amin inşallah... çok teşekkür ederim.. siz bir de bana sorun... ama tutmaya çalışıyorum kendimi yine hayal kırıklığına uğramamak için.. sizin batınız ne zaman??
Kızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..
21 eylül son yedi günüm iyi değerlendirmemiz gerekiyor:26::26::26:
Kızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..
slm kızlar nasılsınız bugün çok sesiz bi gün canım sıkılıdı çok. bide midemde acayip bir yanma var siz nasılsınız silzi22 napıyon gülüm yarınmı çıkıyosun izine
[sıze=3]bir daha bu sayfaya yazmayacağım aşkolsun çıkıyorum
iyi şekerim evet bu akşamdan çıkıcam yola bugun hemen bitsinsen neler yapıyorsun varmı başka gelişme valla ben takmıyrm artık pazara kadar kafamı dinlicem düşünmeye vaktim olmaz inşallah
[sıze=3]kızlarrr nasılsınız??
Benim adete 14 gün var daha ama bende adet belirtileri başladı anlayamıoyorum.. Kimi sitresten dio kimi aman dr a koş dio.. Bakalım umarım gelmez ama gelirse dra gitmem gerekecek sanırım.. :18: Dua edin erkencikten gelmesin.. Hatta bu ay hiiiiiçç gelmesinde....[/sıze]
msn noldu kız niye küstünbir daha bu sayfaya yazmayacağım aşkolsun çıkıyorum
Allah yardımcın olsun. hayırlısıyla olur inşallah
Sağolun kızlar..
Basa canım poliplerim vardı aldılar ameliyatla cok şükür
bir daha bu sayfaya yazmayacağım aşkolsun çıkıyorum
inş. gelmez canım 14 gün varsa adete yumurtlama zamanın dan olabilirmiki belirtiler. Adet döngün 28 günse 14. gün ve civarı yumurtlama diye biliyorum.
bu arada herkese selam arkadaşlar nasılsınız
Bende de ayni durum soz konusu bi tek alttan muayene olamiyorum 1 aydir deniyoruz bide vajinusmus problemimi yeni yeni aştım doktora gtmelimiyim?
iiis cnm bnm seni sormalı? bekliors öle kurbanlık koyun gibi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?