Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

gecmis olsun cnmm teshisini nasil koudular

kese var plasenta var, ama bebis yok....suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama görüntüde birsey yok
normal bir hamilelik gibi gidermis, taki bebek görünmemeye kadar, sonrada bos gebelik diye adlandirirmislar

Son düzenleme:
kese var plasenta var, ama bebis yok....suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama görüntüde birsey yok
normal bir hamilelik gibi gidermis, taki bebek görünmemeye kadar, sonrada bos gebelik diye adlandirirmislar

cnm. bilerek sordum. cunku kac haftalik ve beta degerin ne merak etmistim. daha kucuk haftada olsaydin yaniliyrdur dr. diyecektim. arjadasa da bos gebelik dediler 2 hafta sonra bakildiginda ikiz gebe oldugu ortaya cikti. az kalsin kurtaj olacakti biz de engel olmustuk. simdi dogumunu bekloyr.
sana da onun icin sordum cnm..8 hafta az degil. yine de sakincasi yoksa 1 hafta daha bekle yada baska bir dr.a daha gir derim. kurtaj yapacaklardir cunku sanam emin olmadan kurtaj olma cnm. benim basima geleni de yazayim.

ikinci gebeligimdi. ozele gidiyrdum. 6. hafatada dr. dediki hersey super yolunda. hatta buyuk ihyimal kiz olir dedi. ultrason resmini de aldim icim rahat eve geldim. iki hafta sonra kontrol vardim ama tam 1 gun once benden az bir kan geldi. ben de telasla devlet hastanesine gittim. baktilar. bebek yok. bos gebelik. yolc sac kesesi kocaman olmus ama bebek yok. ultrasonu gosterdim dediki: yanilmistir dr. karistirmis olabilir. neyse o gun 3 dr daha gordu beni. belki dediler bebek vardi ama gelisememis vs. neyse betahcg de 32000 kusur oldugu icin kurtaj oldum. o zaman 8+1 deydim.

selam kizlar nasilsiniz cutecim nasilsin>?sana sormusdum dun akinti sence topukludanmi oyle cok gelmisdi?
birde benim bata9-10 gun var ama belim agriyor birde sol kasikda acayip agri var birde gogusderimde uclarinda sabahlari agri var acaba bunlar belirti ola bilirmi yoksa belirti aramak icin erken daha?:26:

Arkadaslar ben almanyada yasiyorum almanyada 1500 euriyami tup yaptirsam yoksa istanbulda 4000 euroyami yaptirsam zaman acisindan tr kisitli ama yapcak bisey yok izin alcam hangisine yaptirayim

slm bende almanyadanim,
bana soracak olursan burdaki doktorlara ben pek güvenmiyorum. Ben türkiyeyi tercih ederdim. Bilirsin, almanyadaki doktorlar hep kitaba bagli kaliyorlar ve türkiyedeki doktorlar gibi teshis de koyamiyorlar, yardimcida olamiyorlar! Ben burdan hic memnun degilim. Geneldede hic doktora gitmem bu yüzden. Cünkü hicbir zaman faydasini göremedim. Ama tabiiki zaman acisindan zor olacak türkiye senin icin. Birde Türkiyedeki doktoruda iyice arastir, o kadar parayi gözden cikardiktan sonra en iyisi olsun bari

inanamiyorum ya cok üzüldüm su an. Ama arkadasin dedigi gibi muhakkak birkac doktora daha git lütfen. Sakin bir kisinin dedigiyle yola cikmaaaa

Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?

Eki Görüntüle 792304

ay cnm. gozumden kacmis sanirim. kusuruma bakma lutfen.

akintinin nasil oldugunu yazar misin lutfen..

bu arada yumurtlama gunu dahil ondan sonraki 3-4 gun ben de kasik ve gogus agrisi olur cnm. belki senin de ondandir. belin de muhtemelen topukludandir.

qaliba bende gordum canim hayirlisi

Istanbul dedigin gibi ben almanya dogumlu oldugum halde guvenmiyorum cok sahit oldum 4-5 ornekte verebilirim en iyisi burdan butun tahlillerimi alip bide trde gorunmek tup ya istanbul aret beyde yada memorial sisli semra hanimda dusunuyirzm cok arastirdim bunlar iyi isinde

cikmis benceeeee :119::119:

yok canim benim ne kusuru sen kusura bakma sorularimla basini sisirdim adeta ...evden cikarken hic yoktu akintim gitdik baya gezdik topuklu beni yordu adeta bende eve geldiyimde akintim vardi beyaz renkde canim yani krem ve ya sari digildi ama baya coktu

cnm. pozitif iste )
hadi hayirlisi bakalim...

estagfurullah cnm. niye sissin basim. o akintiyi bilemedim ki tatlim. (

Birsey merak ediyorum bilen varsa cevaplayabilirmi hamilelerin kasik agrilari o ay yumurtlqdigi taraftqnmi arir yoksa iki tarafmi arir ben bu ay sol taraftan yumurtlamisim sol kasigimmi agirmali hamilelik varsa yoksa iki taraftada agri olurmu

Ikinci çizgi gözüküyorrrrr çok silikte olsa haydi hayırlısiiiii inşallah canım sevindim senin adına :)

Ben rheinlandpfalzdayim
Turkiyede hangi tup merkezde olmus arkadqsin
Almanyada kiwuzentrumdayim zaten ikinci asilama oldum 3.yapziktan sonrada tr gitcrm eylulde
Henuz ikinci asilamanin sonucunu almadim yarin veya cuma bat ;))

görüyoruz tabiiii :) ohh ohhh gelsin bebişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…