Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kadın doğum doktoru olabilir onlar isteyebilir bence canım

Canlarımmm hepinize çok çok Teşekkür ederim. Listemiz sırayla gidiyor çok şükür. Hergün yeni bir hamiş haberi alıyoruz. Aynen böyle devam eder inşAllah. Ve burdaki listeye hepinizin hamiş haberini yazmak bana nasip olur.

Bugün çok garip duygular içindeyim. Hem çok mutluyum, hem de çok korkuyorum. Daha önce bir kayıp yaşadığım için bu korku hep içimde olacak sanırım. Sevincimi tam yaşayamıyorum şuan. Geçen sefer 8. haftamda bebeğimi kaybettiğim için bu sefer 9. haftaya ulaşıp bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenene kadar da sevinemicem sanırım. Tabiki sonrasında yine tehlikeler olabilir ama şuanda benim için 8. haftayı geçmesi ilk tehlikeyi atlattık demek olacak. İşte o zaman benim bayramım olacak.

Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşAllah. Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Dualarınızda beni unutmayın... Dualarımdasınız...

qaliba bende gordum canim hayirlisi
cikmis benceeeee :119::119:

cnm. pozitif iste )
hadi hayirlisi bakalim...

Ikinci çizgi gözüküyorrrrr çok silikte olsa haydi hayırlısiiiii inşallah canım sevindim senin adına :)

görüyoruz tabiiii :) ohh ohhh gelsin bebişşşş

Hadi gozun aydin canim..
ben taaa fransadan goruyorum senin ikinci cizgiyi
kan testine hadii....

Ay ne güzel ya bakalim biz ne zaman olacaz hayırlı olsun simdiden evli mutlu cocuklu:)

ya iyiki varsınız bunları duymaya çok ihtiyacım vardı..bu arada tebriklllerrrrrrr gelsin bebişler bizede ugur getirsin inşalllaaaahhhh

evettt gördümmm :))) canım hayırlısı olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahh çokk güzel yaaa minnakın geldi demek :))

hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.

ayyyyyyyyyy hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnn inşallah sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin rabbim.o güzelim değerleri bizlerede görmeyi nasip etsin amin...:)

cnm. hayirli olsun. insallah kat kat artar degerin.

evde testin vasa sabahlari test yap... fotosunu cek. gun gun koyulasip koyulasmadigini gorursun.

adet yerini bulsun. hadi bakalim belirtilerini yaz bize cnm.

anneeeem tebrik ederim, alıntı yapmadığım için görmemişsinsir daha önce yazmıştım ama....çok sevindim bebeğim inşallah değerlerin 10 katına çıkar 100 katına çıkar hemencecik

incciiiiiiiiiimmmmmmmm tebriklerrrrrr yine ilginin enli mutlu cocukluuuuuuuu....ins bu kez rabbimin izniyle kucağına alacaksın

walla çizgiler burdan da gözüküyor :)) hayırlısı olsun arkadaşım... Allah kucağına almayı nasip etsin.

Evet 13 gun kaldi hatta 12 gun
17 .gunumdeyim esraamm kasiklarim patlayacak gibi agriyo bugum....incime bende cok sevindim ins bu kez alacak kucagina yawrusunu

canım bu son 13 demek 13 günmü demek yoksa
kız ayın yarısındasın daha o zama
incinin hamilelği beni çok sevindirdi canım umut oldu
umarım darısı sana olur

Canim benim ben sana demistim inanma o testlere diye bak gördün mü. Insallah yavrun bu defa sıkıca sarilacak sana.allahim kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlere olsun insallah tüm isteyenlere...

Canım gözün aydın tekrardan.. Inşallah Rabbim hevesini kursağında bırakmaz sağlıcakla alırsın kucağına bebisini:))

ayyy cok sevındım canım inşallah yükselir iyi haberlerini bekliyoruz :)

ayyyyy :) ne güzel bi haber bu hayırlı olsunnn çok mutlu oldummm

Veeeee tabikideee hamislerimize hayirli olsun diyorum sizin sevincinzle bizde mutlu oluyoruz emin olun cok cok cok sevindim canlaarrr (gulden,evlimutlu, heyecanli) hepinizi optum darisi tabikide baasimizaaa:))

ayy canım ya vallahi çok sevndim ben çalışmaları bırakTım ama sizi takip edyorum inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini :)

sevgıcım hosgeldın hayatım baktımda benı eklememıssın benım bat 17 eylül pek umıtlı degılım bu aydan ama yınede o lıstede adımın olması umıt verıcı

Selam kızlar. Hamile arkadaşlar gözünüz aydın. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah. Ve darısı Bat sayanların başına ) hergün güzel haberler alırız inşaallah. Hani bir Bat listemiz vardı onun yanına olumlu işaret falan koysak tarihi geçenler için takip ve tebrik etmemiz kolay olur diye düşündüm. Bu arada aynı arkadaşlar gebelik oluşmazsa ekime de var mısınız? Ben de ekimciyim sanki ( hayırlısı diyelim. Allah tan ümit kesilmez. Sevgiler ve kolaylıklar ...

kızlar biliyosunuz evli mutlu hamiş.. evde testte görmüş kan testi yaptırmış 14 çıkmış.. 14 te bile çıktıysa idrarda demekki bende bişey
yok .. çünkü 25ine döllenmiş olması lazım yumurtamın 10 gün olmuş yani kesin çıkardı silik bile olsa.. bugün kan testi yaptırayım da bu saçma sapan gel gitlerden kurtulayım en iyisi..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım hamişlerimizin gözleri aydın gülden evli mutlu heyecanlı yenıden tebrıkler ALLAHIM BU AY herkesın yüzünü güldürür inşallah

kizlar. 10 aydir hep ates olcuyrm. hep de yumurtlamadan 9 gun sonra atesim dusuyor 12. gunde adet oluyrm. sadece gebe oldugum ay dusmemeisti. dun de demistim. bugun 9. gun veeeee atesim dusmedi )) umarim boyle devam eder.

evdeki tum testleri deli gibi tukettigim icin bugun test yapmadim... he he he...

adetin ilk günü yada ikinci günü dr git 6-7 aydır çocuk istiyoruz olmuyo diyecen..zaten dr yumurtalarına bakar hormon testi ister bikaç ay yumurta takibi yapar olmassa çatlatma iğnesi olursun..
ama iyi bi dr bul ben şubatta gittim bi dr.a olmuyo dedim 6 aydır korunmasız ilişki ama çocuk olmuyo dedim..adam yüzüme baktı
git gebelik testi için kan ver dedi..verdim sonucu alıp bidaha gittim.sonuca baktı gözün aydın hamile değilsin dediiyide dr bey ben hamile olmak istiyorum dedim..ozaman biraz daha bekliyeceksin dediçıldırdım ertesi gün aynı hastanede bayan dr var
iyi dediler ona gittim..kadın hemen yum takibi yapti sonraki ay klomen kullandırdı..sonraki ay klomen+çat iğnesi gene olmayınca ünv hastanesine gönderdi..
eşimin sperm testini hemen istedi ama eşim yaptırmadı..aşılama için zorla gitti verdi ama iyice saydırdı bana..
zaten en az 6 ay hatta 6 ayı geçmiş olaçak ki dr çocuk için tedaviye başlasın..sen git 7 aydır olmuyo de..sadece prosedür işte 6 ay olayı..tabi tedavi duruma göre değişir benim yum çatlamıyo..o yüzden klomen kullandım atıyorum sende kist varsa onun için farklı tedavi..

Canım ben yumurtlamadan sonra 12. Günümde yaptım testi. 23 ünde yumurtladım. Bir iki gün daha bekle bence.

Ben bu ay senden ümitliyim canım. Hadi hayırlısı inşAllah. Ben tekrar test yaptım ama çok koyulaşma yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…