Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hadi bakalım canım ya az kalmış
amin canım inşallah bu kez bebişine kavuşur
bu arada topiğe damdan düşer gibi daldım kusura bakmayın
seni burda görüp msjını okuyunca cevap yazmadan edemedim
hosgeldin canim sefalar getirdin

sağol canım ya
sen çalışmayı bıraktınmı bu ay için yumurtlama günün bittimi canım

Canim pazar gunu yumurtlama akintim oldu pazar aksam ve bugun sabah calisma oldu yarin aksamda calismadan sonra tatil yapim bata kadar dedimdi bakalim kocs ne diyecekkk

Ayin 3u ve 3hamisssss tututututututuuuuu masallaaaahhh ins cutecimmde hamistir onun hamisligine coooooooooookkk sevinceeemmm ....seninde az kalmis hadi hayırlısı

aynen maşallah
beni sorma ya öksürüyorum kasıklarım ağrıyor ama adet olcak gibi hayırlısı bakalım bi sabredebilsemm

ben her gün yapıyorum daha 8 gün var usanmadım tek çizgi görmekten.....bu arada dedikodu yapanları da anlamıyorum yaa noldu şimdi mutlu mu oldu dedikodu yapınca

Canim pazar gunu yumurtlama akintim oldu pazar aksam ve bugun sabah calisma oldu yarin aksamda calismadan sonra tatil yapim bata kadar dedimdi bakalim kocs ne diyecekkk

anladım canım ama bana kalırsa sen bu akşamı yada yarın akşamıda değerlendir
hakkında hayırlısı ve iyi geceler canım

Canım gözün aydın tekrardan.. Inşallah Rabbim hevesini kursağında bırakmaz sağlıcakla alırsın kucağına bebisini:))

kızlar
biz denemelere başlamadan 2 ay önce doktoro gittik,kan,hormon testi yaptı,alttan muayene yaptı,sadece mantar var dedi ve fitil verdi,diğer şeyler normal dedi,maalesef 2 aydır olmuyor,bugünde kırmızılar yedim
şimdi yine kadın doğumcuya gitmek için erken mi,yoksa adetin bitmesini mi bekliyeyim

hiç geç değil hemen git dr.
Zaten adet ilk günü çağırıyolar..son bir yılı dr.larda geçen biri olarak hemen git derim

Canım bikaç gün bekleyip tekrar yap..Ben bugün yine yaptım ve negatif silik falan hiçbişey çıkmadı ( ama sabah idrarımla yapmadım hiç..Bi daha yapmayı düşünmüyorum anca adetim gecikirse yapıcam..İnşallah seninki koyulaşır sabah idrarınla yap ama ok.Hadi bakalım inşallah senden gelir güzel haber..

Ağustosun 23 ünde ovulasyon testimde çift koyu çizgiyi görmüştüm. O gün yumurtlama olduğunu düşünürsek bugün 12. günüm.

hmm en az 6 gün daha beklemem lazım poffffben dayanamıyorum yaaa yerleşsin artık mini mini zigotum, tabi varmı minnoşum bilmiyorum ki allaaaaam yaaa
isyeeeaaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…