Hanımlar ben bugün ki ödevimi bitirdim hadi bakalım darısı diğer öğrencilere 
mrb kızlar adet gunum gectı hala test yapadım ama sanırım hamıleyım :) 3 gundur şiddetlı bel ve kasık agrılarım var sag sol olmuyor cift taraflı agrı oluor
mrb kızlar adet gunum gectı hala test yapadım ama sanırım hamıleyım :) 3 gundur şiddetlı bel ve kasık agrılarım var sag sol olmuyor cift taraflı agrı oluor
ya sabır deılde tuaf bı duygu 8 seneden sonra olursa ucuncu bebısım hyecan korku nebılım ıste karmakarısık duygulardayım yarın sabah yapacagım testı rabbım tum ısteyen lere versın ısallah
yaa şimdi yap şimdi yap zaten 3 gün geçmiş ha şimdi ha yarın sabah meraklandım bakk
Mrb canlaaarrrr....listemiz niye guncellenmiyo kimler hamis bilemiyoruz....bu arada nasilsiniz benim için geri sayım başladı son 13
Mrb canlaaarrrr....listemiz niye guncellenmiyo kimler hamis bilemiyoruz....bu arada nasilsiniz benim için geri sayım başladı son 13
canım bu son 13 demek 13 günmü demek yoksa
kız ayın yarısındasın daha o zama
incinin hamilelği beni çok sevindirdi canım umut oldu
umarım darısı sana olur
Ayin 3u ve 3hamisssss tututututututuuuuu masallaaaahhh ins cutecimmde hamistir onun hamisligine coooooooooookkk sevinceeemmm ....seninde az kalmis hadi hayırlısıyavrum sevginin morali bozuk bu aralar pek girmiyor
gülden hamiş
heyecanlı89 hamiş
cute nin durum şüpheli ama bence hamiş
evl mutlu huzurlu hamiş
bildiklerim bunlar
benim de son 8 bakalım
Ya kizlar aile icinde bir dedikoducu kadin hamile oldugumu yaymis... bu milletin isi gucu yok kim evlendi ise hemen dogyracakmis diye neden bekliyorlar hic anlamis degilim.... halam aramis kayinvalidemi neden sakliyorsunuz bizdende o kadindan duydum diyor.... daha kimler biliyor su an hamile oldugumu bir ben bilmiyorum
Evet 13 gun kaldi hatta 12 gun
17 .gunumdeyim esraamm kasiklarim patlayacak gibi agriyo bugum....incime bende cok sevindim ins bu kez alacak kucagina yawrusunu
canim birak oyle bilsinler Rabbim duysun Rabbimin kulagina gitsinde cabucak hamile kalasinYa kizlar aile icinde bir dedikoducu kadin hamile oldugumu yaymis... bu milletin isi gucu yok kim evlendi ise hemen dogyracakmis diye neden bekliyorlar hic anlamis degilim.... halam aramis kayinvalidemi neden sakliyorsunuz bizdende o kadindan duydum diyor.... daha kimler biliyor su an hamile oldugumu bir ben bilmiyorum
hadi bakalım canım ya az kalmış
amin canım inşallah bu kez bebişine kavuşur
bu arada topiğe damdan düşer gibi daldım kusura bakmayın
seni burda görüp msjını okuyunca cevap yazmadan edemedim
Kızlarr kan verdim. Değerim 14,75 çıktı. 23 Günde bir adet olduğum için şuan 3. Haftamdayım. O yüzden çok yüksek çıkmasını beklemiyordum. İnşAllah yükselir değerim. Rabbim bu defa sağlıkla kucağıma almamı nasip eder inşAllah.
Eki Görüntüle 792741
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?