Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Gunaydin canlarr :)
Yeni topigimiz hayirli oldun
Tatil sebebiyle biraz uzak kaldim ama yarindan itibaren yine aranizdayim :) batim listede yerini almis bilee hadi hayirlisi opuyorum hepinizi :)

Oyy canım dön artik ya listeye eklememmi ben seni

Neden ole dusunuosun? Sabretmek grk biraz iste ne olcagi belli olmaz. Ne kdrdir istiosun? Insallah en kisa surede bebisine kavusursun tabi butun isteyenler
13 aylık evliyim nisandan beri istiyoruz çok uzun bi süre geçmedi ama hayatta istediğim herşeye hep geç kavuştum sanırım ondan böyle konuşuyorum

agustos topigi buraya tasindi canim
sana da gunaydin.

teşekkür ederim sana da canım,arkadaşlar benim adetim geçeli 11 gün oldu,söylmesi ayıp ama biz dün eşimle yattıktan yarım saat sonra wc de akıntı arasında kpkırmızı bir-iki damla kan geldi sonra yok gecedn bu yana bekliyoum şeffaf yumrta akı kıvamı ve renginde akıntım var,2 gündür de ince sol kasık batması oluyo böyle şeyler yaşayan var mı,ya da adet başlayacak sinyaller mi geliyo aaaayyyyy yoruldum ben bu bekleyiştn[/QUOTE]

merhaba, takip ediyordum seni. şimdi yazmak istedim. öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin, gönlüne göre versin. kan testi için cuma günü giderim demişsin. çok zamanını alacak bir şey değil. birkaç saat izin isteme imkanın varsa bence yarın git. cuma ya kadar sabredebilecek misin? stres olacaksın, üzüleceksin. yine de hakkında hayırlısı

Merhaba kizlar, bende 1 eylulde haberini bekliyorum. Insallah eylul ayi hepimize mutluluk getirir. Bu beklemek olduruyo insani yaw Hayirlisi olsun...

sewwgi merhaba, doktora gidecektik, yine ihmal ettik umarım bu ay mutlu haberler alırız. benim korkum, bende kist vs bir sorun varsa ve bu yüzden olmuyorsa boşa zaman geçirmiş olmak..

Merhaba kizlar, bende 1 eylulde haberini bekliyorum. Insallah eylul ayi hepimize mutluluk getirir. Bu beklemek olduruyo insani yaw Hayirlisi olsun...

merhaba hoş geldin. benim de 1 eylül. evet beklemek fena... geçen ay resmen tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. psikolojik olarak kesinlikle etkiliyor. düşünmemeye çalışmak lazım.

merhaba hoş geldin. benim de 1 eylül. evet beklemek fena... geçen ay resmen tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. psikolojik olarak kesinlikle etkiliyor. düşünmemeye çalışmak lazım.

Hos bulduk cnm. Arkadaslarim regl belirtileri ayni oldugunu dedikleri icin ben belirtilere takmiyorum cok. Dusunmemek lazim dogru, ama elimizden nekadar geliyor ki :44: ovulasyondan sonraki regl donemine kadar ki gunler bi turlu gecmiyor yaw.. Senin kaninci deneyisin bu?

selam kızlar benim de bat 1 eylül listeye de eklemedi kimse beni öyle aralarda dolanıyorum bende

evet hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı. benim 2.deneyişim bu ay. ama sen daha yeni evlisin. benim 3 yıl olacak. yaz başında çocuk istediğime karar verdim. senin de 2. deneyişin sanırım?

selam kızlar benim de bat 1 eylül listeye de eklemedi kimse beni öyle aralarda dolanıyorum bende

selam komşu:) ilk sayfada listeye eklenmişsin 1 eylül olarak. sewwgi bat ını yazan herkesi ekliyor. benim de 1 eylül, hayırlısı bakalım. kimden gelecek bebiş haberi...

selam komşu:) ilk sayfada listeye eklenmişsin 1 eylül olarak. sewwgi bat ını yazan herkesi ekliyor. benim de 1 eylül, hayırlısı bakalım. kimden gelecek bebiş haberi...

canım çok sağolasın azıcık körümdür görememişim kesin :) Sevgicim buradan teşekkürlerimi iletiyorum... hadi hepimiz için hayırlısı bakalım

merhaba, takip ediyordum seni. şimdi yazmak istedim. öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin, gönlüne göre versin. kan testi için cuma günü giderim demişsin. çok zamanını alacak bir şey değil. birkaç saat izin isteme imkanın varsa bence yarın git. cuma ya kadar sabredebilecek misin? stres olacaksın, üzüleceksin. yine de hakkında hayırlısı[/QUOTE]

cuma günü izin istedim ama aylık mutat toplantımız vardı müsaade etmediler,inan ben hamilelik ümidi taşımıyodum düne kadar şu geç döllenme falan olayı olur mu diye kafaya taktım dşünüyrum o kadar

aayyyy sıkıldınız benden kusura bakmayn bu iş yılan hikayesine döndü,ben hsg ye hazırlanrken olay başka yöne kaydı,neyse netice netleşince yazacağım artık kafamı dağatayım biraz, yoruldum düşünmektn,sonucu yazarım inş. bol hamişli hayırlı günler size hoşçakalııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…