Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..

cok sevindim cnm. gozun aydin..

slm kızlar nasılsınız bugün çok sesiz bi gün canım sıkılıdı çok. bide midemde acayip bir yanma var siz nasılsınız silzi22 napıyon gülüm yarınmı çıkıyosun izine

iyi şekerim evet bu akşamdan çıkıcam yola bugun hemen bitsin sen neler yapıyorsun varmı başka gelişme valla ben takmıyrm artık pazara kadar kafamı dinlicem düşünmeye vaktim olmaz inşallah

[sıze=3]kızlarrr nasılsınız??

Benim adete 14 gün var daha ama bende adet belirtileri başladı anlayamıoyorum.. Kimi sitresten dio kimi aman dr a koş dio.. Bakalım umarım gelmez ama gelirse dra gitmem gerekecek sanırım.. :18: Dua edin erkencikten gelmesin.. Hatta bu ay hiiiiiçç gelmesinde....
[/sıze]

iyi şekerim evet bu akşamdan çıkıcam yola bugun hemen bitsin sen neler yapıyorsun varmı başka gelişme valla ben takmıyrm artık pazara kadar kafamı dinlicem düşünmeye vaktim olmaz inşallah

:)) ooo sen şimdiden takmıyorum moduna geçmişsin bence pazara kadar unutursun :) benim iyi aynı çalışmaya devam

selam arkadaslar
bi sorum olacak tüpbebek tedavisi gören arkadaslar bilir belki tüpden önce bir ay dogum kontrol hapi kullanmanizi söyledilermi???

inş. gelmez canım 14 gün varsa adete yumurtlama zamanın dan olabilirmiki belirtiler. Adet döngün 28 günse 14. gün ve civarı yumurtlama diye biliyorum.

Sağolun kızlar..
Basa canım poliplerim vardı aldılar ameliyatla cok şükür

bir daha bu sayfaya yazmayacağım aşkolsun çıkıyorum

inş. gelmez canım 14 gün varsa adete yumurtlama zamanın dan olabilirmiki belirtiler. Adet döngün 28 günse 14. gün ve civarı yumurtlama diye biliyorum.

Canım bel ve baş ağrısı var kasık da cabası :18: adet zamanımdan 1 hafta ewel hep böle oluyordum şimdide aynı belirtiler var
.. :26:

Bende de ayni durum soz konusu bi tek alttan muayene olamiyorum 1 aydir deniyoruz bide vajinusmus problemimi yeni yeni aştım doktora gtmelimiyim?

cnm ben bugün gitcem,keşke daha önce gitseydim,şimdi okulda başladı,tatilde rahat rahat gitsem olacakmış,ama neyse artık
su828 geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…