Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Niye olmuyor :-( bat yarin bu sabah test yaptım negatif olsaydi cikardi dimi silikte olsa
kuzum bak sen boyle yaptikca bende uzuluyom uzulme sabah ola hayr ola kismet belki bebegin suprizzzzz yapti ve yarin anne ben geldim dedi ne biliyon yapma uzulme tam qaz ireli bize bebek lazim uzulmek lazim deyil

saol cnm
yarın ilk işim gitmek olacak
peki alttan muayene eder mi adetliyken
EVET alttan bakıp yumurtalarını kontrol edecek..
belki hormon testi yapar..sonrada yumurta takibi ister..istemesede sen iste..
en azından dr. kontrolünde anlarsın yumurtlama olup olmadığını..
beni öyle anladım..yumurta oluyo ama çatlamıyomuş dedi dr.um
bir yıl uğraştığıma pişman oldum.keşke en başta dr gitseydim..

kuzum bak sen boyle yaptikca bende uzuluyom uzulme sabah ola hayr ola kismet belki bebegin suprizzzzz yapti ve yarin anne ben geldim dedi ne biliyon yapma uzulme tam qaz ireli bize bebek lazim uzulmek lazim deyil

Cnm üzülmesen.bende üzülmek isstemiyorum kafamdan atmak istiyorum ama beceremiyorum.tmm üzülmuyorum...bak

Cnm bende gebelik dusunmeye basladigimda gittim bi sorun yok dedi folik asit verdi gebe kalinca gel dedi.simdi 6 ay oldu olmuyor ve bende senin gibi dusunuyorum 1 yili doldurmak istemiyorum.adet olunca gidip ne dicez peki.bi yol gostersen.ben esiminde tahlil felan vermesini istiyorum.nasil bi yol izlememiz lazim..??

Valla bizim uzun bi denememiz yok eğer hamile kalmazsam eşin ben de giderim doktora Dio kadın kadar erkeğin de bilinçli olması gerek çünkü bu bebek tek başına annenin değil ve eşleri de buna her aşamada hazır edelim hanımlar bunun bizler bilincindeyiz ama bazen erkekler onur meselesi yapabiliyorlar olan bizim psikolojiye oluyo....uzun lafın kısası yeni bebişlerle mutlu olalalım😇😇😇😇

Oyle dusunen erkekleri anlamiyorum zaten ben.benim esim kendisi diyor birlikte gidelimsdiye bende yapilmasi gerekeni yapim diyor.zaten ne bilcez sorun kimde yada hicbirimiz de sorun yoksa bilmek geerekiyo girmek gerekiyo kisacasi

Kızlar ben ağladım ve eşimde rabbim artık bizleri görsün inşallah hayırlı evlatlar bahşetsin.moskovanın şifresini izlerken ağladık tv de(( bebiş yaradan mevlam inşallahhhhverir.bu ay bakacaz eşim tahlile gidecek bu hafta kızlar dua edin bize.şubatta ameliyat olmuştu varikosel umarım sayısı artmıştır...iyi geceler:)
moral biraz buruk uyuyacam bu gece

Oyle dusunen erkekleri anlamiyorum zaten ben.benim esim kendisi diyor birlikte gidelimsdiye bende yapilmasi gerekeni yapim diyor.zaten ne bilcez sorun kimde yada hicbirimiz de sorun yoksa bilmek geerekiyo girmek gerekiyo kisacasi

Allah dan benim eşim de öle çünkü istiyoruz yeni umuduğumuzu o pamuk elleri ay ne tatlı ya düşünmesi bile...😍😍😍

Allah dan benim eşim de öle çünkü istiyoruz yeni umuduğumuzu o pamuk elleri ay ne tatlı ya düşünmesi bile...😍😍😍

Aynen cnm...sabah kahvaltida esimin arkadasi aradi din baba olacagini soylemisti kahvaltidaydik esim teli kapatti.ayy cok mutlu olmuslar ya dedi bwnde olmazlarmi dedim bebisleri olcak.bizim de olsa bizde cok sevinirdik diyemedim uzuldumu anlamadin diye...

ayyy cok sevındım canım inşallah yükselir iyi haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar benimde bu ay olmadı galiba 5 gün var testte negatif çıktı.Halbuki dün çok silik çizgi çıkmıştı.Benimde 1 ekimde kontrolüm var bu 3. denememiz kontrole gittiğimde doktor bakar mı acaba ya..söyliimmi sizce ters tepkiyle karşılaşmak istemiyorum...

İnşallah bu ayı mutlulukla bitircez hepimizde tüm dualarım bu heyecanı ve umudu içinde taşıyan o güzel annelerle...

Ayni dert bwnde de var 6. Ay bu.tesrslerse diye cnm sıkılıyor napim ua zaman kaybetmektense tedavi gerekiyosa baslamak gerekiyo.ama senin daha 5 gun var bekle tabikide belki vardir bebiş

Ayni dert bwnde de var 6. Ay bu.tesrslerse diye cnm sıkılıyor napim ua zaman kaybetmektense tedavi gerekiyosa baslamak gerekiyo.ama senin daha 5 gun var bekle tabikide belki vardir bebiş

Ne biliim canım yaa dün çok silik çıkmıştı heveslendim bi an bugün negatif olunca biraz üzüldüm koyulaşmasını beklemiştim o yüzdende pek umudum yok bu ay benim zaten rutin kontrolüm var 5 ay önce ameliyat olmuştum.Ona gitmişken herşeyime baktırıcam inşallah bakar

ayyyyy :) ne güzel bi haber bu hayırlı olsunnn çok mutlu oldummm

merhaba bayanlar.Allah nasip ederse bu ay tüp bebek tadavisine başlıyoruz. ama doktor öncesinde testler istedi.devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi. acaba nasıl yapıcam.devlet hastanesine nasıl hangi bölüme randevu alıcam. eğer bilen varsa lütfen yardımcı olsun bekliyorum....
- Tam kan sayımı
- Açlık kan şekeri
- insülin açlık
- Tsh
- Ft4
- Prolaktin
- HBsAg
- Anti-hıv
- Anti-hcv
bu testler için hangi bölüme yada nasıl randevu alırım.Şimdiden sağolun

Canlarimmmm valla ne cok özledim sizi ya kizlar kusura bakmayın memleketten döndüm temizlik falan derken bi turlu listeyi guncelleyemedim, sadece arada yazdiklarinizi okumaya yetisebildim:))

Moral olarak cok iyi toparladim kendimi adetim bitince yine tam gaz devam:))

Veeeee tabikideee hamislerimize hayirli olsun diyorum sizin sevincinzle bizde mutlu oluyoruz emin olun cok cok cok sevindim canlaarrr (gulden,evlimutlu, heyecanli) hepinizi optum darisi tabikide baasimizaaa:))

Bu surecte cok iyi takip edemedim yeni gelenleri,kizlar listeye bakin ismi olmayan, adet olan, hamis olan soylesin duzenliyim opuldunuz

Bende de ayni durum soz konusu bi tek alttan muayene olamiyorum 1 aydir deniyoruz bide vajinusmus problemimi yeni yeni aştım doktora gtmelimiyim?

Ben geldimmmmmm Sevgicim. Bay 8eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…