merhaba bayanlar.Allah nasip ederse bu ay tüp bebek tadavisine başlıyoruz. ama doktor öncesinde testler istedi.devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi. acaba nasıl yapıcam.devlet hastanesine nasıl hangi bölüme randevu alıcam. eğer bilen varsa lütfen yardımcı olsun bekliyorum....
- Tam kan sayımı
- Açlık kan şekeri
- insülin açlık
- Tsh
- Ft4
- Prolaktin
- HBsAg
- Anti-hıv
- Anti-hcv
bu testler için hangi bölüme yada nasıl randevu alırım.Şimdiden sağolun
Kızlar ben ağladım ve eşimde rabbim artık bizleri görsün inşallah hayırlı evlatlar bahşetsin.moskovanın şifresini izlerken ağladık tv de(( bebiş yaradan mevlam inşallahhhhverir.bu ay bakacaz eşim tahlile gidecek bu hafta kızlar dua edin bize.şubatta ameliyat olmuştu varikosel umarım sayısı artmıştır...iyi geceler:)
moral biraz buruk uyuyacam bu gece[/QUOTE
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla sizde kucağınıza alırsın mis kokulu bebişleri (valla içimden geldi ikiz olcak galiba) umuduzu kaybetmeyin moraliniz yüksek olsun bu dönemlerde şart iyi geceler
Zeycan biliyormusun herkes öyle diyor.ikiziniz olacak die ama ben 2sene iki aydır bekliyorum.ve beklemeyede devam edecegim.umutlar yitirilmez asla.biz rabbimizden isteriz oda neyi uygun gorurse onu eyler inşallah .neylerse güzel eyler..cumlemize inşallah
Ben geldimmmmmm Sevgicim. Bay 8eylül
Kadın doğum doktoru olabilir onlar isteyebilir bence canım
qaliba bende gordum canim hayirlisi
cikmis benceeeee :119::119:
cnm. pozitif iste)
hadi hayirlisi bakalim...
Ikinci çizgi gözüküyorrrrr çok silikte olsa haydi hayırlısiiiii inşallah canım sevindim senin adına :)
görüyoruz tabiiii :) ohh ohhhgelsin bebişşşş
Hadi gozun aydin canim..
ben taaa fransadan goruyorum senin ikinci cizgiyi
kan testine hadii....
Ay ne güzel ya bakalim biz ne zaman olacaz hayırlı olsun simdiden evli mutlu cocuklu:)
ya iyiki varsınızbunları duymaya çok ihtiyacım vardı..bu arada tebriklllerrrrrrr gelsin bebişler bizede ugur getirsin inşalllaaaahhhh
evettt gördümmm :))) canım hayırlısı olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahh çokk güzel yaaa minnakın geldi demek :))
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.
ayyyyyyyyyy hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnn inşallah sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin rabbim.o güzelim değerleri bizlerede görmeyi nasip etsin amin...:)
cnm. hayirli olsun. insallah kat kat artar degerin.
evde testin vasa sabahlari test yap... fotosunu cek. gun gun koyulasip koyulasmadigini gorursun.
adet yerini bulsun. hadi bakalim belirtilerini yaz bize cnm.
anneeeem tebrik ederim, alıntı yapmadığım için görmemişsinsir daha önce yazmıştım ama....çok sevindim bebeğim inşallah değerlerin 10 katına çıkar 100 katına çıkar hemencecik
incciiiiiiiiiimmmmmmmm tebriklerrrrrr yine ilginin enli mutlu cocukluuuuuuuu....ins bu kez rabbimin izniyle kucağına alacaksın
walla çizgiler burdan da gözüküyor :)) hayırlısı olsun arkadaşım... Allah kucağına almayı nasip etsin.
Evet 13 gun kaldi hatta 12 gun
17 .gunumdeyim esraamm kasiklarim patlayacak gibi agriyo bugum....incime bende cok sevindim ins bu kez alacak kucagina yawrusunu
canım bu son 13 demek 13 günmü demek yoksa
kız ayın yarısındasın daha o zama
incinin hamilelği beni çok sevindirdi canım umut oldu
umarım darısı sana olur
Canim benim ben sana demistim inanma o testlere diye bak gördün mü. Insallah yavrun bu defa sıkıca sarilacak sana.allahim kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlere olsun insallah tüm isteyenlere...
Canım gözün aydın tekrardan.. Inşallah Rabbim hevesini kursağında bırakmaz sağlıcakla alırsın kucağına bebisini:))
ayyy cok sevındım canım inşallah yükselir iyi haberlerini bekliyoruz :)
ayyyyy :) ne güzel bi haber bu hayırlı olsunnn çok mutlu oldummm
Veeeee tabikideee hamislerimize hayirli olsun diyorum sizin sevincinzle bizde mutlu oluyoruz emin olun cok cok cok sevindim canlaarrr (gulden,evlimutlu, heyecanli) hepinizi optum darisi tabikide baasimizaaa:))
Kızlarr kan verdim. Değerim 14,75 çıktı. 23 Günde bir adet olduğum için şuan 3. Haftamdayım. O yüzden çok yüksek çıkmasını beklemiyordum. İnşAllah yükselir değerim. Rabbim bu defa sağlıkla kucağıma almamı nasip eder inşAllah.
Eki Görüntüle 792741
ayy canım ya vallahi çok sevndim ben çalışmaları bırakTım ama sizi takip edyorum inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini :)
Canlarimmmm valla ne cok özledim sizi ya kizlar kusura bakmayın memleketten döndüm temizlik falan derken bi turlu listeyi guncelleyemedim, sadece arada yazdiklarinizi okumaya yetisebildim:))
Moral olarak cok iyi toparladim kendimi adetim bitince yine tam gaz devam:))
Veeeee tabikideee hamislerimize hayirli olsun diyorum sizin sevincinzle bizde mutlu oluyoruz emin olun cok cok cok sevindim canlaarrr (gulden,evlimutlu, heyecanli) hepinizi optum darisi tabikide baasimizaaa:))
Bu surecte cok iyi takip edemedim yeni gelenleri,kizlar listeye bakin ismi olmayan, adet olan, hamis olan soylesin duzenliyim opuldunuz
Ekliyorum tatlım hosgeldinn
adetin ilk günü yada ikinci günü dr git 6-7 aydır çocuk istiyoruz olmuyo diyecen..zaten dr yumurtalarına bakar hormon testi ister bikaç ay yumurta takibi yapar olmassa çatlatma iğnesi olursun..Cnm bende gebelik dusunmeye basladigimda gittim bi sorun yok dedi folik asit verdi gebe kalinca gel dedi.simdi 6 ay oldu olmuyor ve bende senin gibi dusunuyorum 1 yili doldurmak istemiyorum.adet olunca gidip ne dicez peki.bi yol gostersen.ben esiminde tahlil felan vermesini istiyorum.nasil bi yol izlememiz lazim..??
Canım ben yumurtlamadan sonra 12. Günümde yaptım testi. 23 ünde yumurtladım. Bir iki gün daha bekle bence.kızlar biliyosunuz evli mutlu hamiş.. evde testte görmüş kan testi yaptırmış 14 çıkmış.. 14 te bile çıktıysa idrarda demekki bende bişey yok .. çünkü 25ine döllenmiş olması lazım yumurtamın 10 gün olmuş yani kesin çıkardı silik bile olsa.. bugün kan testi yaptırayım da bu saçma sapan gel gitlerden kurtulayım en iyisi..
kizlar. 10 aydir hep ates olcuyrm. hep de yumurtlamadan 9 gun sonra atesim dusuyor 12. gunde adet oluyrm. sadece gebe oldugum ay dusmemeisti. dun de demistim. bugun 9. gun veeeee atesim dusmedi)) umarim boyle devam eder.
evdeki tum testleri deli gibi tukettigim icin bugun test yapmadim... he he he...
böyle olunca hamilelik varmış nette doktoru dinledimBen bu ay senden ümitliyim canım. Hadi hayırlısı inşAllah. Ben tekrar test yaptım ama çok koyulaşma yok gibi.
Eki Görüntüle 793045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?