Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yukardakini de yazmistim cnm sana.

simdi okudum canim...
suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama ben gec yumurtluyorum, gecen gittim yok dedi, simdi doktor bakti 2 dk falan yok dedi aradi, sonra kesenin icinde yolk kesesi vardi, ama yine bebis yoktu, sonra dedi görümesi gerek görünmüyor dedi, sanirim kendiliginden düsük yaparsiniz cünkü kesenin yaninda boslukluk olmus o yüzden bu düsüye isaret dedi ....

birsey icmicem zaten birsey vermedi, bakalim telefonunu bekliyorum doktorun ne diceni bekliyorum.
ne kadar zormus canim bu isler ya

cnm. allah sabir versin. icindeki yangini anliyrm ben. sonucunu yaz mutlaka. ona gore konusalim istersen. belki yardimim dokunur.

canım bir hafta var diyorsun..umut var demektir......bebiini üzme..olcak inşallah...vazgeçme sakın,, hiç haketmeyen insanların kucaanda çocuklar görüyorum..bizim neden olmasın

canım benim ya.. iyiki varsınız bebek olmasa bile bunları duymaya o kadar ihtiyacım var ki..

cnm. allah sabir versin. icindeki yangini anliyrm ben. sonucunu yaz mutlaka. ona gore konusalim istersen. belki yardimim dokunur.

tamam canim saniirm bir saate kadar sonuc icin ararlar beni.

cok sagol, allah razi olsun canim, böyle burda destek görmek cok güzel birsey, bir an olsun birdaha ümitleniyorum.
yazarim sana....

canım çok geçmiş olsun, mayıs ayında bu yaşadıklarını bende yaşadım maalesef, kürtaj olmak zorunda kaldım ben ama, herşey gelip geçiyor önemli olan senin sağlığın, üzülme stress yapma 2-3 ay korunduktan sonra tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın inşallah...

tsk ederim canim...cok zor, bunu yasayan anlar tek...
evet sükürler olsun sagligim yerinde, bilmiyorum doktorum korun falan demedi, kan sonucunu bekliyorum...kendiliginden düser dedi, rahimde yolk kesesinin disinda bosluklar olusmus ondan bu dedi düsüge isaret

insallah canim, sen anne oldunmu? hamilemisin?
kürtaj a gerek yok dedi....beklyiorum doktorun telefonunu

yok tatlım benim korunma sürem bitti, çalışmalara başlayacağız bat 24 eylül...benim doktorum kürtaj olmazsan kendiliğinden düşer dedi ama gece kanaman falan olursa çok kan kaybedebilirsin dedi bende hemen kürtaj oldum canım...

korun diyebilir tatlım çünkü düşükten yada kürtajdan sonra kanda ki beta hcg değerinin 5 in altına düşmesi gerekiyor, o yüzden korunmayı önerebilir çünkü senin kanında şu anda beta hcg hormonu var...

hmm bilmiyorum beklyiorum canim doktorun aramasini...bosu bosuna rahimi etkilemiyelim dedi kürtaj ile.
hmm ben bilmiyorum koruncam mi diye...doktora bagli, esimin sorunu var o yüzden belki korunma gerekmez.

çok geçmiş olsun canım inş korkulan gibi olmaz bebeğin seninle kalır inşaallah sağlıklı sıhatli bi şekilde

Kızlar bana bişey söyleyin yardım edin şuan adetim bitince başlayacağız yine çalışmalara ama üzerine yatmanin dışında yapılabilecek bişi varmı:18:

hmm bilmiyorum beklyiorum canim doktorun aramasini...bosu bosuna rahimi etkilemiyelim dedi kürtaj ile.
hmm ben bilmiyorum koruncam mi diye...doktora bagli, esimin sorunu var o yüzden belki korunma gerekmez.

doktorum rahmimi çok kazımayacağını söyledi geçen hafta kontrole gittim herşey normal rahim kendini toparlamış dedi, düşükten sonra rahimin kendini toparlaması için çok süre gerekmiyor sanırım ama biraz öncede bahsettiğim gibi betahcg nin 5 in altına düşmesi gerekiyor ben kürtajdan sonraki ilk adetimde baktırdığımda hcg 7,75 çıktı bide 3. adetten sonra baktırdım yani geçen hafta 0,5 çıktı...

mrb kızlar, dr. dan smear ve kültür sonucumu öğrendim, yine bol iltihap çıktı bol antibiyotik ve fitil verdi izin verse bende başlıcaktım çalışmalara bide yasak yedik hamileliği engellicem sevinme hemen dedi çok acele ediyorm biraz da, neyse ilaçları aldım aktardan da hayıt tohumu alçaktım adam ısrarla civan perçemli macun verdi hel-kim markası, ben evde civan perçemim var iltihap için istiyorum dedim bu iyi vs dedi temizler dedi ama siteden baktım adet olmayanlar kullanıyormuş, benim düzenli zarar verirmi?kaç yapayım derken göz çıkarmayalım, pek içime sinmedi, karışım şeklinde pekmezli macun , bi sürü ot varmş içinde, ben hayıt çok duyuyordum hem temizliyormuş içini hem bebişte yardımcı oluormş diye, onu alçaktım bunu verdi , duyan varmı bu macunu ? sizce kullanmalı mıyım? şu iltihabımı kökten kesecek bişy yok mu acaba? hem rahimde hem idrar yollarımda çıktı yine, c grubu antibiyotik yine verdi onu da kullanınca bağırsaklarım gidio, amip oluorm büyük tuvalette sırf kan gelio, afedersiniz de. kullanmadan iltihap geçmio kullanınca bağırsaklarım mahvoluo , AŞAĞI TÜKÜRSEM SAKAL YUKARI TÜKÜRSEM BIYIK HESABI, eş dosttan duyduğunuz bişy varmı şu iltihabım için, tahminime göre bebeğimde bundan öldü , dr ilaç vermemişti .

Kızlar bana bişey söyleyin yardım edin şuan adetim bitince başlayacağız yine çalışmalara ama üzerine yatmanin dışında yapılabilecek bişi varmı:18:

ayy şu hamile kalanlar nasıl yaptıklarını yazsalar keşke geçmişi okumak ve bulmak çok zor, hadi arkadaşlar bi el atında ne yaptıklarınızı bi anlatın bakalım bu arada üzerine yatma ne demek anlamadım

benim bat 10 eylül. kasıklarımda çok ağrı var her an adet olacak gibiyim. ama daha bir hafta var.

evettt gördümmm :))) canım hayırlısı olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahh çokk güzel yaaa minnakın geldi demek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…