yukardakini de yazmistim cnm sana.
simdi okudum canim...
suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama ben gec yumurtluyorum, gecen gittim yok dedi, simdi doktor bakti 2 dk falan yok dedi aradi, sonra kesenin icinde yolk kesesi vardi, ama yine bebis yoktu, sonra dedi görümesi gerek görünmüyor dedi, sanirim kendiliginden düsük yaparsiniz cünkü kesenin yaninda boslukluk olmus o yüzden bu düsüye isaret dedi ....
birsey icmicem zaten birsey vermedi, bakalim telefonunu bekliyorum doktorun ne diceni bekliyorum.
ne kadar zormus canim bu isler ya
canım bir hafta var diyorsun..umut var demektir......bebiini üzme..olcak inşallah...vazgeçme sakın,, hiç haketmeyen insanların kucaanda çocuklar görüyorum..bizim neden olmasın
Canımm benim bat yarın. Dün testlerimde hiç bişey çıkmadı. Bu sabah çok çok silik çıktı. 1 hafta var diyorsun. Bence uzun bir süre.
cnm. allah sabir versin. icindeki yangini anliyrm ben. sonucunu yaz mutlaka. ona gore konusalim istersen. belki yardimim dokunur.
simdi okudum canim...
suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama ben gec yumurtluyorum, gecen gittim yok dedi, simdi doktor bakti 2 dk falan yok dedi aradi, sonra kesenin icinde yolk kesesi vardi, ama yine bebis yoktu, sonra dedi görümesi gerek görünmüyor dedi, sanirim kendiliginden düsük yaparsiniz cünkü kesenin yaninda boslukluk olmus o yüzden bu düsüye isaret dedi ....
birsey icmicem zaten birsey vermedi, bakalim telefonunu bekliyorum doktorun ne diceni bekliyorum.
ne kadar zormus canim bu isler ya
canım çok geçmiş olsun, mayıs ayında bu yaşadıklarını bende yaşadım maalesef, kürtaj olmak zorunda kaldım ben ama, herşey gelip geçiyor önemli olan senin sağlığın, üzülme stress yapma 2-3 ay korunduktan sonra tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın inşallah...
tsk ederim canim...cok zor, bunu yasayan anlar tek...
evet sükürler olsun sagligim yerinde, bilmiyorum doktorum korun falan demedi, kan sonucunu bekliyorum...kendiliginden düser dedi, rahimde yolk kesesinin disinda bosluklar olusmus ondan bu dedi düsüge isaret
insallah canim, sen anne oldunmu? hamilemisin?
kürtaj a gerek yok dedi....beklyiorum doktorun telefonunu
evet sükürler olsun sagligim yerinde, bilmiyorum doktorum korun falan demedi, kan sonucunu bekliyorum...kendiliginden düser dedi, rahimde yolk kesesinin disinda bosluklar olusmus ondan bu dedi düsüge isaret
insallah canim, sen anne oldunmu? hamilemisin?
kürtaj a gerek yok dedi....beklyiorum doktorun telefonunu
yok tatlım benim korunma sürem bitti, çalışmalara başlayacağız bat 24 eylül...benim doktorum kürtaj olmazsan kendiliğinden düşer dedi ama gece kanaman falan olursa çok kan kaybedebilirsin dedi bende hemen kürtaj oldum canım...
Evet sükürler olsun sagligim yerinde, bilmiyorum doktorum korun falan demedi, kan sonucunu bekliyorum...kendiliginden düser dedi, rahimde yolk kesesinin disinda bosluklar olusmus ondan bu dedi düsüge isaret
insallah canim, sen anne oldunmu? Hamilemisin?
Kürtaj a gerek yok dedi....beklyiorum doktorun telefonunu
hmm bilmiyorum beklyiorum canim doktorun aramasini...bosu bosuna rahimi etkilemiyelim dedi kürtaj ile.
hmm ben bilmiyorum koruncam mi diye...doktora bagli, esimin sorunu var o yüzden belki korunma gerekmez.
Kızlar bana bişey söyleyin yardım edin şuan adetim bitince başlayacağız yine çalışmalara ama üzerine yatmanin dışında yapılabilecek bişi varmı:18:
ayy şu hamile kalanlar nasıl yaptıklarını yazsalar keşke geçmişi okumak ve bulmak çok zor, hadi arkadaşlar bi el atında ne yaptıklarınızı bi anlatın bakalımBu arada üzerine yatma ne demek anlamadım
hehehheh ilişkiden sonra yataktan kalkmayıp uzanmak
asyak 5 yıllık evlimisin ..çocuğun varmı..hehehheh ilişkiden sonra yataktan kalkmayıp uzanmak
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792304
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?