kızlar nedir bu ateş olayı ya ben 1 eylülde adet oldum ama geçen haftadan beri bulantılarım hala devam ediyor sürekli aşırı uykum geliyor ve sol kasığımda hala deli gibi batma var ve ateşim hep yüksek ama adet olduğum için hamileyim diyemiyorum
erken gebelik testi çıkmış bilen var mı
hayır duymadım hiç gerçekte varsa çok iyi olur...
bugün sabah testi tekrarladım kızlar tahmin ettigimiz gibi ilacın etkisiymiş... hiçbişey görünmedi.. reglime 1 hafta kaldı offf ama.. bu ay herşey dört dörtlüktü..yumurtlama çatlama döllenme herşey zamanında ve güzeldi..doktor kontrolündeydi.. sanırım vazgeçiyorum yavaş yavaş çocuk işi istemekle olucak bişe degil galiba..
ben eczanede gördüm ilişkiden 8 gün sonra kesin çözüm diyordu adını unuttum ama
bi sorayım öğlen arası eczaneye güvencesi nasıl acaba..
Aminn
He kiz bak onu yeni farkettim olmaz ciikkkciikkk olmaz ya neyse bizim gibi sayisiz sessiz harfle bitenlerden biri olsun mesela benn
Ayyy ben bu ay en cok karisikmavi ay pardon ebrulimaviyi merak ediyorum garibim hergun calistisonucu cidden cookk merak ediyorum
:)))) kız 10 günü tatildeydik eşim telefonları kilitledi kasaya annemi ararken arada açıp baktım işte :)))
Yoksa bende dayanamam ki :))
Günaydın canım geçmiş olsun öncelikle bende de polip var hemde 3 taneama hsg çekildi ve doktor panik olacak yerlerde değil poliple de insanlar hamile kalıyor dedi Benim iki tanesi rahim ağzında hsg çeken doktor alınması gerekebilir dedi ama kendi doktorum hayır sperm o kadar miktoskobik ki ellerini sıkı sıkı birleştirsen o aralıklardan ara bulur geçer dedi diğeri de üst tarafta sol da onun içinde bebeğin tutunmasına engel bir durumu yok dedi yani histeroskopiyi yapmadı sen neden yaptırıyorsun biraz anlatsana bana bende polip yüzünden hamile kalamıyorum diye düşündüm ( ama değil diyor doktorum
Canım doktorun daha iyi bilir tabii ki. Ama benim doktorum olsa bile düşük olur demişti. Medicanadaki doktor ol demiş keşke birkaç kişiye sorsan. Çünkü beni özelde boşuna oyaladilar ınan ki sırf para için. Büyük bir araştırma hastanesine git bence. Kurtul en azından düşük mu olur diye sorun kalmaz kafanda. Ve polip ameliyatından sonra hamile kalanlar var..
Sağolun kızlar teşekkürler. Girisim yapıldı sabah olacağım sanırım. Allah kimseyi düşürmesin yaa hastane psikolojisi çok başka.. Ameliyat olup aglayanlari gördükçe korkuyorum..
Ben de hamile kalmak istiyoruuuuuummm...ben de bebis istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
Bendeee
Canım doktorun daha iyi bilir tabii ki. Ama benim doktorum olsa bile düşük olur demişti. Medicanadaki doktor ol demiş keşke birkaç kişiye sorsan. Çünkü beni özelde boşuna oyaladilar ınan ki sırf para için. Büyük bir araştırma hastanesine git bence. Kurtul en azından düşük mu olur diye sorun kalmaz kafanda. Ve polip ameliyatından sonra hamile kalanlar var..
Sağolun kızlar teşekkürler. Girisim yapıldı sabah olacağım sanırım. Allah kimseyi düşürmesin yaa hastane psikolojisi çok başka.. Ameliyat olup aglayanlari gördükçe korkuyorum..
Slm arkadaslar, cok kötü bir gün yasiyorum....
maalesef bos gebelik teshizi kondu bugün
bebis yok
Yani doktorun daha iyi biliyordur tabii ama düşük riskini göze almak istemiyorum şahsen.. Yarın sabah muhtemelen saat ikide ameliyat listesi için gideceğim bakalım..Canım işte hsg ile baktırdı poliplere ve yeri kötü değil dedi gerek yok dedi... Kasıma kadar bekleyeceğiz işte olmazsa eşime bakacaklar bir sorun var mı diye( şimdi sen ne zaman olacaksın bu operasyonu ??
Aminn inşallah hepimiz tadarız anneliği canıminş. tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz en kısa sürede de anneliği tadarsınız..:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?