim bence bebek istiyorsan mutlaka bir doktora görün.bakalım ben bu ay gitcem inş birde eşimi götürcem hayırlısı bakalım :)))[/QUOTE]

bebeim ben zaten ilk şubat ayında gittim smear yaptırdım sonra tahlillerim oldu işte tam kan sayımı, kızamıkçık, bağışıklık, hormon vs. testleri yapıldı bi dünyaa... tetanoz ve hepatit B aşısı oldum ondan sora çalışmalara başladık :) ben biraz daha bu olayları biliodum çnk ablam sağlık sektöründe... doktor dedi yani yüksek oranda 1 seneye kadar hamile kalınabilio yani eğer 1 seneye kadar olmazsa tedaviye başlanıo araştırılıo... şuan için herşey normal gözüküomuş bakalım hakkımızda hayırlısı :)

gunaydinnnn hepinize..
son 4 gun )

:) amin amin inşallah hepimizin golüne göre verir bu ay bebisleri. çok fazla takıyoruz kafaya ondan olmuyor da ışte takmadan da ancak kazayla oluyor :) ne kazaymiS ya bi biz yapamadik o kazayi

bebeim ben zaten ilk şubat ayında gittim smear yaptırdım sonra tahlillerim oldu işte tam kan sayımı, kızamıkçık, bağışıklık, hormon vs. testleri yapıldı bi dünyaa... tetanoz ve hepatit B aşısı oldum ondan sora çalışmalara başladık :) ben biraz daha bu olayları biliodum çnk ablam sağlık sektöründe... doktor dedi yani yüksek oranda 1 seneye kadar hamile kalınabilio yani eğer 1 seneye kadar olmazsa tedaviye başlanıo araştırılıo... şuan için herşey normal gözüküomuş bakalım hakkımızda hayırlısı :)[/QUOTE]

evet 1 seneden sonra tedaviye vs başlanıyor hakkımızda hayırlısı ya inş bebişlerimiz daha fazla bekletmez bizi :))

:) amin amin inşallah hepimizin golüne göre verir bu ay bebisleri. çok fazla takıyoruz kafaya ondan olmuyor da ışte takmadan da ancak kazayla oluyor :) ne kazaymiS ya bi biz yapamadik o kazayi

evet ya hep istemişimdir, duyuyorum istemeden oldu kazayla oldu diye. bide hani umru olmayan kişiler şak diye kalıyo ya hamile bide ne gününü bilirler ne bişeyi 2 aylıkken falan öğrenirler gebeliği ne rahatlıktır ya biz nerdeyse hergün test yapacaz zor duruyoruz hanım 2 ay geçince tenezzül ediyo bakmaya

Hersey guzel olacak insallah dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz

Ben test yapmam günüm gelmeden 1kere yaptım geçen ay 1gün gecmisti negatif çıktı :) aslında ümidin yoktu da gün geçince acaba kazami oldu dedim ilaç kullanmıştım 2kere kaçamak yapmıştık ama yemedi tabi nasip artık canım elbet birgün olacak inşallah hepimizin

gunaydinnnn hepinize..
son 4 gun )

Gunaydin canim.. nasilsin? heyecan dorukta desene ayy hadi insallah guzel haberler gelir canim benim..

bu arada ates 36.1. Ben anladim yumurtlama zamani bitti cunku hic bir agrim yok artik.. hic ama hic..
Cok guzel de calistik insallah guzel haber aliriz..

Hayirlisi bakalim..

tamam cnm. atesinde iyi gidiyr zaten. hadi hayirlisi.istedigin zaman takil esinle. ama atesi birakma. benim aes tablom baya ii gidiyr masallhi var. eger yarin dumezse buyuk ihtimal hamileyim.

tamam cnm. atesinde iyi gidiyr zaten. hadi hayirlisi.istedigin zaman takil esinle. ama atesi birakma. benim aes tablom baya ii gidiyr masallhi var. eger yarin dumezse buyuk ihtimal hamileyim.

MASALLAH MASALLAH
Hadi insallah yaa.. ne guzel.. yan yan dusmesin.
Canim evet tablo yaptim bende hergun yaziyorum bakalim birakmam merak etme..
insallah yukselirde yukselir.. 37'yi gecince mi hamile oldugun anlasiliyo. ??

MASALLAH MASALLAH
Hadi insallah yaa.. ne guzel.. yan yan dusmesin.
Canim evet tablo yaptim bende hergun yaziyorum bakalim birakmam merak etme..
insallah yukselirde yukselir.. 37'yi gecince mi hamile oldugun anlasiliyo. ??

amin cnm. bak gecen azerikizi na yaptim tablosunu. gel sana da yapayim sen yapamadiysan.

simdi bu ates herkesin kendi vucuduna ozel. benim 36.8 ve uzerinde devam edince ve adete kadar dusmeyince gebe oliyrm.
bir baskasi 36.5 ise gebe oluyr.
bir digeri 37 de.

yqni herkes de farkli. misal benim 36.2 de senin 35.8 de yunurtlaman gibi farkli iste...

benim genelde 9. gun 36.5 olinca adet olmusum. bugun 36.8. eger yatinda dusmezse muhtemelen bebeis var diyebilirim

Insallah ma soeur

Hmm.. anladim.. o zman benim ki 36.5lerdeyse bakalim..
Yap canim.. bak
13.gun - 35.5
14.gun- 36.5 (niye bu bu kadar yuksek cikti anlamadim)
15.gun -36.1
16.gun- 36.1

Canım ya bende aynısını yaptım dün benimde 6gunum var sanki banada çok silik bir çizgi varmış gibi geldi yada öyle görmek istediğim icinmi bilemedim haydi bu ay gelsin bebislerrr çok bekletti bizi sipalarrr :)

kızlar nedir bu ateş olayı ya ben 1 eylülde adet oldum ama geçen haftadan beri bulantılarım hala devam ediyor sürekli aşırı uykum geliyor ve sol kasığımda hala deli gibi batma var ve ateşim hep yüksek ama adet olduğum için hamileyim diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…