Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hadi gozun aydin canim..
ben taaa fransadan goruyorum senin ikinci cizgiyi
kan testine hadii....

Son düzenleme:
Slm arkadaslar, cok kötü bir gün yasiyorum....

maalesef bos gebelik teshizi kondu bugün
bebis yok

cnm bnm geçmiş olsun üzülme nolur hem boş gebelikten soraki ay hemen gebe kalınabiliyor hep öle okudum ben forumda..
hatta gülden79 da sanırım geçirdi ve bu ay hamile cnm bnm

böyle hamişlerei duydukça çok ümitleniyorum ben... bi hafta kaldı bata idrarda yok ama sizce hala olma ihtimali var mı.. saçma ama hamile gibi hissediyorum deli gibi yemek yiyorum.. neyse hamişlerin darısı bize inşalllaaahhhhhh

cnm bnm geçmiş olsun üzülme nolur hem boş gebelikten soraki ay hemen gebe kalınabiliyor hep öle okudum ben forumda..

Cok gecmis olsun uzme tatli canini bu ay tutturursun sende ne olursa olsun umudunu kaybetme yaradan mevlam senin icin inanki en hayırlı zamanda verecek.hepimizede öyle inşallah

canım bir hafta var diyorsun..umut var demektir......bebiini üzme..olcak inşallah...vazgeçme sakın,, hiç haketmeyen insanların kucaanda çocuklar görüyorum..bizim neden olmasın

Ben rheinlandpfalzdayim
Turkiyede hangi tup merkezde olmus arkadqsin
Almanyada kiwuzentrumdayim zaten ikinci asilama oldum 3.yapziktan sonrada tr gitcrm eylulde
Henuz ikinci asilamanin sonucunu almadim yarin veya cuma bat ;))

sormadim ya Denizlide oldu o. Bende denizliyi zaten bilmem diye sormadim.

guzeller. kuzenimden detaylari ogrenince yazarim size. kuzenim ankara medicana da uygulatti. sanirim dr.un adi tulin di. ama tam ogrenirim. ilk deneme tuttu tek embriyo transfer edildi. simdi dogdu da 7 aylik bile oldu tupumuz.

yok cnm. mecbur 3 korunacak. guldenin dedigi kimyasal gebelik. o baska. kimyasalda yumurta dolleniyr. embriyo rahme geliyr ama tutunamayip atiliyr.
bos gebelikte embriyo rahme yerlesiyr. kese olusuyor. bebegi besleyen yolc sac kesesi olusuyr. ama bebek olmur. ama betahcg bebek var gibi artmaya devam ediyr. bu nedenle de rahim kalinlasiur..iste o yuzden de kirtaj sart oluyr.

canım ben memorial şişliye gidiorm tüp bebeik diil normal kadın doğum doktoruna ama çok memnunumm gerçekten...
çok ilgili doktorum ve herhangi bir tahlili yaparken nedenini belirtiyor. çok rahatlatıyor beni, ortamda ferah...
ben hastane olarak tavsiye edebilirim...

yok cnm. mecbur 3 korunacak. guldenin dedigi kimyasal gebelik. o baska. kimyasalda yumurta dolleniyr. embriyo rahme geliyr ama tutunamayip atiliyr.
bos gebelikte embriyo rahme yerlesiyr. kese olusuyor. bebegi besleyen yolc sac kesesi olusuyr. ama bebek olmur. ama betahcg bebek var gibi artmaya devam ediyr. bu nedenle de rahim kalinlasiur..iste o yuzden de kirtaj sart oluyr.[/QUOTE]

hımmm anladım cnm bnm ben aynı şey sandım (( saol bilgilendirme için..

Canımm benim bat yarın. Dün testlerimde hiç bişey çıkmadı. Bu sabah çok çok silik çıktı. 1 hafta var diyorsun. Bence uzun bir süre.

Canımm benim bat yarın. Dün testlerimde hiç bişey çıkmadı. Bu sabah çok çok silik çıktı. 1 hafta var diyorsun. Bence uzun bir süre.

cnm. bugun 3 saat filan idrarini tutsan.. sonra da testi tekrarlasan. bakalim koyulasmasi nasil gidiyor. emin ol fark edecek.

Ay ne güzel ya bakalim biz ne zaman olacaz hayırlı olsun simdiden evli mutlu cocuklu:)

yaa biz ne zaman..
bizim isimiz gucumuz beklemek.. vucut dinlemek..
adet tarihine daha 11gun gelmeyesiceler !!
"Eylul'de hamile oldugunu ogrenenler topigi acilmis.." bizde oraya geceriz insallah..

sevgi nerde kizlar 1 eylulculerin ve sonraki hamisler neden yapistirmiyor listeye?

Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin inşallah sağlıklı bi bebeğe kavuşursunuz Rabbim gönlünüze göre versin...:26::26:

insallah, ama üzülmemek elde degil,
hepimizin allah gönlüne göre versin. AMIN

canım benim çok geçmiş olsun.. tesellisi yok bunun bende yaşadım çok acı.. Allah onu unutturacak yeni bebişleri hemen yollasın inşallah

tsk ederim
düsükmü yaptin sen, yoksa kürtajmi oldun
insallah, allahim cümlemizie bebisler versin, (tabide isteyenlere).

tsk ederim, allahim kimselere böyle bir aci böyle bir hayal kirikligi yasatmasin
gülden 79 ya bir sormam lazim...bilmyiorum, hersey anlamsiz geliyor, yine sükürler olsun allahima

Merhaba kızlar. NAsılsınız? Uğrayamadım ne zamandır. Ne güzel hamilelerimiz başlamış. Hayırlı olsun. Okuduğum kadarıyla gülden ve heyecanlı89 hamile. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
Adet olan arkadaşlar denemeye devam. Üzülünce bi şey geçmiyo ki ele. Allah'ım hayırlı zamanı bilir hayırlı zamanda versin diye dua ediyorum ben hep...
Benim de 9 eylül bat. Son 6 gün. Hiçbir belirtim yok. Bakalım, sabredip bekliyorum...

cnm. yazdim ama okuyamadin sanirim.
gulden kimyasal gebelik yasadi o baska.

sana kurtaj dediler mi?

yok canim sanirim kendiliginden düsecekmis...beklyiorum kan aldilar sonuc daha elimde degil

yukardakini de yazmistim cnm sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…