Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792304
Slm arkadaslar, cok kötü bir gün yasiyorum....
maalesef bos gebelik teshizi kondu bugün
bebis yok
cnm bnm geçmiş olsunüzülme nolur hem boş gebelikten soraki ay hemen gebe kalınabiliyor hep öle okudum ben forumda..
hatta gülden79 da sanırım geçirdi ve bu ay hamile cnm bnm
bugün sabah testi tekrarladım kızlar tahmin ettigimiz gibi ilacın etkisiymiş... hiçbişey görünmedi.. reglime 1 hafta kaldı offf ama.. bu ay herşey dört dörtlüktü..yumurtlama çatlama döllenme herşey zamanında ve güzeldi..doktor kontrolündeydi.. sanırım vazgeçiyorum yavaş yavaş çocuk işi istemekle olucak bişe degil galiba..
Ben rheinlandpfalzdayim
Turkiyede hangi tup merkezde olmus arkadqsin
Almanyada kiwuzentrumdayim zaten ikinci asilama oldum 3.yapziktan sonrada tr gitcrm eylulde
Henuz ikinci asilamanin sonucunu almadim yarin veya cuma bat ;))
sormadim yaDenizlide oldu o. Bende denizliyi zaten bilmem diye sormadim.
cnm bnm geçmiş olsunüzülme nolur hem boş gebelikten soraki ay hemen gebe kalınabiliyor hep öle okudum ben forumda..
Istanbul dedigin gibi ben almanya dogumlu oldugum halde guvenmiyorum cok sahit oldum 4-5 ornekte verebilirim en iyisi burdan butun tahlillerimi alip bide trde gorunmek tup ya istanbul aret beyde yada memorial sisli semra hanimda dusunuyirzm cok arastirdim bunlar iyi isinde
Hadi gozun aydin canim..
ben taaa fransadan goruyorum senin ikinci cizgiyi
kan testine hadii....
böyle hamişlerei duydukça çok ümitleniyorum ben... bi hafta kaldı bata idrarda yok ama sizce hala olma ihtimali var mı.. saçma ama hamile gibi hissediyorum deli gibi yemek yiyorum.. neyse hamişlerin darısı bizeinşalllaaahhhhhh
Canımm benim bat yarın. Dün testlerimde hiç bişey çıkmadı. Bu sabah çok çok silik çıktı. 1 hafta var diyorsun. Bence uzun bir süre.
Ay ne güzel ya bakalim biz ne zaman olacaz hayırlı olsun simdiden evli mutlu cocuklu:)
sevgi nerde kizlar 1 eylulculerin ve sonraki hamisler neden yapistirmiyor listeye?
Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin inşallah sağlıklı bi bebeğe kavuşursunuz Rabbim gönlünüze göre versin...:26::26:
canım benim çok geçmiş olsun.. tesellisi yok bunun bende yaşadım çok acı.. Allah onu unutturacak yeni bebişleri hemen yollasın inşallah
insallah, ama üzülmemek elde degil,
hepimizin allah gönlüne göre versin. AMIN
tsk ederim
düsükmü yaptin sen, yoksa kürtajmi oldun
insallah, allahim cümlemizie bebisler versin, (tabide isteyenlere).
tsk ederim, allahim kimselere böyle bir aci böyle bir hayal kirikligi yasatmasin
gülden 79 ya bir sormam lazim...bilmyiorum, hersey anlamsiz geliyor, yine sükürler olsun allahima
cnm. yazdim ama okuyamadin sanirim.
gulden kimyasal gebelik yasadi o baska.
sana kurtaj dediler mi?
Canımm benim bat yarın. Dün testlerimde hiç bişey çıkmadı. Bu sabah çok çok silik çıktı. 1 hafta var diyorsun. Bence uzun bir süre.
cnm. bilerek sordum. cunku kac haftalik ve beta degerin ne merak etmistim. daha kucuk haftada olsaydin yaniliyrdur dr. diyecektim. arjadasa da bos gebelik dediler 2 hafta sonra bakildiginda ikiz gebe oldugu ortaya cikti. az kalsin kurtaj olacakti biz de engel olmustuk. simdi dogumunu bekloyr.
sana da onun icin sordum cnm..8 hafta az degil. yine de sakincasi yoksa 1 hafta daha bekle yada baska bir dr.a daha gir derim. kurtaj yapacaklardir cunku sanam emin olmadan kurtaj olma cnm. benim basima geleni de yazayim.
ikinci gebeligimdi. ozele gidiyrdum. 6. hafatada dr. dediki hersey super yolunda. hatta buyuk ihyimal kiz olir dedi. ultrason resmini de aldim icim rahat eve geldim. iki hafta sonra kontrol vardim ama tam 1 gun once benden az bir kan geldi. ben de telasla devlet hastanesine gittim. baktilar. bebek yok. bos gebelik. yolc sac kesesi kocaman olmus ama bebek yok. ultrasonu gosterdim dediki: yanilmistir dr. karistirmis olabilir. neyse o gun 3 dr daha gordu beni. belki dediler bebek vardi ama gelisememis vs. neyse betahcg de 32000 kusur oldugu icin kurtaj oldum. o zaman 8+1 deydim.
yok canim sanirim kendiliginden düsecekmis...beklyiorum kan aldilar sonuc daha elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?