Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

asyak 5 yıllık evlimisin ..çocuğun varmı..
aslında vereceğim en iyi öneri bi dr git..

böğürtlen kökünü suda demleyip içmek çok iyi geliyormuş yumurtalara diye duydum ama bunu söyleyenler böğürtlen kökünü nerden bulacağımı söylemediler, bende ahududu olur mu dedim sonuçta böğürtlenin aşılı haline ahududu diyorlar, ya bilemedim ki aktarlarda var mıdır bide bunu daha önce duyan var mı benim gibi

hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.

kızlarr bana yardımcı olunnn :18: benim adetimin 18 eylülde gelmesi lazım normal şartlarda.. ancak 3 gündür kasık ağrım çok var bel ağrım ve baş ağrım da başladı.. :18: yani herşey adet belirtisi.. düşük yaptıktan sonra şaşırdı bu adetim tamam ama 3 ay geçti üstünden ve 2 ay ewelindede böle erkenden gelmişti :26: geçen adetimdede gene başım ve belim çok ağrıo die ağrı kesici içmiştim ve gelmedi, tam gününde gelmişti ama eğer haptan dolayı gecikiosa bilmem gerek diye şimdi hap içmiorum çünkü eğer erken geliosa 22 günden ewel yumurtlama olmuyomuş. bilmem lazım ne olup ne bittiğini :26: dimi ama ??

asyak 5 yıllık evlimisin ..çocuğun varmı..
Aslında vereceğim en iyi öneri bi dr git..

evet canım 3.5 yaşında bi oğlum var ilk gebeliğimde eşim çocuk istemiyordu ilk 1 yıl korunduk bi gün ya 1 yıldır evliyiz korunuyoruz hiç bişeyin tadı tuzu yok birazda korunmasak korkma çocuk olmaz hemen dedim oda tamam dedi korunmadık o hafta adetime 2 hafta kala ben büyük bir trafik kazası geçirdim araba pert oldu kan testi yaptırdım adetime 10 gün kala gebelik yoktu daha sonrada yaptırsan negatif çıkar dedi biraz korkudan sanırım ertesi gün ben ağır bi grip evresi geçirdim 2hafta yataklara düştüm antibiyotiğe başlamadan önce bi test yapayım ne olur ne olmaz dedim çok silik 2.çizgi çıktı kimse inanmadı ama ben hamileyim diye sevinçten uçuyordum kaç hastane dolaştık grip için kimi hamilesin biz müdahale edemeyiz dedi kimi burası gebeler için sen hamile değilsin normale git dedi o hafta kan testi yaptırdım 35 çıktı doktor bile değilsin dedi ama 9 ay sonra oğlum bana geldi

Baya uzun yazmışım ama yaşadığım şeylerden ne gebelik belirtilerini anladım nede özellikle bişey yapılıp yapılamayacağını oğlum ilk ay olmuştu ama şuan 4. Ayım hala yok hala yok

kızlar yarın bat.... belim çok ağrıyor ama kasıklarım normal gibi.... en çok hissettiim tek şey göğüs uçlarımdaki inanılmaz acı sanki koparılmış gibi...ayrıca 4 gündür felan idrar testi yapıyorum hep negatif...şu göğüs ucundaki acıyı yaşayıp adet olan ya da hamile olduunu öğrenen var mı..duydunuz mu hiç...araştırıyorum ama kayda değer bi şe bulamadım...meraktayım...

asyakım çok etkilendim yaa.. Karıncaya can veren Rabbim ol dedimi oluyo işte.. biz ne yaparsak yapalım Rabbim istemezse olmuyo Yaradanıma sığındım bende bekliyorum.. inşallahh benim ve tüm isteyenlerede Rabbim tez zamanda bebişlerimizi aratmadan nasip eder bize

buarada Allah bağışlasın oğluşunu. 2. yi bekliomusun yoksa hamişmisin
?

cnm. bence yumurtlama agrisi bunlarin hepsi.....

adet belirtimde benim de gögüs ucum acır ve çok ağrırlar ama tek temennimiz halime olmanız...

doktorum aradi, sanirim ilacla tedavi olacakmisim

çok geçmiş olsun canım inş korkulan gibi olmaz bebeğin seninle kalır inşaallah sağlıklı sıhatli bi şekilde

tsk ederim canim, doktorum bos gebelik oldugunu söyledi bugün
kendiligimden düsük olmasa ilac ile düsük yaptiracaklarmis

kürtaji tavsiye etmiyor doktorum, hamile kalmana engel olur diyor, önce normal deniceyiz dedi
evet haklisin hcg inmesi gerek, kan degerimide söyledi, cikmis hcg ama düzenli degil, düsük yaparsin dedi, ama bunu ne zaman nasil olacayini biz önceden göremeyiz dedi...

Baya uzun yazmışım ama yaşadığım şeylerden ne gebelik belirtilerini anladım nede özellikle bişey yapılıp yapılamayacağını oğlum ilk ay olmuştu ama şuan 4. Ayım hala yok hala yok
ALLAH bağışlasın oğlunu
doğumun sezeryanmıdı yoksa normalmi..
benim kızım 7 yaşında okula başlıyosezeryanla doğdum sonrada 5 yıl spiral kaldı
şimdide yumurtlama çok zor oluyo..ilaçla falan denedik çatlatma iğnesi olum yine hamiş olmadım.
bu ay 12 gibi adet olucam vede aşılama yapılacak..inşallah tutar ilk denemede..

pismanmisin spiral taktirdigina...
allah bagislasin bir kizin varmis, önceden sanirim bu kadar sorunlar yoktu, baksana kac kisi bebis istiyor.
insanin basina neler gele biliyor

pismanmisin spiral taktirdigina...
allah bagislasin bir kizin varmis, önceden sanirim bu kadar sorunlar yoktu, baksana kac kisi bebis istiyor.
insanin basina neler gele biliyor
çokkkk pişmanım
zaten çok kötü mantar oldum..
bide geçen yıl 3 aylık bebişim kalbidurduğu için kürtajla alındı..
hepsi üstüste geldi

canım daha 7 gün var neden umudunu yitiriyorsun hem ben bu forumda neler okudum bat günü testi negatif çıkan sonrasında hamiş olduğunu öğrenenler var he illa bebeiş vardır demiyorum ama yoksa bile hemen vazgeçme heleki 7 gün varken
Slm arkadaslar, cok kötü bir gün yasiyorum....

maalesef bos gebelik teshizi kondu bugün
bebis yok

canım yaa teselli sözcüğü bulamıyorum, ama topicde arkadaşlar bekle demişler bence de bekle biraz,inşallah allah bebeğine can verir olmazsa bile inşallah bu üzüntünü unutturacak bebişin hemen olur

bu arada kızlar bugün işe başladım 3 aydan sonra baya bir zorlandım,tembelliğe alışmışım, bugün bi ara adet olcam sandım yaa nasıl bir karın ağrısı vardı bildiğin adet olmadan önceki gibi....bu arada ağrımayan göğüslerim bugün sızlamaya başladı sanki gelecek kırmızılarbat 11 eylül keşke zaman geçse olası gebeliğimin 6. günü test bile yapamıyorum

slm kızlar nasılsınız bugün çok sesiz bi gün canım sıkılıdı çok. bide midemde acayip bir yanma var siz nasılsınız silzi22 napıyon gülüm yarınmı çıkıyosun izine

listeyii canladıracak hatunlAr nerde yaa :) hele bi el sallayın artık bugun eylülün 3 üüüüüü

çokkkk pişmanım
zaten çok kötü mantar oldum..
bide geçen yıl 3 aylık bebişim kalbidurduğu için kürtajla alındı..
hepsi üstüste geldi

evet keske taktirmasaydin, bunu bir kac kere daha duydum hormonlarin karisiyormus birdaha hamile kalman zorlaniyor

tsk ederim, ama doktor ümidini kesti canim, doktora göre 8 haftalik hamileyim, hcg hormonu düzensiz dedi, yani ümit yok
cok sevinmistik, iki cizgi gördügümüzde ama allahim bilir herseyi, hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…