Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hanımlar ben bugün ki ödevimi bitirdim hadi bakalım darısı diğer öğrencilere 

yaa bende de olası döllenmeden sonra öncee sol taraftaydı şimdi sağ taraf sızlıyo arada sol yine sızlıyo anlamadım gitti

mrb kızlar adet gunum gectı hala test yapadım ama sanırım hamıleyım :) 3 gundur şiddetlı bel ve kasık agrılarım var sag sol olmuyor cift taraflı agrı oluor

mrb kızlar adet gunum gectı hala test yapadım ama sanırım hamıleyım :) 3 gundur şiddetlı bel ve kasık agrılarım var sag sol olmuyor cift taraflı agrı oluor

yaa neden test yapmıyosun yaa ben bile yaptım bata 8 gün var

ya sabır deılde tuaf bı duygu 8 seneden sonra olursa ucuncu bebısım hyecan korku nebılım ıste karmakarısık duygulardayım yarın sabah yapacagım testı rabbım tum ısteyen lere versın ısallah

ya sabır deılde tuaf bı duygu 8 seneden sonra olursa ucuncu bebısım hyecan korku nebılım ıste karmakarısık duygulardayım yarın sabah yapacagım testı rabbım tum ısteyen lere versın ısallah

yaa şimdi yap şimdi yap zaten 3 gün geçmiş ha şimdi ha yarın sabah meraklandım bakk

Mrb canlaaarrrr....listemiz niye guncellenmiyo kimler hamis bilemiyoruz....bu arada nasilsiniz benim için geri sayım başladı son 13

Amin canim amin darisi tum isteyen bizlerin basina gecen ay kimyasal gebelik gecirdim hic sevinemiyordum... belirtiler vardi tamam ama hamile degilmisim gibime geliyordu.. ve ogrendigimin aksami dusuk basladi.... bu sefer olursa ins bende bi hafta sonrasinda b hcg yaptirmayi dusunuyorrum
Olursa bu ay ilk olacak benim ins Rabbim hayirlusini nasip etsin hepimuz icin

yaa şimdi yap şimdi yap zaten 3 gün geçmiş ha şimdi ha yarın sabah meraklandım bakk

adetım duzenlı hher ay 29 uncu gun olurum bugun 30 uncu gunum yanı 2 gun dur beklıom olmadı belırtı olurdu önceden kahverengımsı bı akıntı oda yok sadece agrılar var hayırlısı bakalım bende meraklandım arkadasımda test yok elımde acık eczanede yok sımdı sabahı beklıycez becbur :18:

Mrb canlaaarrrr....listemiz niye guncellenmiyo kimler hamis bilemiyoruz....bu arada nasilsiniz benim için geri sayım başladı son 13

canım bu son 13 demek 13 günmü demek yoksa
kız ayın yarısındasın daha o zama
incinin hamilelği beni çok sevindirdi canım umut oldu
umarım darısı sana olur

yavrum sevginin morali bozuk bu aralar pek girmiyor
gülden hamiş
heyecanlı89 hamiş
cute nin durum şüpheli ama bence hamiş
evl mutlu huzurlu hamiş
bildiklerim bunlar
benim de son 8 bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kizlar aile icinde bir dedikoducu kadin hamile oldugumu yaymis... bu milletin isi gucu yok kim evlendi ise hemen dogyracakmis diye neden bekliyorlar hic anlamis degilim.... halam aramis kayinvalidemi neden sakliyorsunuz bizdende o kadindan duydum diyor.... daha kimler biliyor su an hamile oldugumu bir ben bilmiyorum

canım bu son 13 demek 13 günmü demek yoksa
kız ayın yarısındasın daha o zama
incinin hamilelği beni çok sevindirdi canım umut oldu
umarım darısı sana olur

Evet 13 gun kaldi hatta 12 gun
17 .gunumdeyim esraamm kasiklarim patlayacak gibi agriyo bugum....incime bende cok sevindim ins bu kez alacak kucagina yawrusunu

yavrum sevginin morali bozuk bu aralar pek girmiyor
gülden hamiş
heyecanlı89 hamiş
cute nin durum şüpheli ama bence hamiş
evl mutlu huzurlu hamiş
bildiklerim bunlar
benim de son 8 bakalım
Ayin 3u ve 3hamisssss tututututututuuuuu masallaaaahhh ins cutecimmde hamistir onun hamisligine coooooooooookkk sevinceeemmm ....seninde az kalmis hadi hayırlısı

Ahhhh bu dedikoducularinnn yatacak yeri yokk anaciiiimmm

Evet 13 gun kaldi hatta 12 gun
17 .gunumdeyim esraamm kasiklarim patlayacak gibi agriyo bugum....incime bende cok sevindim ins bu kez alacak kucagina yawrusunu

hadi bakalım canım ya az kalmış
amin canım inşallah bu kez bebişine kavuşur
bu arada topiğe damdan düşer gibi daldım kusura bakmayın
seni burda görüp msjını okuyunca cevap yazmadan edemedim

canim birak oyle bilsinler Rabbim duysun Rabbimin kulagina gitsinde cabucak hamile kalasin
bu kadinlarin isi gucu yok yaaa herkes yeni evlilerin derdinde arkadas
noldu oldumu? tutdumu? varmi birseyler? nebilim neler neeeeeler soranlar acaba hic mi kendi dertleri yokda bizi dusunuyorlar :26:

hadi bakalım canım ya az kalmış
amin canım inşallah bu kez bebişine kavuşur
bu arada topiğe damdan düşer gibi daldım kusura bakmayın
seni burda görüp msjını okuyunca cevap yazmadan edemedim

Cok az kaldi coookkhehe
Ayip ettin her zaman gel masallah bi suru hamis cikacak burdanbizde bunlardan biri oluruz ins

Canim benim ben sana demistim inanma o testlere diye bak gördün mü. Insallah yavrun bu defa sıkıca sarilacak sana.allahim kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlere olsun insallah tüm isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…