gecmis olsun cnmm teshisini nasil koudular
kese var plasenta var, ama bebis yok....suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama görüntüde birsey yok
normal bir hamilelik gibi gidermis, taki bebek görünmemeye kadar, sonrada bos gebelik diye adlandirirmislar
Arkadaslar ben almanyada yasiyorum almanyada 1500 euriyami tup yaptirsam yoksa istanbulda 4000 euroyami yaptirsam zaman acisindan tr kisitli ama yapcak bisey yok izin alcam hangisine yaptirayim
kese var plasenta var, ama bebis yok....suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama görüntüde birsey yok
normal bir hamilelik gibi gidermis, taki bebek görünmemeye kadar, sonrada bos gebelik diye adlandirirmislar
selam kizlar nasilsiniz cutecim nasilsin>?sana sormusdum dun akinti sence topukludanmi oyle cok gelmisdi?
birde benim bata9-10 gun var ama belim agriyor birde sol kasikda acayip agri var birde gogusderimde uclarinda sabahlari agri var acaba bunlar belirti ola bilirmi yoksa belirti aramak icin erken daha?:26:
qaliba bende gordum canim hayirlisiSabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792304
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792304
yok canim benim ne kusuru sen kusura bakma sorularimla basini sisirdim adeta ...evden cikarken hic yoktu akintim gitdik baya gezdik topuklu beni yordu adeta bende eve geldiyimde akintim vardi beyaz renkde canim yani krem ve ya sari digildi ama baya coktuay cnm. gozumden kacmis sanirim. kusuruma bakma lutfen.
akintinin nasil oldugunu yazar misin lutfen..
bu arada yumurtlama gunu dahil ondan sonraki 3-4 gun ben de kasik ve gogus agrisi olur cnm. belki senin de ondandir. belin de muhtemelen topukludandir.
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792304
yok canim benim ne kusuru sen kusura bakma sorularimla basini sisirdim adeta ...evden cikarken hic yoktu akintim gitdik baya gezdik topuklu beni yordu adeta bende eve geldiyimde akintim vardi beyaz renkde canim yani krem ve ya sari digildi ama baya coktu
Slm arkadaslar, cok kötü bir gün yasiyorum....
maalesef bos gebelik teshizi kondu bugün
bebis yok
Istanbul dedigin gibi ben almanya dogumlu oldugum halde guvenmiyorum cok sahit oldum 4-5 ornekte verebilirim en iyisi burdan butun tahlillerimi alip bide trde gorunmek tup ya istanbul aret beyde yada memorial sisli semra hanimda dusunuyirzm cok arastirdim bunlar iyi isinde[/QUOTE
bence kesinlikle dogru karar vermissin. Benim komsumda türkiyede tedavi gördükten sonra hamile kaldi. O da burda 4 sene bekledi ama nafile. Sonra türkiyeyi tercih etti. Iyide yapti. Ama gidince cok uzun kaliyordu, bazen 3 ay. Acikcasi hic nedenini sormadim ama belki kendi tatil amacli o kadar uzun kaliyordur. Yoksa doktorumu öyle istiyordu bilmiyorum. Ama sonuc olarak bir oglu var :) En önemlisi bu sanirim :) Ben de tryi tercih ederdim kesinlikleeee. Almanyada hangi sehirdesin? Benim NRW tarafinda duydugum cok iyi türk bir bayan doktoru varmis. Bütün gidenler cok memnun. Bebek isteyenlere cok yardimci oluyormus...diye duydum ama kendim hic cesaretimi toplayip gidemedim. Istersen bir görün derim ben. Tedbir amacli,
Eki Görüntüle 792304
Ben rheinlandpfalzdayim
Turkiyede hangi tup merkezde olmus arkadqsin
Almanyada kiwuzentrumdayim zaten ikinci asilama oldum 3.yapziktan sonrada tr gitcrm eylulde
Henuz ikinci asilamanin sonucunu almadim yarin veya cuma bat ;))
Slm arkadaslar, cok kötü bir gün yasiyorum....
maalesef bos gebelik teshizi kondu bugün
bebis yok
Eki Görüntüle 792304
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?