Ben bu ay senden ümitliyim canım. Hadi hayırlısı inşAllah. Ben tekrar test yaptım ama çok koyulaşma yok gibi.
Eki Görüntüle 793045
Ağustosun 23 ünde ovulasyon testimde çift koyu çizgiyi görmüştüm. O gün yumurtlama olduğunu düşünürsek bugün 12. günüm.
Ben bu ay senden ümitliyim canım. Hadi hayırlısı inşAllah. Ben tekrar test yaptım ama çok koyulaşma yok gibi.
Eki Görüntüle 793045
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792304
mrb kızlar adet gunum gectı hala test yapadım ama sanırım hamıleyım :) 3 gundur şiddetlı bel ve kasık agrılarım var sag sol olmuyor cift taraflı agrı oluor
adetım duzenlı hher ay 29 uncu gun olurum bugun 30 uncu gunum yanı 2 gun dur beklıom olmadı belırtı olurdu önceden kahverengımsı bı akıntı oda yok sadece agrılar var hayırlısı bakalım bende meraklandım arkadasımda test yok elımde acık eczanede yok sımdı sabahı beklıycez becbur :18:
kızlar benim batım da 15 Eylül... daha 11 gün var ama... hadi bakalım hayırlısı... 27 Eylül de evlilik yıldönümümüz. Allahın izniyle bu ay hamileysem çok güzel bir hediye olacak bize :))) o güne kadar sabredip eşime süpriz yapmak istiyorum.... dua edin kızlar... benim dualarım sizlerle...
kızlar benim batım da 15 Eylül... daha 11 gün var ama... hadi bakalım hayırlısı... 27 Eylül de evlilik yıldönümümüz. Allahın izniyle bu ay hamileysem çok güzel bir hediye olacak bize :))) o güne kadar sabredip eşime süpriz yapmak istiyorum.... dua edin kızlar... benim dualarım sizlerle...
kizlar. 10 aydir hep ates olcuyrm. hep de yumurtlamadan 9 gun sonra atesim dusuyor 12. gunde adet oluyrm. sadece gebe oldugum ay dusmemeisti. dun de demistim. bugun 9. gun veeeee atesim dusmedi)) umarim boyle devam eder.
evdeki tum testleri deli gibi tukettigim icin bugun test yapmadim... he he he...
Canlarimmmm valla ne cok özledim sizi ya kizlar kusura bakmayın memleketten döndüm temizlik falan derken bi turlu listeyi guncelleyemedim, sadece arada yazdiklarinizi okumaya yetisebildim:))
Moral olarak cok iyi toparladim kendimi adetim bitince yine tam gaz devam:))
Veeeee tabikideee hamislerimize hayirli olsun diyorum sizin sevincinzle bizde mutlu oluyoruz emin olun cok cok cok sevindim canlaarrr (gulden,evlimutlu, heyecanli) hepinizi optum darisi tabikide baasimizaaa:))
Bu surecte cok iyi takip edemedim yeni gelenleri,kizlar listeye bakin ismi olmayan, adet olan, hamis olan soylesin duzenliyim opuldunuz
canım bencede ilaçları kullanmak için biraz bekle... en azından bir iki yere daha gözük... üzüldüm ya...
Canım ben yumurtlamadan sonra 12. Günümde yaptım testi. 23 ünde yumurtladım. Bir iki gün daha bekle bence.
hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın bence çok anlamalı ve güzel bi süpriz olucak ben bile heyecanlandım....
bekleyecegiz tatlim. atesinde yukselir. telas yapma. daha senin bunyeni tam bilmedigimiz icin net yorumlar yapamiyrz.Ahh hadi canim.. insallah dusmez..
canim benimde ates ayni 36.1 bu 18.gun ve ayni devam.. :44::44: ne zaman yukselirse artik.. bekliyorum
Batlarimiz ayni.. insallah o guzel gunde guzel bi hediye verirsin bende kocisin dogum gunune vermek istiyorum ekim basi bakalim..
insalalh allh'im nasip ederse
Canim ozledtin kendini..
simdiden kolay gelsin... mik mik silk dik
haftaya kadar bekliceyiz canim...hayirlisi, bundada vardir bir hayir
üzülüyor insan, ama elden gelen birsey yok...
cok sevinmistik
ama çok tuhaf.. döllenmeden bir hafta sonra kanda beta hcg 5 olur sonra gün gün katlar offf ne bileyim canım inşallah dedigin gibidir..
monbebe Batlarimiz ayni.. insallah o guzel gunde guzel bi hediye verirsin bende kocisin dogum gunune vermek istiyorum ekim basi bakalim..insalalh allh'im nasip ederse[/QUOTE .!.:çok güzel!!! inşallah ikimiz de müjdeli haberi alırız da eşlerimize harika birer hediye vermiş oluruz... Allah yüzlerimizi güldürsün. AMİNNNN :))
Batlarimiz ayni.. insallah o guzel gunde guzel bi hediye verirsin bende kocisin dogum gunune vermek istiyorum ekim basi bakalim..
insalalh allh'im nasip ederse
QUOTE]
günümüzün aynı olmasına çok sevindim. inşallah ikimiz de müjdeli haber alırız da eşlerimize unutamayacakları mükemmel birer hediye vermiş oluruz :))) Rabbim yüzümüzü güldürsün... AMİNNN :))
bekleyecegiz tatlim. atesinde yukselir. telas yapma. daha senin bunyeni tam bilmedigimiz icin net yorumlar yapamiyrz.
cnm. insallah bu hafta senin olur ve bebegin gorunur ultrason da... kalpten dua ediyrm senin icin.
hemen duzeltme yapayim. dollenmeden 1 hafta sonra beta 5 olmaz cnm. kim dediki sana?
dollenen embriyo 3-5 gun icinde rahme ulasir. genel de 5-7 gun icinde rahme yerlesir. max. dollenemden 10 gun sonra rahme yerlesme gerceklesir ve ondan sonra betahcg salinmaya baslar. yani yumyumladin. 10 gun sonra beta artisi baslar.... bir hafta diye sart yok cnm. hatta tup beek transferlerinden 10 gun sonra dr. kanda beta bakarlar.
Kızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?