Cok az kaldi coookkhehe
Ayip ettin her zaman gel masallah bi suru hamis cikacak burdanbizde bunlardan biri oluruz ins
hosgeldin canim sefalar getirdinhadi bakalım canım ya az kalmış
amin canım inşallah bu kez bebişine kavuşur
bu arada topiğe damdan düşer gibi daldım kusura bakmayın
seni burda görüp msjını okuyunca cevap yazmadan edemedim
sağol canım ya
sen çalışmayı bıraktınmı bu ay için yumurtlama günün bittimi canım
Ayin 3u ve 3hamisssss tututututututuuuuu masallaaaahhh ins cutecimmde hamistir onun hamisligine coooooooooookkk sevinceeemmm ....seninde az kalmis hadi hayırlısı
canim birak oyle bilsinler Rabbim duysun Rabbimin kulagina gitsinde cabucak hamile kalasin
bu kadinlarin isi gucu yok yaaa herkes yeni evlilerin derdinde arkadasnoldu oldumu? tutdumu? varmi birseyler? nebilim neler neeeeeler soranlar acaba hic mi kendi dertleri yokda bizi dusunuyorlar :26:
Canim pazar gunu yumurtlama akintim oldu pazar aksam ve bugun sabah calisma oldu yarin aksamda calismadan sonra tatil yapim bata kadar dedimdi bakalim kocs ne diyecekkk
hosgeldin canim sefalar getirdin
canım dööllenmeden kaç gün sonra yeptın bu testi
Off offffff oooooooofffffffffffff
nolduuuuuuuuuuuuuuu neden offffffffffffOff offffff oooooooofffffffffffff
hiç geç değil hemen git dr.kızlar
biz denemelere başlamadan 2 ay önce doktoro gittik,kan,hormon testi yaptı,alttan muayene yaptı,sadece mantar var dedi ve fitil verdi,diğer şeyler normal dedi,maalesef 2 aydır olmuyor,bugünde kırmızılar yedim
şimdi yine kadın doğumcuya gitmek için erken mi,yoksa adetin bitmesini mi bekliyeyim
Canım ya bende aynısını yaptım dün benimde 6gunum var sanki banada çok silik bir çizgi varmış gibi geldi yada öyle görmek istediğim icinmi bilemedimhaydi bu ay gelsin bebislerrr çok bekletti bizi sipalarrr :)
kesin çıkardı ..olsun etlülde devam çalışmalaraniye olmuyor :-( bat yarin bu sabah test yaptım negatif olsaydi cikardi dimi silikte olsa
hiç geç değil hemen git dr.
Zaten adet ilk günü çağırıyolar..son bir yılı dr.larda geçen biri olarak hemen git derim
Ağustosun 23 ünde ovulasyon testimde çift koyu çizgiyi görmüştüm. O gün yumurtlama olduğunu düşünürsek bugün 12. günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?