Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sanada çok geçmiş olsun
aynen öyle çok büyük hata ettim...ama nasip işte
bundan sonrası iyi olur inşallah

Son düzenleme:
Kızlarr kan verdim. Değerim 14,75 çıktı. 23 Günde bir adet olduğum için şuan 3. Haftamdayım. O yüzden çok yüksek çıkmasını beklemiyordum. İnşAllah yükselir değerim. Rabbim bu defa sağlıkla kucağıma almamı nasip eder inşAllah.

ayyyyyyyyyy hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnn inşallah sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin rabbim.o güzelim değerleri bizlerede görmeyi nasip etsin amin...:)

sanada çok geçmiş olsun
aynen öyle çok büyük hata ettim...ama nasip işte
bundan sonrası iyi olur inşallah

insallah canim..
tsk ederim allahim kimselere yasatmasin böyle birseyi

bakalim devam artik
hayat devam ediyor, calismalara devam, ama ne kadar kötü birsey oldugunu ögrendim, doktorun agzindan cikan iki söze bakiyordu, ama olumsuz oldu

cnm. hayirli olsun. insallah kat kat artar degerin.

evde testin vasa sabahlari test yap... fotosunu cek. gun gun koyulasip koyulasmadigini gorursun.

adet yerini bulsun. hadi bakalim belirtilerini yaz bize cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm. hayirli olsun. insallah kat kat artar degerin.

evde testin vasa sabahlari test yap... fotosunu cek. gun gun koyulasip koyulasmadigini gorursun.

adet yerini bulsun. hadi bakalim belirtilerini yaz bize cnm.

Şuan sadece adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor arada. O kadar. Belki çok yeni olduğu içindir. Başka bir belirtim yok henüz canım.

anneeeem tebrik ederim, alıntı yapmadığım için görmemişsinsir daha önce yazmıştım ama....çok sevindim bebeğim inşallah değerlerin 10 katına çıkar 100 katına çıkar hemencecik

kese var plasenta var, ama bebis yok....suan doktora göre 8 haftalik hamileyim, ama görüntüde birsey yok
normal bir hamilelik gibi gidermis, taki bebek görünmemeye kadar, sonrada bos gebelik diye adlandirirmislar

canım bencede ilaçları kullanmak için biraz bekle... en azından bir iki yere daha gözük... üzüldüm ya...

kızlar bir arkadaş sormuştu bugün kimseden yanıt gelmedi... hamile olan arkadaşlar ve doğum yapanlar lütfen cevaplayabilir mi?

Yumurta takibi yaptıranlar bilir ya da ağrısı olanlar; sağdan ya da soldan yumurtladığını, sizce döllenmede ya da yerleşirken yaşanan kasık ağrısı yumurtlanan tarafta mı hissediliyor?? yoksa iki tarafta da aynı şekilde ağrı mı hissediliyor...
çok merak ettim hadi yorumlarınızı bekliyorum

aynı soruyu ben de merak ediyorum yavrum ama nedense kimse bilmiyor ya da kimse görmüyor soruyu

Adet halimde bile her tepkiden hamilemiyim acaba diyorum halen daha umut var icimde inanmak istemiyorum resmen artik bebisim olsun istiyorum

kimse yok yaaaa...... poff herkes kocişlere yemek hazırlıyo heralde benimki geç geliyor

Hanımlar ben bugün ki ödevimi bitirdim hadi bakalım darısı diğer öğrencilere 😃😃😃😃😇😇😇🙊🙊🙊🙊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…