Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

günaydın kızlar nasılsınız? BEN HALA ADET OLMADIIIIIIIIIIM duphaston biteli 3 gün oldu gelen giden yok bugün tam 50 gün olacak,ya ne gıcık bi durum yaaa bıktım inanki aaaaaaaaa

Ben bu ay senden ümitliyim canım. Hadi hayırlısı inşAllah. Ben tekrar test yaptım ama çok koyulaşma yok gibi.
Eki Görüntüle 793045

insalah cnm.

testin dune gore koyulasmis. yani daha yeni artiyr. pat diye kopkoyu olmaz zaten.
sen yarinda ayni saate yap cnm. sonra buraya 3 gunun testlerini eklem bak goreceksin koyulasmayi. allahin izniyle artiyr degerin )

sen de benim gibisin. ben ilkinin 8+3 de ikinciyi 8+1 de kaybettigim icin 9. haftayi gormeden gebeyim demem. kimseye de soylemeyecegim zaten. anname bile.

canım tebrik ediyorum ALLAH sağlıklı huzurlu bir dönem geçirmeni nasip etsin inşaallah,darısı başımıza çok sevindim adına

kızlar benim batım da 15 Eylül... daha 11 gün var ama... hadi bakalım hayırlısı... 27 Eylül de evlilik yıldönümümüz. Allahın izniyle bu ay hamileysem çok güzel bir hediye olacak bize :))) o güne kadar sabredip eşime süpriz yapmak istiyorum.... dua edin kızlar... benim dualarım sizlerle...

senaserra yapmadın mı daha testini uyuyomusun hala yoksa uyan uyan

27 eylül benim eşimin dogum günü bende ogün söylemek istiyodum ama daha bişe yok bakalım..

hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın bence çok anlamalı ve güzel bi süpriz olucak ben bile heyecanlandım....

Ahh hadi canim.. insallah dusmez..
canim benimde ates ayni 36.1 bu 18.gun ve ayni devam.. :44::44: ne zaman yukselirse artik.. bekliyorum

Batlarimiz ayni.. insallah o guzel gunde guzel bi hediye verirsin bende kocisin dogum gunune vermek istiyorum ekim basi bakalim..
insalalh allh'im nasip ederse

Canim ozledtin kendini..
simdiden kolay gelsin... mik mik silk dik

hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın bence çok anlamalı ve güzel bi süpriz olucak ben bile heyecanlandım....

amin inşallah... çok teşekkür ederim.. siz bir de bana sorun... ama tutmaya çalışıyorum kendimi yine hayal kırıklığına uğramamak için.. sizin batınız ne zaman??

bekleyecegiz tatlim. atesinde yukselir. telas yapma. daha senin bunyeni tam bilmedigimiz icin net yorumlar yapamiyrz.

haftaya kadar bekliceyiz canim...hayirlisi, bundada vardir bir hayir
üzülüyor insan, ama elden gelen birsey yok...
cok sevinmistik

cnm. insallah bu hafta senin olur ve bebegin gorunur ultrason da... kalpten dua ediyrm senin icin.

ama çok tuhaf.. döllenmeden bir hafta sonra kanda beta hcg 5 olur sonra gün gün katlar offf ne bileyim canım inşallah dedigin gibidir..

hemen duzeltme yapayim. dollenmeden 1 hafta sonra beta 5 olmaz cnm. kim dediki sana?
dollenen embriyo 3-5 gun icinde rahme ulasir. genel de 5-7 gun icinde rahme yerlesir. max. dollenemden 10 gun sonra rahme yerlesme gerceklesir ve ondan sonra betahcg salinmaya baslar. yani yumyumladin. 10 gun sonra beta artisi baslar.... bir hafta diye sart yok cnm. hatta tup beek transferlerinden 10 gun sonra dr. kanda beta bakarlar.

monbebe Batlarimiz ayni.. insallah o guzel gunde guzel bi hediye verirsin bende kocisin dogum gunune vermek istiyorum ekim basi bakalim..insalalh allh'im nasip ederse[/QUOTE .!.:
çok güzel!!! inşallah ikimiz de müjdeli haberi alırız da eşlerimize harika birer hediye vermiş oluruz... Allah yüzlerimizi güldürsün. AMİNNNN :))

Son düzenleme:

Kızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..

canim doktor ümidini kesti, bende kestim, 8 haftalik ve birsey gözükmüyor, düsük yaparsiniz dedi, kese yaninda bosluklar olusmus dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…