eylülde hamiş olmak isteyen arkadaşlarım hep ilk çocukmu ben 3.istiorumda işallah olur bu ay
11 eylül bat kızlar benimde aynı zamandada bu tarih dogum günüm
pek hevesim kalmadı ama bakalım
Napalim geceleri çalışıyoz gündüzleri kaynatiyoz
Gunaydin canlarr :)
Yeni topigimiz hayirli oldun
Tatil sebebiyle biraz uzak kaldim ama yarindan itibaren yine aranizdayim :) batim listede yerini almis bilee hadi hayirlisi opuyorum hepinizi :)
13 aylık evliyim nisandan beri istiyoruz çok uzun bi süre geçmedi ama hayatta istediğim herşeye hep geç kavuştum sanırım ondan böyle konuşuyorumNeden ole dusunuosun? Sabretmek grk biraz iste ne olcagi belli olmaz. Ne kdrdir istiosun? Insallah en kisa surede bebisine kavusursun tabi butun isteyenler
Mrb cnm benide eklermisin.Bat 4 eylül...insallah eylül uğur getirsin hepimize yaaaaaaaa
11 eylül bat kızlar benimde aynı zamandada bu tarih dogum günüm
pek hevesim kalmadı ama bakalım
Ahahahah gsl yorum aynen oleee durum buaralar bole)))
agustos topigi buraya tasindi canim
sana da gunaydin.
Merhaba kizlar, bende 1 eyluldehaberini bekliyorum. Insallah eylul ayi hepimize mutluluk getirir. Bu beklemek olduruyo insani yaw Hayirlisi olsun...
Oyy canım dön artik ya listeye eklememmi ben seni
merhaba hoş geldin. benim de 1 eylül. evet beklemek fena... geçen ay resmen tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. psikolojik olarak kesinlikle etkiliyor. düşünmemeye çalışmak lazım.
Hos bulduk cnm. Arkadaslarim regl belirtileri ayni oldugunu dedikleri icin ben belirtilere takmiyorum cok. Dusunmemek lazim dogru, ama elimizden nekadar geliyor ki :44: ovulasyondan sonraki regl donemine kadar ki gunler bi turlu gecmiyor yaw.. Senin kaninci deneyisin bu?
selam kızlar benim de bat 1 eylül listeye de eklemedi kimse beni öyle aralarda dolanıyorum bende
selam komşu:) ilk sayfada listeye eklenmişsin 1 eylül olarak. sewwgi bat ını yazan herkesi ekliyor. benim de 1 eylül, hayırlısı bakalım. kimden gelecek bebiş haberi...
Hoşgeldiniz kizlar uğur getirin topigede bebislenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?