asyak 5 yıllık evlimisin ..çocuğun varmı..
aslında vereceğim en iyi öneri bi dr git..
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792304
asyak 5 yıllık evlimisin ..çocuğun varmı..
Aslında vereceğim en iyi öneri bi dr git..
evet canım 3.5 yaşında bi oğlum var ilk gebeliğimde eşim çocuk istemiyordu ilk 1 yıl korunduk bi gün ya 1 yıldır evliyiz korunuyoruz hiç bişeyin tadı tuzu yok birazda korunmasak korkma çocuk olmaz hemen dedim oda tamam dedi korunmadık o hafta adetime 2 hafta kala ben büyük bir trafik kazası geçirdim araba pert oldu kan testi yaptırdım adetime 10 gün kala gebelik yoktu daha sonrada yaptırsan negatif çıkar dedi biraz korkudan sanırım ertesi gün ben ağır bi grip evresi geçirdim 2hafta yataklara düştüm antibiyotiğe başlamadan önce bi test yapayım ne olur ne olmaz dedim çok silik 2.çizgi çıktı kimse inanmadı ama ben hamileyim diye sevinçten uçuyordum kaç hastane dolaştık grip için kimi hamilesin biz müdahale edemeyiz dedi kimi burası gebeler için sen hamile değilsin normale git dedi o hafta kan testi yaptırdım 35 çıktı doktor bile değilsin dedi ama 9 ay sonra oğlum bana geldi
kızlarr bana yardımcı olunnn :18: benim adetimin 18 eylülde gelmesi lazım normal şartlarda.. ancak 3 gündür kasık ağrım çok var bel ağrım ve baş ağrım da başladı.. :18: yani herşey adet belirtisi.. düşük yaptıktan sonra şaşırdı bu adetim tamam ama 3 ay geçti üstünden ve 2 ay ewelindede böle erkenden gelmişti :26: geçen adetimdede gene başım ve belim çok ağrıo die ağrı kesici içmiştim ve gelmedi, tam gününde gelmiştiama eğer haptan dolayı gecikiosa bilmem gerek diye şimdi hap içmiorum çünkü eğer erken geliosa 22 günden ewel yumurtlama olmuyomuş. bilmem lazım ne olup ne bittiğini :26: dimi ama ??
kızlarr bana yardımcı olunnn :18: benim adetimin 18 eylülde gelmesi lazım normal şartlarda.. ancak 3 gündür kasık ağrım çok var bel ağrım ve baş ağrım da başladı.. :18: yani herşey adet belirtisi.. düşük yaptıktan sonra şaşırdı bu adetim tamam ama 3 ay geçti üstünden ve 2 ay ewelindede böle erkenden gelmişti :26: geçen adetimdede gene başım ve belim çok ağrıo die ağrı kesici içmiştim ve gelmedi, tam gününde gelmiştiama eğer haptan dolayı gecikiosa bilmem gerek diye şimdi hap içmiorum çünkü eğer erken geliosa 22 günden ewel yumurtlama olmuyomuş. bilmem lazım ne olup ne bittiğini :26: dimi ama ??
kızlar yarın bat.... belim çok ağrıyor ama kasıklarım normal gibi.... en çok hissettiim tek şey göğüs uçlarımdaki inanılmaz acı sanki koparılmış gibi...ayrıca 4 gündür felan idrar testi yapıyorum hep negatif...şu göğüs ucundaki acıyı yaşayıp adet olan ya da hamile olduunu öğrenen var mı..duydunuz mu hiç...araştırıyorum ama kayda değer bi şe bulamadım...meraktayım...
korun diyebilir tatlım çünkü düşükten yada kürtajdan sonra kanda ki beta hcg değerinin 5 in altına düşmesi gerekiyor, o yüzden korunmayı önerebilir çünkü senin kanında şu anda beta hcg hormonu var...
çok geçmiş olsun canım inş korkulan gibi olmaz bebeğin seninle kalır inşaallah sağlıklı sıhatli bi şekilde
doktorum rahmimi çok kazımayacağını söyledi geçen hafta kontrole gittim herşey normal rahim kendini toparlamış dedi, düşükten sonra rahimin kendini toparlaması için çok süre gerekmiyor sanırım ama biraz öncede bahsettiğim gibi betahcg nin 5 in altına düşmesi gerekiyor ben kürtajdan sonraki ilk adetimde baktırdığımda hcg 7,75 çıktı bide 3. adetten sonra baktırdım yani geçen hafta 0,5 çıktı...
ALLAH bağışlasın oğlunuBaya uzun yazmışım ama yaşadığım şeylerden ne gebelik belirtilerini anladım nede özellikle bişey yapılıp yapılamayacağını oğlum ilk ay olmuştu ama şuan 4. Ayım hala yok hala yok
ALLAH bağışlasın oğlunu
doğumun sezeryanmıdı yoksa normalmi..
benim kızım 7 yaşında okula başlıyosezeryanla doğdum sonrada 5 yıl spiral kaldı
şimdide yumurtlama çok zor oluyo..ilaçla falan denedik çatlatma iğnesi olum yine hamiş olmadım.
bu ay 12 gibi adet olucam vede aşılama yapılacak..inşallah tutar ilk denemede..
çokkkk pişmanımpismanmisin spiral taktirdigina...
allah bagislasin bir kizin varmis, önceden sanirim bu kadar sorunlar yoktu, baksana kac kisi bebis istiyor.
insanin basina neler gele biliyor
canım daha 7 gün var neden umudunu yitiriyorsun hem ben bu forumda neler okudum bat günü testi negatif çıkan sonrasında hamiş olduğunu öğrenenler var he illa bebeiş vardır demiyorum ama yoksa bile hemen vazgeçme heleki 7 gün varkenbugün sabah testi tekrarladım kızlar tahmin ettigimiz gibi ilacın etkisiymiş... hiçbişey görünmedi.. reglime 1 hafta kaldı offf ama.. bu ay herşey dört dörtlüktü..yumurtlama çatlama döllenme herşey zamanında ve güzeldi..doktor kontrolündeydi.. sanırım vazgeçiyorum yavaş yavaş çocuk işi istemekle olucak bişe degil galiba..
Slm arkadaslar, cok kötü bir gün yasiyorum....
maalesef bos gebelik teshizi kondu bugün
bebis yok
adet belirtimde benim de gögüs ucum acır ve çok ağrırlar ama tek temennimiz halime olmanız...
Kıızlaarrrr sizde benim gibi umutlar eylüle kaldi diyorsanız gelin birlikte paylaşalım yaşadıklarımızı....
Eylülde göbüşler dolsun bebişler gelsin:))))
(Beklenen Adet Tarihlerinizi) Batlarinizi yazarsaniz liste oluşturup birlikte takip ederiz..
[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD]ÜYELER[/TD]
[TD]:18:BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petit84[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kartal1126[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulden79[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]komsu[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolade29[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyak[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehmetelif[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dezam[/TD]
[TD]2 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilalkahraman[/TD]
[TD]2 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hudrim[/TD]
[TD]3 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senaserra[/TD]
[TD]3 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrssoydas[/TD]
[TD]3-5 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HATICE_54[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miss_fb_33[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutcu[/TD]
[TD]5 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemba[/TD]
[TD]5 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]5 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atac86[/TD]
[TD]5 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulungulu[/TD]
[TD]5 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yakamozzzzzz[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]green80[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilaraSoner[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busemk[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimcimesultan[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prenses_0610[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzGok85[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhrkbl[/TD]
[TD]8 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cuteheart[/TD]
[TD]8-9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zahmiin[/TD]
[TD]8-12 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]psipsiko[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nedesembilemedim[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seremcem[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaaaam[/TD]
[TD]9-10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizasker[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]handrake[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ece0808[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilkon4246[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavi_Masal[/TD]
[TD]12 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem1[/TD]
[TD]12-13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslihanbursa[/TD]
[TD]14 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lingen[/TD]
[TD]14 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89[/TD]
[TD]14 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysenur.gee[/TD]
[TD]14-15 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucar1988[/TD]
[TD]15 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eses76[/TD]
[TD]15 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HHICRAN4242[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monbebe[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dora81[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limara[/TD]
[TD]18 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esrarengiz86[/TD]
[TD]18 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubase[/TD]
[TD]18 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurmur87[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seni_seviyorum[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rmznftm[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deniz_yyy[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeycan27[/TD]
[TD]21 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YUSRAEREN[/TD]
[TD]22 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedgn[/TD]
[TD]22 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gzmnrcvn[/TD]
[TD]22 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MERAKLI42[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersah22[/TD]
[TD]24-28 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lili88[/TD]
[TD]26 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]kimyaci43[/TD]
[TD]28 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dsh[/TD]
[TD]28 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewwgi[/TD]
[TD]29 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebisimgeliyo[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
çokkkk pişmanım
zaten çok kötü mantar oldum..
bide geçen yıl 3 aylık bebişim kalbidurduğu için kürtajla alındı..
hepsi üstüste geldi
canım daha 7 gün var neden umudunu yitiriyorsun hem ben bu forumda neler okudum bat günü testi negatif çıkan sonrasında hamiş olduğunu öğrenenler var he illa bebeiş vardır demiyorum ama yoksa bile hemen vazgeçme heleki 7 gün varken
canım yaa teselli sözcüğü bulamıyorum, ama topicde arkadaşlar bekle demişler bence de bekle biraz,inşallah allah bebeğine can verir olmazsa bile inşallah bu üzüntünü unutturacak bebişin hemen olur
bu arada kızlar bugün işe başladım 3 aydan sonra baya bir zorlandım,tembelliğe alışmışım, bugün bi ara adet olcam sandım yaa nasıl bir karın ağrısı vardı bildiğin adet olmadan önceki gibi....bu arada ağrımayan göğüslerim bugün sızlamaya başladı sanki gelecek kırmızılarbat 11 eylül keşke zaman geçse olası gebeliğimin 6. günü test bile yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?